Eu trec a 5-a asa ca sper sa nu am profesori rai, dar nici sa nu invat nimic. Si note bune la toti! Succes in noul an scolar!
Sunt boboc si vreau sa cunosc cati mai multi din liceu si... sa nu am profesori dusi cu capu!
Sami bat joc de profi, sa-mi fac colegii sa rada.Plus ca vreau si note bune
Sa am note mari, multi prieteni si profi cat mai indulgenti.
Si logic sa fiu sanatos.
Încă îmi doresc să iau id-u` profei de română.În rest să mă lase profu` de mate în pace...
Sa ma descurc mai bine la mate si chimie, cat de multe ore de sport Sa ma inteleg bine cu profesorii si sa cunosc cat mai multi elevi din liceu.
O gagica si NOTE BUNE sa ma fac astronaut (just kidding)
Note bune, cat mai multi prieteni, sa fie distractiv tot anul.
Ps:Am uitat sa zic...Multe excursii.
Sa am cele mai bune note din toti anii, mi s-a spus ca clasa a 7a a e foarte grea si sa trag tare si asa am sa fac.
Multe note bune, colegi noi (draguti), teme putine, si note bune la admiterea la liceu... Am inteles ca nu se va mai da evaluare nationala...
Sa am note mari, sa nu ma mai cert cu prietenii , la fel le doresc tuturor ultilizatorilor tpu.ro si tuturor elevilor .
Sa nu se certe colegii mei intre ei! Sa fie distractie la scoala nu numai invatat.Si sa am note mari bineinteles
Nu vreau decat sa ma lase diriga cu pantaloni normali, cu talie joasa,./ in rest, ma descurc eu, cu toate!
Imi doresc sa bat ceilalti copii obraznici ca n-am ce face si pe langa sa iau note bune sa invat sa o am pe colega noua ca iubita ma rog glumesc si eu dar imi doresc cate mai multe
Eu vreau note bune,medie mare,sa ma inteleg bine cu colegii(din clasa si nu numai), sa se organizeze o excursie in strainatate, etc.
Note bune...sa ma inteleg bine cu colegii si profesorii si cat mai multa distractieee!
Haaaa pai e lista lunga la mosu sa fim toti prieteni note bune (perfecte) cat mai putine teme CAT MAI PUTINE TESTE mai ales la mate ca am un prof care da dea teste la mate de nici nu poti sa respiri sa scap de unforma sa fiu si eu macar un an seful clasei sa fiu macar un nenorocit de consilier al clasei daca nu se poate sef totusi note bune am de am terminat fiecare an cu locul 1
Pai. ce mi-as putea dori? Ca orice elev... rezultate mai bune. dar si distractie. Evident:X
Isvziwbdj întreabă: