Urata situatie. Vorbeste cu el, explica-i ca nu e normal, bine. Si pe faceti si un pacat mare.Acesta este pacatul desfranului.Este un lucru omenesc sa faci doar dupa ca va insurati.La cate cazuri de genul acesta am auzit...Sa ii zici NU. Ori accepta asta, ori sa va despartiti si sa isi gaseasca o femeie toanta, care sa accepte din prima.Alegerea ta. Sper ca primesc FUNDA!
Sper ca nu vei face copii.
Doar dupa ce ma marit.
Eu imi manifestam sincera ingrijorare referitoare la faptul ca tu ai putea avea vreodata copii. Ai o mentalitate de tanti Veta de la tara, care are 86 de ani. Si intr-o dimineata se trezeste brusc la oras, avand 14 ani.
Dumnezeule, abia acum am observat ca tu nici macar nu cunosti limba romana. Si iti permiti sa dai sfaturi. Nici nu stii cum se numeste pacatul. Pacatul DESFRANULUI. . E desfrau. Fara nu. Nu se spune "va insurati". Pentru ca in Romania inca nu e legala casatoria intre persoane de acelasi sex. Se spune "va casatoriti". Si femeile nu accepta "din prima". Dar dupa asa mult timp e ipocrizie si prostie sa sustii ca "ar fi din prima". Femeile nu prea stau capra asa, pe strada. Si nicio femeie nu merita sa astepti dupa ea atatia ani "pentru ca ea nu vrea inainte de casatorie". Sa-si aleaga - ori scoala, ori maritis. Una e sa nu vrei pentru ca nu esti pregatita (desi, dupa atata timp...) si cu totul altceva e sa fii atat de prost incat sa asculti de sfaturi in genul celor pe care le dai tu.
Bai ai innebunit un mama dr*cului scrie in biblie ca nu ai voie sa intretii relatii sexuale inainte sa te casatoresti. Ai o varsta din cate vad si nu sti asta. Am 16 ani si stiu asta. Cititi Biblia sau d-ati pe net babalaci puturosi ce sunteti va luati dupa tot ce auziti la unii si la altii. sper ca nu am fost prea rau :d
Mersi pentru grija, dar eu am mai putin de 14 ani.
Stai tu calma ca numai rezista tipul mult.Ori o faci cu el ori te lasa cu buza umflata.4 ani e foarte mult timp si eu unul nu as fi asteptat atata doar pentru ceva ce pot gasi la alta fata foarte usor.Ia numai fi comunista si egoista si da-i baiatului rasplata bine meritata
Si daca in noaptea nuntii ajungi sa o faci si iti dai seama ca nu prea esti compatibila cu el la pat? nu stiu cum ati reusit sa nu o faceti dupa 4 ani de relatie, desi ar fi fost cazul dar e viata ta si faci cum vrei, oricum te respect pentru asta[in zilele de azi nu mai prea intalnesti astfel de cazuri]si ar trebui sa fi mandra ca prietenul tau a avut rabdare atata timp[altu sincer te ar fi lasat balta sau te ar insela ]dar trebuie sa te gandesti ca cu cat inaintezi in varsta, dezvirginarea e mai,, complicata,,
Mda, si pe urma ce mai faci cu pasarica o mai folosesti putin si bagi varza la murat in ea. Daca tipu' mai sta langa tine sa te astepte inca patru ani sa i se faca momitele de un kil inseamna ca e un fraier, sa se duca cat, ai departe de tine si sa-si traiasca vita sexula naturala. Iar tu sa-ti mai pui o centura de castitate batuta in fiare bine si un nod Gordian si cine o reusi sa-l desfaca, sa ai vreo 60 de ani si cu picameru sa ti-o traga ca s-a betonat himenul, apoi sa-ti faci testamentul caci nu se stie. Bre fata, sa stii si tu ca focurile cele mai dezlantuite ale vietii sunt taman acum ori tu ai proiectii sexuale impletite cu cariera, pai daca-ti mai vine de o facultate, amani ***. Sunt niste vorbe proverbiale care circula prin gurile noastre,"cica Dumnezeu ti-a dat-o sa o da-i, nu sa te duci cu ea un rai" sau noua barbatilor "cica *** nu *** vremea *** trece. Acu' tu faci ce vrei ca esti majora, dar tine minte, timpul e ireversibil. Hei de-ai sti cat de trist sunt uneori ca nu mai merge cum mergea si tu iti bati joc de ea.
Pe bune? Si eu sunt virgina la20, insa nu am prieten acum, insa nu sunt absurda sa stau atata. Cat timp ai peste 18 iti permiti. Eventual un an sa stau daca sunt sigura ca ma iubeste si il iubesc. Are o rabdare de fier daca te-a asteptat atata. Este o raritate tipu si te iubeste. Oricum imi e greu sa red ca a stat cu manuela, fara sa fie cu vreo panarama Si inca ceva ce nu inteleg la chestiile de genu..cum frate stai 4 ani cu unu si in acest timp nu te poate face sa iti doresti ceva mai mult? Sunteti ca niste copii de gradinita care se plimba si se saruta?
Ma rog... deea tu esti? Daca tu esti eu sunt P.
Wow! Te admir foarte mult!
Si eu sunt cam in aceeasi situatie ca si a ta, doar ca sunt ceva mai mica.
Mereu imi fac griji ca as putea sa il pierd, dar nu vreau sa cedez. Nu pot!
Ai mare grija de baiatul asta, pentru ca te iubeste foarte mult.
Banuiesc ca vrei sa te pastrezi virgina pana in noaptea nuntii din motive religioase. Ei bine, eu cred ca Dumnezeu o sa te ierte (in cazul in care decizi sa se intample ceva mai repede) daca in cele din urma baiatul va deveni sotul tau. Ia in calcul si posibilitatea asta. Nu uita ca intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa lase de la ei. Cred ca el a asteptat mult timp si o sa mai astepte, dar nu il "chinui" chiar pana in noaptea nuntii.
Sunt foarte curioasa sa aflu ceva. El cati ani are? E virgin? Scuze daca sunt cam indiscreta.
Sper sa iei decizia corecta si sa nu regreti niciodata!
Bre,Alina,omul explodeaza in nadragi,in varianta,cred,improbabila in care nu este un scelerat pur-ipocrit - pentru ca un om sanatos nu se ghideaza dupa precepte de pe vremea lui David Hume,adica din secolele XVII,XVIII; nu este un oligofren bigot si blocat in gandiri perimate -,deci prin implicatie,sunteti ambii niste semi-scelerati.El pentru ca este naiv si te asteapta. Uite ce iti zic eu...
Ia-ti Biblia,duhovnicul si parintii,care cel mai probabil,te-au spalat pe creier pana in starea asta trepanato-religioasa de puritate impura si mustind de ipocrizie,fa-i pachet si debaraseaza-te de toate aceste impedimente scabroase.Dar esti mult prea spalata pe creier,din ce vad,pentru a mai da inapoi. Daca te apuci de bocit,cand o sa plece de langa tine,pentru ca bineinteles,el este un bastard hedonist nerecunoscator si nerabdator,corupt de infama sclavie sexuala (sarcasm) meriti tot ce e mai rau de pe lume, dar absolut tot ce-i mai rau.
Apropo, puteti trai in concubinaj.Da' stai, ca asta e necuratie, nepermisa de Camora Ortodoxa Romana.Riiiight!
Nu esti sanatoasa, egoista mai esti de gandesti numai la tine, auzi, in noaptea nuntii esti de moda cu bunica am impresia. Si @Roberta 74 nici tu nu esti cu toata tigla pe casa. Suntem in secolul 21 da' tu cred ca esti in 15-16, Ai o gandire prea inapoiata. Deci tu vrei ca saracu om sa te astepte in total 8 ani... sincer nu cred ca esti cu totii boii acasa... ma mira faptul ca te asteptat aia 4 ani.
Esti bravo ca ai putut sa -l refuzi pina acum si ca ai fost in stare sa-i demonstrezi ca ai dreptate! Dar gindeste-te un pic la el! el e baiat si organismul lui cere relatii sexuale!
Dar daca in seara nuntii ( dupa nunta ) dupa prima relatie se va afla ca nu va potriviti in pat? atunci ce va fi?
parerea mea este ca cu toate ca tu vreai sa nu aveti nimic pina la nunta, ar trebui sa-ti pasesti aceasta dorinta (sa-i zicem asa). Va iubiti si sunteti impreuna si sa dea domnul asa mai departe! Nu ai nimic de pierdut daca faci pasul acesta, mai ales ca vreti sa fiti impreuna! Tot el va fi primul ..sau acum, sau mai tirziu! Nu uita ca din cauza nepotrivirii pe plan sexual multe familii se distrug! dar oricul ...aceasta e parerea mea, alegerea ramiine dupa tine! bafta!
O sa te insele. Unii barbati nu rezista 2 zile fara sex si tu vrei sa-l tii 8 ani in total?
Wowsaracu baiat o sa o frece pana faci tu 24 de ani? fa`o pana nu e prea tarziu! nu e nici un pacat asta era pe vremea strabunicii
Esti un caz pe cale de disparitie in lumea asta moderna in care traim. respect pentru credinta ta, dar din perspectiva mea singurul lucru pe care il castigi este increderea in el ca te iubeste cu adevarat daca se abtine inca 4 ani. Oricum intelege-l si pe el ca e greu tare, si ai grija sa nu te insele ca in 4 ani se pot schimba multe.
Îţi baţi joc de el şi profiţi că e prostuţ. Maria a rămas pururi fecioară, ar fi o mare dezamăgiră să nu te prindă măcar 30 de ani virgină.
Ce gandire de **** ) pocaitooo. Presupun ca vrei sa te faci maicuta, ceva...Doamne a asteptat 4 ani... oricum o sa va luati ce mai conteaza, si nu poti sa te mariti pana nu termini facultatea?! Esti patetica. :*
1. Daca crezi ca o sa te astepte esti foarte naiva, ori o sa o faca cu tine ori o sa te insele.
2. In ce secol traim? 19? 18? saracul baiat
BAAAAA sa'mi bp ce ma bucur ca sunt ateu...U SELFISH BIATCH! LET HIM FUK YOU OR HE IS GOING TO RAPE YOU ...TRUST ME! thats how it works!
Esti cam distrus!
Mersi frumos i get that a lot!
Te-a aşteptat 4 ani! Realizezi cât de greu e să ai răbdare, să te abţii, să aştepţi?
Dat fiind faptul că te-a aşteptat şi încă o face, e clar că ţine la tine foarte mult!
Nu e tot sex cel de acum, cu cel din noaptea nunţii?
Gândeşte-te! Merită să faci acest pas cu el.Nu-l mai chinui încă 4 ani pentru că nu are rost.
Atâta timp cât vreţi să întemeiaţi o familie peste câţiva ani, e o relaţie solidă, iar sfatul meu este să faci dragoste cu el cât de curând! Şi cum a spus si LostInBubble, trebuie să te gândeşti şi la el.
Zâmbești și tu, când vezi ce răspunsuri se premiază câteodată?
Cele care până la 35 nici nu se gândesc la măritiș, să rămână oare virgine până la 35? Splendidă perspectivă...
Ceea ce nu înțeleg bigoții și conservatorii din ziua de astăzi e că restricția asta de la poftele carnale, până la măritiș, e de pe vremea când fetele se măritau la 14-15 ani, deci era și normal că puteau aștepta fără probleme până atunci.
Exact.
Pf.
Ce...paralel cu esenţa. Şi ce explicaţie cumplit de reducţionistă.
(,, Fără probleme'', de parcă se moare de la abstinenţă sexuală)
De ce e paralel cu esența? Esența care ar fi: aceea de a aparține unui singur bărbat pentru toată viața. Corectează-mă dacă greșesc. Atunci cu țiganii care se căsătoresc de la vârste fragede și-și consumă actul n-ar trebui să fie nimic în neregulă. Sau e?
Nu, nu te corectez.
DAR care e relevanţa faptului că unii ţigani se căsătoresc de la vârste fragede şi consumă actul sexual?! Da, evident că nu e normal să se căsătorească foarte tineri fiind, dar...din nou, de unde până unde ai adus dumneata asta in discuţie? Şi mai şi vorbeşti despre acest fapt ca şi când ar refuta principiul abstinenţei sexuale până la căsătorie.
Nu l-am adus ca un argument distrugător, în opinia mea nu există așa ceva, într-o societate eclectică și schimbătoare, în care poți argumenta pro sau contra oricărei tâmpenii și tot să pară că are sens ce spui, fiindcă chiar are. Nu îmi place să filosofez pe TPU, tocmai d-aia m-ai acuzat mai sus de reducționism, nu fiindcă aș omite din ignoranță aspecte ce se cer discutate, dar pe care nu le voi discuta aici. Prin acel exemplu, cu puradeii căsătoriți am vrut să văd poziția ta față de acest lucru - o știam, evident, dinainte, voiam doar să o aud de la tine. Voiam să văd dacă ți se pare moral ca doi copii să întrețină relații sexuale, doar fiindcă se află sub legământ bisericesc, în timp ce o fecioară de 20 ar trebui să aștepte până la căsătorie. Fiindcă, așa cum am spus, ceea ce s-a scris în acele vremuri, acele texte religioase și directive divine, au avut loc într-o vreme în care toate căsătoriile aveau loc din copilărie - vorbesc de fete, că ele ne interesează. Nu ți se pare moral acum, o să presupun că nu ți se pare moral și în regulă faptul în genere, indiferent de epocă, ca persoane foarte tinere să se căsătorească.
Abstinența până la căsătorie poate aduce, din punctul meu de vedere, numai dezavantaje. În primul rând, aduce frustrări, dacă se atinge o vârstă înaintată. Da, nu e sănătos să duci o viață în abstinență, fiindcă vei deveni o mică scârbă ordinară, iritabilă și iritată. De sindromul NF știe toată lumea. În al doilea rând, e foarte greu să ții pe cineva lângă tine cu anii, până ajungi tu să-l cunoști mai bine și toate procesele prin care trece o relație. E extrem de neplăcut, ca bărbat, după giugiuleală, după ce ea a stat la tine în poală cu orele, să te ridici ușor și să mergi acasă, fără să se întâmple nimic. Doare. Nu doar psihic, ci fizic. Nu știi cât de neplăcut e, pentru că nu ai cum și te înțeleg. Eu știu. La fel cum aproape orice persoană de sex masculin de pe TPU, trecută de 17-18 ani, știe la ce mă refer. Nu contați numai voi într-o relație, nu numai voi sunteți sensibile și aveți nevoie de atenție, înțelegere și iubire. În al treilea rând, presiunea aceea, frustrarea aceea din primul rând tot va izbucni și te va face să iei decizii pripite, cum ar fi să nimerești primul nătărău care-ți iese-n cale și să te procopsești cu el, fiindcă toți bărbații buni pe care i-ai avut nu au putut aștepta după tine sau nu au vrut angajamente serioase. În al patrulea rând, tu impui căsătoria ca ceva fără de care nu se poate. În ultimul rând, trebuie să existe o compatibilitate sexuală între parteneri. Dacă mai întâi te legi, apoi treci pe saltea, cum mai recuperezi greșeala, în caz că există o incompatibilitate în pat, între cei doi? Există destule căsătorii care s-au ruinat din cauza asta, chiar din primele săptămâno, luni. Și da, sexul e important într-o relație - chiar foarte - și e important să existe înțelegere la această componentă a unei relații. Foarte interesant, conform unui studiu, mult mai rapid se destramă un cuplu în care totul merge bine, în afară de latura sexuală, decât altul în care există certuri dese, dar sexul este grozav.
Obiectiv vorbind, fiecare poate să facă ce vrea cu viața lui. Dacă ea vrea să ajungă o virgină la 30 de ani sau o casnică la 22, e strict problema ei. Eu mi-am spus punctul de vedere, atât, nu condamn pe nimeni.
Și nu-mi mai spune "dumneata".
Eu sunt cât se poate de pro-abstinență sexuală până la căsătorie.
Lăsând la o parte motivele medical-pragmatice, adică riscurile aferente unei vieți sexuale cu multipli parteneri, hazardare care e complet eliminată in cadrul mariajului (presupunând, desigur, că ambii soți sunt fideli unul altuia), consider că sunt numeroase avantaje păstrării purității sexuale până la căsătorie.
Ai putea argumenta că inceperea vieții sexuale nu trebuie să presupună neapărat mai mulți parteneri, cum este cazul de față.
Fair enough. Bun. Mai intâi de toate, ar trebui să definim,, căsătoria'', sau mai degrabă actul căsătoriei per se. Pentru că din punctul meu de vedere, nu semnarea unor documente ori binecuvântarea popei/pastorului, fac din două persoane un cuplu căsătorit, ci legământul pe care aceștia il fac inaintea lui Dumnezeu și unul față de altul. Angajamentul pe care cei doi și-l iau, de a se iubi și de a rămâne impreună până când moartea ii va despărți. Oficializarea publică reprezintă o formalitate, insă una necesară spun eu, pentru că responsabilizează soții in vederea magnitudinii pasului pe care l-au făcut de a se impreuna.
Cât despre argumentele tale impotriva abstinenței sexuale...deloc intemeiate, așa-zisele dezavantaje pălesc și devin infime in contrast cu avantajele care vin odată cu consumarea actului sexual numai in cadrul căsniciei.
Ar mai trebui să stabilim in prealabil că din perspectiva mea, sexul reprezintă ceva infinit mai mult decât implinirea unor nevoi biologice organice și firești. Prin intermediul sexului, doi oameni se cunosc și se interconectează in cel mai intim mod cu putință, așa cum nu o fac cu nimeni altcineva din contextul lor social. Experiența sexuală transcende cu mult sfera fizicului, aceasta fiind o uniune atât la nivel emoțional, cât și spiritual dintre parteneri. Sexul pentru mine e ceva sfânt, iar a-l trata ca pe oricare altă necesitate fiziologică (precum urinarea sau nevoia de a... mânca) e un sacrilegiu. In intimitatea sexuală, cei doi devin UNA. Se formează o legătură nevăzută, inefabilă, dar cât se poate de reală și irevocabilă. Cei doi se dăruiesc, efectiv, unul altuia. Iar dacă are loc despărțirea, o parte din fiecare se pierde, se rupe, rămâne in urmă și e irecuperabilă.
Primul argument. Frustrare? Se prea poate. E o realitate. Indeosebi in cazul in care ai deja un partener de foarte mult timp (precum in situația de față). Având in vedere definiția dată de mine actului căsătoriei, cred că in acest caz, cei doi ar putea să se bucure de intimitatea sexuală, dacă au certitudinea că vor să se căsătorească (certitudine care e validată de cei patru ani petrecuți impreună), să iși petreacă viața unul cu altul. Insă e indicat, in genere, să se aștepte până la oficializarea publică a căsătoriei.
Dar pana mea. Nu sunt nici absurdă. Dacă aș fi in locul tipei ăsteia, nu cred m-ar lăsa inima să il pun să mai aștepte incă 4 ani. Dacă aș ști că el e bărbatul pe care il iubesc și doresc pe viață, m-aș căsători inainte de facultate, de dragul lui, dacă de altceva nu. Fără doar și poate.
Al doilea argument e destul de pertinent. Ințeleg și sunt conștientă că bărbaților le este mai dificil decât nouă, membrii regnului cu cruce, când vine vorba de astfel de aspecte. Dar bine spui; e,, foarte greu'', insă NU imposibil. Cunosc o multitudine de cazuri in care cei doi au fost nevoiți să aștepte perioade de timp pe care unii le-ar considera,, infernale'' până la căsătorie și deci consumarea actului sexual. Și nu știu unul care să fi regretat asta. Dacă cei doi se iubesc cu adevărat, e posibil. Cât despre giugiuleală, poate ar fi bine să nu se prea infierbânte situația (if you know what I mean), de regulă, pentru ca dezamăgirea să nu fie cu atât mai mare (cel puțin pentru el).
Al treilea e...scuzați, ridicol. Trebuie să fii un om de nimic să te arunci in brațele primului nătărău disponibil,, din frustrare''. Apoi, eu personal, nu m-aș incurca cu bărbați care,, nu vor angajamente serioase'', iar dacă nu au fost dispuși să aștepte după mine, să le fie de bine. Bineințeles, nu am pretenția la 10 ani de așteptare, Doamne, nu mă lăsa. Depinde...de mai muți factori.
Al patrulea. Absurd. Incompatibilitate in pat? Intre doi oameni care se iubesc cu adevărat? Nu cred că există așa ceva. In ce sărăcie să conste asta? Dacă de preferințe este vorba, e imperios ca acestea să fie discutate in prealabil, inainte de căsătorie, EVIDENT. Dar dacă iubești, consider că plăcerea și satisfacția partenetului e prioritară. Iar dacă AMBII (esențial) gândesc așa, inchipuie-ți ce briliant trebuie să fie.
La ce sort de incompatibilitate te referi, atunci?
Și dacă ar fi să fim consecvenți cu acest raționament, inseamnă că ar trebui să tot incercăm la parteneri, până găsim,, perechea perfectă'' sexual in ceea ce privește compatibilitatea? Iar apoi, dacă cei doi au fost virgini și pentru amândoi celălat este,, primul'', nu există termeni de comparație. Nu ai cum să spui că,, celălalt era mai așa și mai invers''. Așadat, la ce te referi prin,, incompatibilitate sexuală''?
Sunt de acord că sexul e de o importanță crucială intr-o relație amoroasă.
Nu știu cât sens are pentru tine ce am spus eu aici, pentru că poate lentilele prin prisma cărora judecăm și analzăm lucrurile ne sunt diferite. Pentru că principiile aferente credinței oferă o altă perspectivă.
Gata, nu o mai intind. Cât despre ultimul paragraf, d'accord. Opinii peste opinii. In final, fiecare acționează cum găsește de cuviință.
Loooolll (ca sa te copiez)
cat timp liber sa ai ca sa scrii romanul asta? Inevitabil ma intreb (sper ca nu te supara afirmatia mea) in ce domeniu lucrezi. Nu de alta, dar vreau si eu acolo
Timpul pe care tu l-ai folosit astăzi pentru...să zicem 5-6 comentarii, eu l-am investit in acest,, roman''.
It's about the same thing.
Bine?
"Sexul pentru mine e ceva sfânt, iar a-l trata ca pe oricare altă necesitate fiziologică (precum urinarea sau nevoia de a... mânca) e un sacrilegiu. In intimitatea sexuală, cei doi devin UNA. Se formează o legătură nevăzută, inefabilă, dar cât se poate de reală și irevocabilă."
Si pentru mine sexul e sfant, nimic pe lumea asta nu m-a excitat si extaziat mai mult.
Ori sa-ti traca cei mai productivi, puternici si frumosi ani in marerie de sex din motive, religioase, profesionale, obiceiuri, datini si alte apucaturi este o impietate adusa sexului.
Prea multa teorie faceti despre sex NEFACAND SEX, sfatul meu e sa FACETI SEX, ca nici nu stiti ce pierdeti.
Sa zicem
O chestie mai retardata decat pastratul pana in noaptea nuntii nu exista. Decat daca vorbim despre nunta la 14- 16 ani. Tu vei fi acrita de niste reguli stupide si el va fi un frustrat si jumatate. Daca tot nu faci sex, mai bine te retragi la manastire. In locul lui, CLAR nu te-as astepta.
