Ianinte sa citesc asta plangeam k viata mea e un mare ***.am citit acum plang in hohote... dc? pentru ca unii sunt batuti in cap...(ma refer la cei care au condus sub influenta alcoolica)
Ooh... imi pare rau! asa se intampla cu copiii care nu asculta... e tare emotionant sorry :crying:
Link catre articolul original or GTFO!
Si o groapa/ridicatura in asfalt te poate face sa lovesti o masina din contrasens. Asta nu inseamna ca trebuie sa interzicem asfaltul.
Cand ma gandesc ca unii prosti vor sa-si dea capat zilelor, ca vor sa moara altii ar da orice sa mai traiasca iar noi care avem atat de multe nu putem aprecia ce avem si distrugem.
Asta-i omul asa-i omul poate cea mai evoluata si mai puternica fiinta dar si cea mai rea si cea mai netrebnica.
Si din cauza netrebnicilor mor cei nevinvati.
E prea trist oameni buni...cum mor oamenii nevinovati din pricina altor tampitiprea trist ca sa nu plangi
"Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind.
Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc pentru asta...
Te iubesc, si... adio."
De cate ori citesc aceste propozitii imi imaginez ca poate de multe ori pe mamele noastre ne suparam, chiar daca noi suntem vinovati.Chiar daca nu sunt asa sensibil de fire la aceasta faza am plans cu lacrimi
Consumul de alcool nu e un lucru sanatos in general, asa ca cine duce un astfel de stil de viata, si anume unul sanatos, nu va pune vreodata gura pe alcool, si in nici-un caz in astfel de circumstante, cineva care face astfel gesturi si consuma alcool, denota doar foarte multa prostie.
Ooo doamne ce idioţenie. trebuie să fii tare inteligent ca să asculţi toate poveştile astea nemuritoare care circulă pe facebook şi în care sunt foarte puţine ortograme scrise corect. ohh, get a life!
Ce tot bazaiti aici ma. Daca plangeti se rezolva ceva? Nu.
Hai ca ma duc sa ma imbat si dau o tura cu ferrari-ul meu proaspat.
Bravo! meriti aplauzele tuturor utilizatorilor TPU, cu ocazia asta mai le bagam mintile la cap celor inconstienti ce se joaca cu pericolul
Mama...am ramas socata de povestea asta si de videoclipul de la handel.Doamne Fereste!
Foarte sentimentala scrierea ta.Insa exista si oameni care conduc betzi recunosc as conduce beat doar daca as putea si as fii constient in totalitate de cea ce fac.
Ce tampenie, nici nu ma obosesc sa citesc tot, am citit 2 randuri si deja m-am comvins, pacat ca ti ai irosit timpulpentru a scrie o asa mare prostie.
Trist,acesta e un mesaj pentru toti "smecherii", se vede, in loc sa faca asta mai publica arata in ziare tatele lu' zavoranca...doar in cuvant poate descrie asta ...Romania
Curiosul999 întreabă: