Pentru ca suntem condusi de inapoiati!
Numai pusi pe furat si facut mațu' gros pentru ei si familiile lor, in loc sa investeasca in tara asta!
Un popor prost si bolnav este mai usor de manipulat. Nu au dorinta de a-i scoate din saracie si prostie, pentru ca nu i-ar mai putea controla
Pestele de la cap se-mpute, atat de corect
Pentru ca in România dupa 89 s-a produs o schimbare majora. Majoritatea tineretului a plecat in afara, copii nascuti dupa 89 au fost nascuti si crescuti in alte tari, iar in România usor usor se ajunge la o imbatranire demografica. După plecarea majora a tineretului in tara au ramas cei ce au trait in regimul comunist, cu o mentalitate fixa, cu concepții si idei invechite. Cei de la conducere au urmărit acest proces, ca cei îndoctrinați in regimul comunist sa creada in ei, sa creada ca ei au mereu dreptate si toate cele. In 97 cand s-a adus internetul in România iar televizoarele au început sa dea si emisiuni culturale, sa promoveze alte tari li s au mai deschis si celor "comunisti" puti orizonturile, dar nu prea. In alte tari, gay, lesbiencele, cuplurile formate din un negru si o chinezoaica, sunt normale, la noi babele si mosii inca se inchina pe strada si privesc urat aceste lucruri. Intr-adevar, poste pentru unii nu sunt lucruri ok, dar este o normalitate. Si mukte altele, slabe sanse ca in viitorul apropiat sa ne emancipam si noi ca popor.
In ce sens suntem in urma? Din punct de vedere economic, financiar... da, suntem in urma.
Si din ce motiv suntem condusi de niste imbecili? Cum au ajuns tampitii in fruntea bucatelor?
Singurele tara din lume (si din galaxie de altfel ) care este ortodoxa, a trecut prin comunism, are mentalitate balcanica (orice inseamna asta la tine) si a fost supusa influentei rusesti este Romania (Bulgaria nu se poate lauda pentru ca influenta turca a fost mult mai profunda). Adica pe scurt, tu raspunzi romanii sunt inapoiati pentru ca sunt romani. Cam nefolositor, nu crezi?
Si alta curiozitate: din ce motiv romanii ar fi inapoiati din cauza de "Comunism, ortodoxie, mentalitate balcanica, influenta ruseasca"?
Ti ai si gasit ce exemple sa dai aici, gay i lesbiene, asa ai vrea sa arate Romania ca in alte țări? Adica părtile rele le scoti tu in evidență.
La noi totul pute. Ce-i drept, nu prea avem termeni de comparatie, dar aici merge rau. Exista o mentalitate romaneasca extraordinar de viguroasa a invinsului, a complexatului, a calicului. Cauza mentalitatii? stima scazuta de sine, faptul ca poti pune pe seama mediului romanesc oricate esecuri individuale. Dupa infrangeri niciodata nu ne-am scuturat si hai inainte, ci ne-am adancit in aceasta mizerie de noi insine creata, mizerie ce nu are o existenta reala, dar ne influenteaza negativ viata. In final, din cauza lasitatii ne cream in mod real perceptia propriei nemerncii, care ne poate duce la concluzia "ramanerii in urma".
Si din ce motiv crezi tu ca sunt mai deschisi la minte cei care privesc ca "normale" gay, lesbiencele, cuplurile formate din un negru si o chinezoaica" comparat cu cei care nu le vad ca normale? Uite de exemplu In Liban este normal pentru un barbat sa fxxx o capra. Asta ii face pe libanezi deschisi la minte? sau nu?
"tu raspunzi romanii sunt inapoiati pentru ca sunt romani."
asta e doar interpretarea ta.
Studiind zona geografica din care facem parte o sa observam niste tari precum Belarus, Bulgaria, Georgia, Macedonia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Muntenegru, Ucraina.
Ce au in comun aceste tarim cele mai putin dezvoltate din Europa?
Au in comun ca sunt majoritar ortodoxe? Check
Au in comun ca au fost sub influenta rusearca? Check
Au in comun zona geografica balcanica sau apropiata de Rusia? Check
Au in comun un trecut comunist? Check
Da, o sa zici tu, si Polonia si Ungaria si Cechia si Slovacia au aut treaba cu comunistii, chiar si parte din Germania. Insa ce au ele diferit? Nu sunt majoritate ortodoxe, deci mai putina lume tinuta in "lanturile religiei". Au stiut dupa relvolutiile din tarile lor sa adopte adevarata de democratie... de ce? Poate din cauza unei mentalitati influentate de Vestul pe care tu il hulesti, sau poate ca Rusiei i-a fost mai greu sa isi bage coada.
Ti am satisfacut curiozitatile acum?
PS. Tu esti o dovada a lipsei de dezvoltare si a mentalitaii balcano ortodoxe., se vede in modul tau de gandire: " cuplurile formate din un negru si o chinezoaica, sunt normale". Si asta este semn de progres"
Nu pune in aceeasi oala zoofilia cu relatiile intrarasiale. Chiar daca ti e nu iti convine niciuna sunt lucruri total diferite.
Pai din moment ce vezi asta anormal...este clar ca pentru tine e anomalie, nu?
Voiai de fapt sa spui ca progresul nu are nici o legatura cu faptul ca in afara aceste cupluri se pot afisa fara probleme?
Desi nici asa nu ai avea 100% dreptate - este un progres in mentalitate. In sensul ca fiecare intelege ca nu e treaba lui ce fac altii.
Ignoranta, numele tau este suntserios...
Tu ai fost vreodata, o zi macar, in Belarus, Georgia, Macedonia, Republica Moldova, Rusia, Serbia, Muntenegru sau Ucraina? Asta asa ca sa stii pe ce baza iti dai cu presupusul
In primul rand, nimeni nu a definit ce inseamna mentalitatea balcanica. Crezi ca este mentalitate balcanica in Caucaz, in Georgia? La Kiev sau la Vladivostok (doar 15000 de km) distanta de Balcani?
Dar influeta ruseasca ce o fi? Lumineaza-ne
Si care este influenta ruseasca in Serbia, ca mentaliate ma refer? Sau in Bulgaria si Macedonia, ai masurat-o tu cumva? Sau la noi? Mentalitate balcanica este cam acelasi lucru cu influenta ruseaca ca asta se deduce din parerile tale?
Lipsa de dezvoltare? Oare a sta capara cu Marinica peste tine e bine? E progresisit? sau nu este? Primul lucru pe care il face o fiinta rationala (sau macar cu un inceput de creier) este sa se intrebe: oare este asa? Si daca este altfel?
Mai putin romanasii: ei stiu tot, nu pot nimic si veseli se invinovatesc ca sunt romanasi, justificandu-si prin asta toate frustrarile. Ce-i drept este drept: tu esti romanas verde, neaos, pur sange.
Eu nu sunt.
PS romanas este louitorul romanicai. Roman este locuitorul Romaniei. Iar romanica este caricatura Romaniei.
Nu ai inteles nimic. E ok, ramai in lumea ta, nu ti o fura nimeni.
"Au in comun zona geografica balcanica sau apropiata de Rusia?"
Atat a putut mintea ta sa scoata din fraza de mai sus? Sau pur si simplu nu stii ce inseamna prepozitia SAU?
"In primul rand, nimeni nu a definit ce inseamna mentalitatea balcanica. Crezi ca este mentalitate balcanica in Caucaz, in Georgia? La Kiev sau la Vladivostok (doar 15000 de km) distanta de Balcani? "
Aici pe forum sunt o droaie de telepati...te rog, scumpa mea, indica-mi unde am scris eu anormal sau anomalie. Sau macar implicit m-am exprimat asa? Am intrebat doar daca este un semn de progres. Atat. Intrebarile implica cumva intentii ascunse? ori suntem cu totii turma lui "crede, nu intreba si nu cerceta" ceea ce ofera si raspunsul la intrebarea de ce sunt romanasii imbecili?
Tu ti-ai definit ca preconditii ale inapoierii "comunism, ortodoxie, mentalitate balcanica, influenta ruseasca" Acum cele patru conditii ajung trei fiind necesara numai una dintre ele. Pe linia asta poti merge si mai departe ajungand numai la o singura conditie.
Din nefericire, capacitatea de a fi logic este o raritate. Tu de exemplu esti incapabil de a-ti sustine punctul de vedere intr-un mod coerent. Intr-adevar este inca un raspuns la intrebarea lui Robert160: romasii sunt inapoiati si pentru ca nu sunt capabili sa urmeze cu rigurozitate un rationament.
Lool, serios, asta e contraargumentul tau? Ca sunt tari care respecta 3 conditii si nu pe toate 4? wtf?
Pentru ca homosexuali si ''probleme'' de genul, pentru ca lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, pentru ca familia traditionala e pe cale de disparitie si pentru ca patrioti d'aia inflacarati pe care daca ai putea sa-i arunci in timp cu 500 de ani, n-ai ezita s-o faci.Si nu cred ca numai in Romania se intampla asta, dar si in tarile din apropiere.Era pe Facebook o pagina unde majoritatea erau din zona asta si se facea misto de tarile din vest, in special de americani.Tot pe baza orientarilor sexuale, relatiilor inter-rasiale si inca alte cateva rahaturi unde vedeai numai replici de genu''The west is dead''.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: