Daca monogamia ar fi reala am sta cu prima persoana o viata, nici 1% din cupluri nu se intampla asta,deci realitatea imi confirma ceea ce cunosc, omul este o fiinta poligama indiferent de sex, tu fiind asexual nu intelegi asta, e ca si cum as explica unui gay ce simt eu cand vad o fata frumoasa, nu poate intelege, nici tu nu poti intelege
Intr o relatie cel mai mult conteaza increderea,chimia intre cele doua persoane,sinceritatea,intelegerea, casatoria nu garanteaza nimic, in fapt persoanele casatorie se simt mai putin fericite dupa nunta ca inainte de ia, desi sunt contra, sexul este implinirea iubiri intre doua persoane
Ceva de genul: "Monogamia e o minciuna, omul e o fiinta sexuala, poligamia e un adevar. Toate femeile vor nunta in schimbul vaginului, ce prostie, eu ca barbat vreau doar sex nu sa ma casatoresc. Toate astea sunt demonstrate stiintific, am vazut 20 de documentare si 15 experimente care dovedesc si afirma spusele mele, omul e fiinta sexuala etc. etc. omul e fiinta sexuala... omul e fiinta sexuala" Apoi iti da 2-3 link-uri cu experimente si dovezi stiintifice si statistici.
eu nu am scris ce ai presupus, ai scris niste tampeni, fara vreo legatura, erau glume, orice om normal la cap isi datea seama de asta
Mai bine taci cu ideile tale, ca devi mâncare(la figurat) pentru ceilalti.
Multi de "daca". In mod normal, cand te logodesti, o faci din anumite motive, ceva te face sa oficializezi relatia. Nu pot sa raspund pentru alegerile gresite ale unor oameni.
Alegerea poate fi perfectă la momentul respectiv, însă viața nu stă în loc, se întâmplă lucruri .
Sunt PRO sexului înainte, in timp ce și după căsătorie......si până la adânci bătrâneți