eileen
| eileen a întrebat:

De ce nu va puneti poze personale la avatar si alegeti sa fiti Britney Spears, Miley Cyrus, si eu mai stiu ce alte vedete. Fiti voi insiva, unice, nu va mai avea nimeni poza cu voi, iar daca nu va place cum ati iesit, puneti un peisaj ceva... nu imi place sa plagiati...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza mea este o acuarela dupa o fotografie a mea cu multi ani in urma happy deci...sint eu. bine ai punctat. daca nu-ti pui poza pune un peisaj, o floare... dar nu vedete chioar daca iti pastrezi anonimatul indiferent din ce motive. oameni cu functii importante nu cred ca stau pe acest site prea mult timp /zi.

70 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Bine punctat Elena.Si eu aveam aceeasi dilema. Mi-ai luat-o inaintewinking

Anna
| Anna a răspuns:

Vaii, sor'meo cate comentariiiiii "notabile"! stii tu vorba aia, cine se scuza se acuza! Da-i pace! Asa-i romanul, stie doar sa plagieze si sa para ceea ce nu este in realitate!

Anna
| Anna a răspuns:

Welcome to the club, Annickawinking

Anna
| Anna a răspuns:

Super Alexandra! Raspunsurile tale sunt mereu inteligente, notabile, si de bun simt!

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Fiecare are dreptul sa hotarasca daca merita sau nu sa isi dezvaluie identitatea!
Poate unii sunt persoane publice, politice si vor sa isi pastreze anonimatul, tocmai din acest motiv!

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Draga eileen, no offence, dar nu trebuie sa iti placa tie!
Politica site-ului permite anonimatul!
In plus nu isi asuma identitatea nimanui!
Persoane publice, politice...mai au si ele timp...nu sunt chiar toata ziua ocupate!
In plus, nu a zis nimeni ca sunt sefi de stat sau de guvern sau o anume vedeta...(desi, nu stii cine poate fi pe aici...) Timp exista pentru cine stie sa si-l organizeze!
In plus, fiecare are dreptul, nu doar la libera exprimare, fara injurii, conform termenilor si conditiilor site-ului, ci si a protejarii identitatii, din motive personale si profesionale care poate unora nu le permit dezvaluirea identitatii!
Avatarul meu e stilizat, de exemplu, nu am furat imaginea reala a nimanui!
In plus ma reprezinta foarte aproape de realitate!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Unii oameni prefera sa ramana anonimi... Altii admira atat de mult diverse vedete incat isi pun o poza cu ele...
Eu... am o poza cu mine... In umbra, pentru a pastra anonimatul... Si cu o tigara in mana, in ciuda faptului ca m-am lasat... si nu am de gand sa o schimb!

eileen
| eileen explică:

IniMioara, sa inteleg ca esti sora geamana a lui Paris Hilton?

eileen
| eileen explică:

Zazu, m-am referit foarte clar la cei care isi pun poze cu tot felul de vedete, nu la cei care au peisaje, in cazul tau propriul trandafir, care este foarte frumos. Nu ai citit intrebarea pana la capat.

eileen
| eileen explică:

Dar tu nu ai de ce sa te simti cu musca pe caciulawinking

eileen
| eileen explică:

Daca esti persoana publica nu iti pui poza cu alta persoana publica, mi se pare total aiurea. ori pui cu tine, ori pui un ghiveci, ceva, mie una imi place sa si vad cui raspund, asa ma simt ciudat sa dau raspunsuri la tot felul de "top modele" care ma intreaba de ce le paraseste prietenul sau cum sa faca sa nu se mai simta urate, grase, parasite... ce e cu fuga asta de identitate?

eileen
| eileen explică:

Eu am spus asa: de ce alegi sa pui poza cu o persoana publica cand poti fie sa pui o poza cu tine, in umbra, stilizata, cum o fi ea ca sa vad si eu cui raspund, fie, daca vrei sa iti pastrezi anonimatul de ce mai toate lumea isi pune poze cu tot felul de vedete care atunci cand pun intrebari sunt penibile cu fetele alea de inger si intrebari de genul: ce sa fac sa nu mai fiu urata? daca chiar nu vrei sa iti dezvalui identitatea am mai spus, sunt de parere ca ar tr sa puneti poze cu peisaje, smile faceurile alea sunt dragute, eu stiu orice altceva, desene animate, dar nu poze cu vedete! asta e simpla mea parere, fiecare are dreptul la una nu?

eileen
| eileen explică:

Annicka, sunteti foarte draguti amandoiwinking anidor, fetita ta e o scumpete, mai pui poze cu ea sa o admiram mai binewinking

eileen
| eileen explică:

Foarte tare raspunsul tau alexandra!

| Dara a răspuns:

Eu nu prea am fotografii de-ale mele! Am cateva impreuna cu micuta mea! Consider ca nu sunt fotogenica!

| Dara a răspuns:

Multumesc, eileen!blushing

| maryana5 a răspuns:

Paih dk eu pun o poza la av cu Miley asta inseamna k o ador! Si decat sa pun o poza cu mine sau cu un peisaj -->blah-blah

| Alexandrinaa a răspuns:

Dar si daca esti persoana publica, politica sau vreo vedeta, ce e atat de josnic sau periculos sa te afisezi intre oamenii simpli? Nu este de fapt asta menirea si a politicienilor - sa se apropie de oamenii simpli, sa le descopere problemele, sa stie ce oameni inteligenti exista "in afara de ei" tongue vorba vine, sa "testeze piata" sa zic asa? Daca ai ceva de ascuns cu adevarat, nu mai scrii, nu te mai implici, decat sa te implici cu un fals. Fiecare este responsabil de actele sale, pe picioarele lui, nu pe picioarele altora. Foarte buna intrebare pusa. Felicitari!

| LittleZyzy a răspuns:

Si eu ma intrebam... dar m-am gandit ca poate unele persoane vor sa-si pastreze anonimatul.

| LittleZyzy a răspuns:

Sau poate esti chiar Paris Hilton sub acoperire aici pe TPU

| Klara a răspuns:

Eu niciodata n-am pus poze cu altceva si altcineva, pentru ca....imi place cum arat laughing)) Nu-s narcisista frustrated dar prefer sa fiu EU decat o simpla poza cu o persoana de oriunde ar fi...chestia asta e asa de lame...

| otypa a răspuns:

Ma bucur ca ai pus aceasta intrebare, de multe ori mi-am pus si eu intrebarea asta dar am ajuns la concluzia ca nu isi pun foto pentru-ca sunt speriati ca ai cunoaste cineva si no...asta e. dar ce zici de poza mea? nu am poza singura cu mine,,, asta e cu prietenul meu

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Asa faceam cand eram mica, dar acum imi pun poze cu minewinking

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Aa...credeam ca poze la avatar pe messengerlaughing

mi-ar placea sa pastrez anonimatulwinking

| lolita_3959 a răspuns:

E dreptul fiecaruia sa aleaga daca merita sa isi dezvaluie identitatea sau nu!
E posibil ca TPU sa faca la un moment dat o intalnire cu userii!
Acolo se vor dezvalui identitatile celor care vor participa!
Pana atunci si chiar in lipsa acestei intalniri, nimeni nu e obligat sa isi dezvaluie identitatea! Atat din punct de vedere profesional cat si personal!

| alexandratudor15 a răspuns:

Fie care pune cu cine sau cu ce vrea ...nu poti obliga pe nimeni sa puna cu el... daca nu vrea

| littleony a răspuns:

Ai dreptate...nici eu nu inteleg...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal fac ceea ce imi place si ma face sa ma simt bine, si nu ceea ce le-ar place celorlalti.plagiatul denota o anumita responsabilitate din partea celui care il"practica". pe mine nu m-ar deranja daca cineva mi-ar "fura" poza cu trandafirul, care dealtfel este facuta de mine cu trandafirul propriu si personal pe care il am in gradina, chiar as fi bucuroasa sa il mai vad la altcineva, bineinteles ca notorietatea mea in alte fotografiei nu se compara cu cea in ale cantatului, in acest caz spears.imi place foarte mult violoncelul, eu personal nu practic ci unul dintre copiii mei, asta nu inseamna ca o neg pe spears si sa ii atentionez pe ceilalti ca fac o mare greseala ascultand-o.fiecare face ce simte si cand e vorba de responsabilitati...si le asuma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt cu "musca pe caciula", de aceea am si raspuns, e a doua fotografie pe care o folosc si foarte probabil in a o schimba pe cea actual.