Matematica o consider doar o coala nesfarsita plina cu cifre si figuri complicate, ce in mintea mea raman nedeslusite si neintelese! fizica o mazgalitura in capul meu, e o calicatura oribila, iar chimia o adunatura de numere si litere ciudate, chiar incurcate si plictisitoare! in schimb romana este ora de somn, de alergat printre litere mari si late! pot sa-ti spun ca am media 10 la toate, dar mai mult imi place romana!
Mate-7,5
Fizica-6
Chimie-6
Romana-7, 5
Prefer limbile straine engleza-10
ranceza-9, 5
Prefer mate, la mate momentan am media 7 la fel si la romana la fizica 9 iar la chimie 10
Alexandra o zis sa alegem dintre mate romana fizica si chimie dar mai era si o materie ascunsa si anume (NICI UNA DIN CELE 4)Cu sportu ma impac cel mai bine
Materia preferata:Romana:X-media 10
Mate:media 8
Fizica: media 9
Chimie: media 9
Urasc toate orele care leai spus ex fizica profa ne pune 10 daca cumparam reviste am 8 de 10 la fizica) in rest 9 chimie 8mate si rom
Romana Si Chimie...Iar celelate nu le suport :\
La chimie am 9, la romana 9!
Iar la fizica 7 mate 7 ...
Mate-9 si 10(acum la final)
Romana-Numa' Zace'
Fizica-9 si 10
Chimie-No comment
Pai la materia preferata oscilez intre romana si matematica iar mediile:
mate-9
romana-9,50
fizica-9,50
chimie-9,50 ... hai pa
Vai ma intelectualilor ma lasati cu mediile astea?
toti ne plangem ca invatamantul romanesc se duce naibiide unde ma nu vedeti ce note aveti? pe dracu
daca va e rusine sa ziceti ce note aveti de ce mai raspundeti?
Niciunu sub 8 culmea.
eu sincer la mate am 6 dar in rest 8
Mie imi place romana, matematica si fizica.Am 8 la romana, 9 la matematica, 9 la fizica si chimie nu am facut pentru ca is numai in clasa a 6. Voi face chimie la anul dar poate imi va placea si chimia.Nu stiu
Scz pentru raspunsul de mai inainte, de fapt eu fac fizica(m-am incurcat )va rog sa ma iertati, chimie voi face pe cls a 7.Bye
Romana "beibi"...umanism pana la capat-de la 8 in sus, dar nu m-a deranjat nici atunci cand am avut in clasa a5a in primul trimestru(batran sunt ce sa ii faci, asa era pe atunci) sapte note de 7.Am avut profesoare excelente.