Imi doresc, sa invat mai mult pentru a lua note mari.
Si vreau sa am niste coegi noi.
Si profesori sa fie fresh sa primim note mari.
Si toti derbedei sa fi plecat din accea scoala sa nu mai stai cu frica cand mergi la scoala.
Buna :]
Sa fie mai bun ca anul trecut ^^.
Sa ma inteleg mai bine cu colegii` si sa am rezultate mai bune
Mereu e loc de mai bine, nu?
Sa pot sa gasesc pe cineva care sa semene cu mine si sa putem fi amici. nu de alta dar am in clasa numai pitzipoance si eu nu sunt deloc asa.( si nici nu vreau)
sper doar ca o sa am profi faini sau macar cativa de anul trecut...
Ce vor toţi: note bune. Mă rog, eu vreau foarte bune, ca până acum, ca să intru la liceul ales de mine.
Şi uite şi ce nu vreau: teme, note mici şi prea multe teste -.-".
Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa ma pot concentra la ore, ca restul e usor! Am bacul la vara si vreau sa iau note bune la fiecare examen (peste 9).
Sa iau note mari la examenele de capacitate asta e singura dorința care vreau sa se indeplineasca.
Note bune la matematica
Diriginta sa nu mai faca discriminari
Unii colegi sa nu mai fie asa de prosti si imaturi
Un an cat mai usor si frumos,cu clipe minunate, distractii, glume...
cam atat.
Sa am cele mai bune note, cei mai buni profesori, materii mai usoara si sa am multe activitati extrascolare!
Ca prezența să nu fie obligatorie, e un vis de-al meu din clasa 1 și tot nu s-a îndeplinit, poate până termin liceul am noroc...
Sa imi fac cat mai multi prieteni.
Sunt boboc si nu cunosc pe nimeni din noua mea clasa!
Si eu sunt Boboc:X si vreau acelasi lucru
Buna
Imi doresc tot ce imi e bine mie mai mult.
Sper ca te-am ajutat
In primul rand, in afara de note bune(pe care nu le pot lua fara sa invat), profesori buni, colegi la fel de minunati ca si in ceilalti ani, imi doresc sa ma distrez in pauze, pe coridoarele scolii, ca scoala sa nu mi se para o inchisoare, cum este pentru altii. Pana la urma, in scoala ne petrecem cam jumatate de viata.
Orar echilibrat, conditii unde nu sunt, si "educatie" pe bune, fara manele si fumat pe coridoare.
Aaa sa fiu si eu unul dintre utilizatorii "neadecvati" ai TPU-lui