| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi am terminat scoala, mi-as fi dorit sa fiu mai perseverent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pot intelege toate lectiile si sa iau note mari! Chiar daca majoritatea spun ca scoala e un motiv sa ne trimita parintii de acasa nu este adevarat! Toti care au functii importante au ajuns acolo deoarece au invatat! nu ca le-a venit lor un bilet ca sa se duca acolo ca-i pe gratis salariu de nu stiu cate mii de eurohappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O funda si note bune si sa plece profesoara de istorie si engleza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa trec bac-ul sa scap odata de liceu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muuulta minte ca sa iau note cat mai bune si sa ma inteleg cu colegii, care mi-au facut viata un iad anul'trecutsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa am mai multa vointa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste profesori dulci ca mierea si sa ajung sa cunosc toti colegii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa am note mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să ia foc școala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa trec la mate, fizica, chimie si franceza big grin.

| Aylee a răspuns:

Multe si marunte

| WhiteWolf7 a răspuns:

Sa chiulesc la greu, sa nu fiu prins, sa fumez la greu in baie, sa nu fiu prins, sa am note mari, sa invat din cand in cand, sa mi-o trag cu toate fetele din scoala. vreau multe sa fac in noul an scolar.si un 10 la chimie neaparat, ca de doi ani incoace numai 7, 8, 6 si 5 iau.big grin Si faceti si voi ceva cu robotelu ala ca e chiar enervant la faza cu majusculele.

| andrada a răspuns:

Pfff sunt atat de multe: sa am note mai bune, sa imi fac un iubit, sa fiu mai populara, mai putine teme si teste, sa mi se schimbe profa de romana, tehnologie si profu de istorie, colegii sa se maturizeze si sa avem mai multe vacante love struck
dar am un presentiment ca nu toate se vor adeveri thinking

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Sa am note bune la scoala si sa ma pot intelege ci dirigintele meu si cu toti colegi (trec a 5-a)

| Baby a răspuns:

Un iuuubitrolling on the floor
aiurea. sa am parte de cele mai frumoase experiente in liceu

| Analy a răspuns:

Sa am note bune.

| Rallu a răspuns:

Un prof sexy smug laughing

| angelsaredickswithwings a răspuns:

As doriiii sa mi se schimbe profesorul de romana ca este un mos nenorocit comunist batut in cap si care nu da media zece numai daca esti geniu absolut ...am avut toate mediile de 10 2 ani la rand si anul trecut i-am zis ca el a facut o greseala si mi-a dat 4 (chiar daca aveam dreptate) deci sa speram ca l-a lovit meteoritul laughing

| porumbitza a răspuns:

Sa

| ktalin2k a răspuns:

Sa se termine mai repede

| Rebbbeca a răspuns:

In anul' asta imi doresc...sa plece profu nebun de biologie si sa nu mai facem ed. tehnologica(plictisitoare ora)

| Speedmafia a răspuns:

Pai sa invat mai bine note mai bunebig grinbig grin uh ce doresti?

| Millis a răspuns:

Imi doresc numai note bune!

| Aniela2777 a răspuns:

Sa ma inteleg bine cu profii noi` laughing. Am dat si eu in liceu.laughing

| Karizma a răspuns:

Note bune duh

| AnonymousQ666 a răspuns:

Note bune, teme cat mai putine sh ushoare sh sa vina vacanta din now! big grin laughing

| SerbanSnake a răspuns:

Pai sa am note cat de cat maricele sa imi fac si mai multi prieteni sa cunosc fete, boboacelaughing

| bombonika18 a răspuns:

Note bune

| ViseColoratee a răspuns:

Baietiiiiilove struck si cat mai multe note mari, teme putine, si la tras chiulu'tongue

Eeeiii, anul trecut a mers, mi-a iesit 9.93 laughing Acuma ne pune sa stam in cap la sport si sa sarim capralaughing

| JH a răspuns:

.sa se termine happy

Întrebări similare