N-are de ce sa fie trista .
Imi pare rau ca traiesti in povesti si o sa ai un soc groaznic cand o sa dai ochii cu realitatea.
E trist sa crezi ca o relatie e un contract social, nu o conexiune mult mai profunda.
Zi nene, de ce nu ne mai înjuri pe toți cum făceai de pe contul celălalt? te-ai mai cizelat?
Cum poti sa incepi o relatie daca stii ca se va termina la un moment dat? E ridicol.
Imi pare rau de tine, pana ieri chiar te consideram mai inteligenta de atat.
E o mica-mare diferenta. Faptul ca vom muri e cert, e un truism. O relatie, insa, e posibil sa dureze pentru totdeauna.
Ai inteles niste lucruri foarte gresit mai sus . Chiar n-are de ce sa-ti para rau.
E posibil, dar nu e o regula, sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla si cu gandirea asta nu faci decat sa te amagesti singur.
Păi tocmai, e posibil. dar e posibil și să nu dureze, ca să vezi.
și legat de căsătorie, dacă n-am un act care să-mi recunoască relația, înseamnă că o am degeaba?
Dacă e după căsătorie doar de ochii lumii sau doar cu soțul atunci e degeaba. Cred că încă mai sunt fete cu principii care vor asta, fete din secte de pocăiți, fete credincioase sau creștine, fete care țin la tradiții sau familie, care se respectă sau care pursisimplu ascultă de părinți dar puține.
Cum zicea cineva pe aici nu ai specificat, daca sex dupa casatorie cu persoana care te casatoresti sau sex asa in general cu cine apuci)