anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să-mi povestiti daca v-ati gasit jumatatea pe internet si apoi v-ati intalnit. Cum a decurs? Am chef sa ascult

22 răspunsuri:
| luffypk a răspuns:

Pai nu stiu ce ar fi atat de wow de discutat pe subiectul asta, oricum abordarea pe internet reprezinta doar inceputul si atat, relatia in sine o sa se desfasoare in viata reala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am gasit-o pe net. Si sunt de parere ca daca nu ai un motiv bine intemeiat, nu ai de ce sa iti cauti pe net jumatatea.

| Crackman a răspuns:

Pai majoritatea relațiilor mele de pe net au plecat.
Chiar dacă am întâlnit pe cineva a dat nr de tel sau Facebook și am continuat de acolo
Scopul este sa vezi câteva zile dacă aveți în comun lucruri și gradul interes am celuilalt.
Scopul este sa faci întâlnire în real person.
De acolo exact ca la o întâlnire normala
Datings, sex, excursii, mâncare împreună, văzut filme

| Sofer a răspuns:

Mi-am găsit-o pe Instagram și după o luna ne-am întâlnit.

| Eireann a răspuns:

Nu a fost jumatata mea dar o relatie destul de frumoasa am avut cu un baiat cunoscut pe net. Nu eram de mult timp in oras si nu cunosteam pe nimeni in afara de colegii de la munca. Nu imi doream neaparat o relatie, mai mult ma interesa sa ies in oras cu cineva, la o cafea, un pahar de vin sau un film. L-am cunoscut pe o aplicatie de dating. Mi-a scris ceva si eu i-am corectat gramatica. Am vorbit 2-3 zile si am iesit la un pub, am povesti si la sfarsitul serii, inainte sa ma urc in taxi sa plec acasa l-am sarurat Fiindca el nu parea sa aiba curaj sa incerce.

| SilentRain a răspuns:

In primul rând nu am găsit nici o jumatate, m-am nascut intreaga, chetile de genul sunt doar rahaturi
Cea mai urâtă experiență, m-a lasat cu atata ura si scârba, a fost o bataie de joc de la început pana la final

Ce am învăța eu din asta? Indiferent cat de onestă, sincera, corecta esti tot o sa te isi bata joc de tine, asa ca e mai bine sa fi singura si fara stres
Relatiile sunt de **** si nimeni nu o sa tina la tine cu devărat

| Morbid a răspuns (pentru SilentRain):

Câtă dreptate ai. Lol
Cred că mi-am găsit jumătatea pe net. Pup, relațiile sunt frumoase ce ai tu nebun-o.

| SilentRain a răspuns (pentru Morbid):

Dispari,nu ți-a cerut nimeni părerea

| Violleta2022 a răspuns:

Pe internet nu-ti gasesti jumatate, ci flirturi, pierdere de vreme multe minciuni, gunoaie samd.
Jumatatea ti-o gasesti in viata reala, unde ai sanse REALE sa va cunoasteti si sa sa vedeti daca sunteti compatibili, daca va iubiti samd.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Laurentziu1234):

De ce nu crezi ca ai sanse in realitate?
care este/sunt motivele care crezi tu ca pun pe fuga fetele?
Online poti mintii mai mult, sau poti sa le dai poze cu alt barbat in loc de tine?
ce vrei sa spui ca in realitate nu ai sanse, dar online ai?

Cum sa fie ciudat?
Nu asa fac toti baietii cand cunosc o fata?
Nu te astepta sa pice nimic din pom sau din univers, ca vei ramane holtei pana la batranete!
Mergi si vorbeste cu fata care-ti place, fii politicos si de deschide gura, ofera-i o floare... ca sa incep toate relatiile.

Atunci miliarde de oameni care afc asta sunt ciudati?
Cum dumnezue a curtat-o taica-tu pe maca-ta pe vremea cand nu era internet?
Baiete, mai iesi afara din casa, mai scoate nasul din computer si traiestei normal si real, nu online!
Oamenii se vad, se plac, zambesc isi vorbesc, asa se fac conexiile, legaturile, asa incep flirturile si ajung la povesti de dragoste.
Te mai mirid e ce esti singur de 3 ani, cand nu iesi din casa si cred ca "online-ul" iti va aduce ceva.

De ce sa le sperii?
Asta a fost primul tau gand cand vezi fete frumoase?
Cati ani ai, 5?

Tu chiar nu ai aflat ca, o fata este abordata cu un zambet, cu un alut bland si frumos. Cu o intrebare "ce mai faci"?

Ma rog, acnd sunt 3 fete imperuna, este evident ca nu le poti aborda, dar acnd este una sau 2 si faci contact cu ochii ei, zamindu-i si-ti zambeste inapoi, inseamna ca deja primul pas bun, este facut. Atunci poti saluta, poti sa intrebi ce fac fetele, daca le poti insotii la plimbare.

Baiete, ideea este ca pana nu intrebi nu ai de unde sa stii daca au prieten sau nu, daca te plac sau nu samd.
Deschide gura ca nu-ti pica nimic din cer!
Si care-i baiul?
Intrebi 3 fete azi si cine stie, poate una iti raspunde. Nu-i nici o suparare, iti ceri scuze si mergi mai departe.
Dar sa mori ca prostul din fudulie, atunci nu ma mai mir, de ce esti singur.

A mea a murit acum 3 ani... dar daca te rogi tu cu atat patos, poate invie happy

| Sas a răspuns (pentru Eireann):

Eu incerc pe net de ani de zile si nu merge