Și uite așa ne ducem dracului, cu mai multe ființe ca respectiva useriță, populația planetei va scădea dramatic...
Cu asemenea "principii', crede-ma ca e mai bine daca scade. E mai sanatos sa nu puieze. O prietena a avut pe post de iubit un prost (de care s-a folosit vreo 6 ani - faculta + master) cu care nu a facut sex. Dupa ce si-a terminat studiile si tipul a cerut-o, ea s-a cuplat cu unu' care o excita. Si au facut sex dupa o luna de relatie. Tare. nu?
O da... Mă mir că nu a omorât-o ăla.
Merita.
Dupa numele pe care il ai imi dau seama ce fel de om esti ...esti una care dupa maxim 2 luni o face ..nu eu nu sunt asa. Si poate ca da o voi facee inainte de nunta dar nici dupa 2 luni esti penibila...ce sfaturi dai si exemple.
Sunt genul de om care e cu 10 clase peste tine. Punct.
Esti de 4 ani cu fraierul ala. Mai vrei sa stai 4. Ti se pare logic? Ti se pare in regula? Niciunui om normal nu i s-ar parea. O membrana nu merita atata efort. Tocmai tu ai spus ca te pastrezi pana in noaptea nuntii. Hotaraste-te.
Ma fata numai dupa numele pe care il ai imi pot da seama ca nu am ce discuta cu tine!
Si sa-ti raspund la ultima parte (ocmai tu ai spus ca te pastrezi pana in noaptea nuntii. Hotaraste-te) nu am spus ca stiu sigur si sunt 100% convinsa de aia am si pus intrebarea aici... vreau sfaturi nu mistocareala de asta proasta fetito! vezi-ti tu de treaba ta!
Nick-ul de aici NU e nume. E un cuvant scris de MINE, nu de altcineva, nu de Dumnezeu -Tatal. Eu am ales un cuvant care sa intrige, sa suscite interes. Te poti lega doar de nick-ul ales de mine. Nu are nicio legatura cu cine sunt eu, nu are nicio legatura cu ce fac eu. Sunt genul de om care nu-si pune ca nick-name "frumoasa" sau "desteapta" sau "studenta". Pentru ca aici e timpul meu liber si nu sunt obligata sa ma caracterizez in vreun fel. Probabil lumea mai nou nu intelege sarcasmul si cinismul, dar asta nu e vina mea. Cititi mai mult, invatati ce e ala "simtul umorului" si abia apoi postati pe site-uri. Nicio opinie de-a mea de aici nu a fost scrisa cu rautate. Vreau doar sa va deschid ochii.
Sa ne deschizi ochii ma faci sa rad ....si incheiem aici orice fel de conversatie.
Din nou. Comentezi doar asa, ca sa ai tu ultimul cuvant. Te legi de 4 cuvinte, doar ca sa dai impresia ca "mi-ai spus-o". Eu nu purtam o conversatie cu tine, iti dadeam lectii. O zi frumoasa sa ai.
Lectii? ma faci sa rad...
Ma bucur ca mai exista fete ca si tine. Daca nu accepta, da-l dracului, nimeni nu-i de neinlocuit.
Bafta si ai grija sa ramai neatinsa! Nu te lasa! O sa poti!
Adica dupa 4 ani, ala in loc sa se duca sa f**a si el ceva se cearta cu tine ca sa faceti sex, in loc sa-ti respecte dorinta? lol
Patetic...
Ce maa pana in noaptea nunti eu nas rezista nci 1 luna ). Cum frate pote vrea sa vada daca esti buna la pat sau nah. esti femeia lui vrea si el cv. nu?
Tipu asta prietenul cred ca are penisul cat un butoi de umflat ehe a rezistat prea mult cred ca este neam cu CHUCK NORRIS
Faci foarte bine parerea mea. daca te iubeste si te respecta o sa astepte pana dupa nunta sau cand o sa fi pregatita :*
Fa-i macar un sex oral, sau alte jocuri. altfel o sa ajunga sa te paraseasca sau sa te insele.