Ianinte sa citesc asta plangeam k viata mea e un mare ***.am citit acum plang in hohote... dc? pentru ca unii sunt batuti in cap...(ma refer la cei care au condus sub influenta alcoolica)
E atat de trist si totusi atat de adevarat
cred ca ramai marcat pe viata si ca jurnalist
FARA CUVINTE!
Dumnezeu sa o odihneasca!
Nu se mai poate sa traiesti cu oamenii beti. Ei fac tot posibilul sa se dea mari... in timp ce altii mor din cauza mandriei lor de nenorociti...
Inca putin si ma lua plansul cat de frumos e. Si eu unul sunt impotriva condusului sub infuenta alcoolului. :-
Ce trist e. sa iei compuneri din astea de se trimit ca massuri sau se posteaza de 28687 pers pe facebook si le pui ca intrebare pe TPU
In 26 august 2009 nici nu stiam de facebook, nu ca ar fi treaba ta
Daca parintii au bani si ii arunca in masini la copii, ia fiule masina ca e ziua ta si faci 18 ani,copile vezi sa nu conduci beat, da de unde, daca are prietenii langa el si ii impinge bea ma bea uita de mama nu?
Consider sa nu se mai deie permisul la toti nepriceputii
Nu-i corect, de ce trebuie sa fie totul atat de trist?.De ce sunt oamenii atat de incostenti? Este adevarat:adevarul doare, din pacate.Saraca fata.
Mega trist dar cand omul beat se trezeste si realizeaza ce a facut o sa aiba numai cosmaruri cu asta si cred ca nu sa uite asta.saraca
Curiosul999 întreabă: