| Lukasssz a întrebat:

Stau eu si ma intreb.De ce oare profii se plâng atat de mult de salarii? Eu consider că in raport cu munca depusă, salariul lor e bun.Adica stau 4-5 ore pe zi la scoala,au vacanțe mari (de paste, de vară, de crăciun)in timp ce alții muncesc de le sar capacele.

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Am și eu profesori în familie. Nu sunt mici salariile având în vedere că lucrează 18 ore pe săptămână, au 3 luni vacanță de vară, o lună iarna, două săptămâni de Paști etc. Cine are vechime ajunge și la 7000 lei laughing.

Ăia care zici că munca lor nu se termină după ore, că se duc și corectează lucrări și pregătesc lecții vorbesc ca să nu adoarmă. Sunt materii la care au nevoie doar de două note pe semestru și majoritarea le dau pe ascultări sau dau teste rapide pe care le corectează în aceeași oră.

Nu văd cum niște salarii mai mari i-ar ajuta să nu fie mediocri, vocația nu poți s-o cumperi și majoritatea nu o au că și-au ales cariera pentru "statut social" (care o mai fi și ălă).

Singurii care ar merita un ajutor sunt ăștia care fac naveta în sate uitate de lume și le cumpără materiale copiilor din banii lor, dar astea-s cazuri izolate.

Cunoștințele mele la 13-14 sunt acasă și freacă menta, au câte 3 apartamente pe nume și-o țin doar în vacanțe. Să mă scutească.

68 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns (pentru Lukasssz):

" Lukasssz: un om de succes e asa din cauza Lui si doar a LUI"

deci școala nu are nici o contribuție - dacă ințeleg bine?

| sierra1 a răspuns (pentru pagliaci):

" pupperino: Mama ia 5000+ net si e profa de materie inutila"

de curiozitate, despre ce materie vorbim?

| pagliaci a răspuns (pentru sierra1):

Franceza

| Lukasssz explică (pentru sierra1):

In majoritatea cazorilor. Uite Becali nu are scoala dar e miliardaru Romaniei. Hagi nu are multa scoala si e milionar si multi altii.

Fraceza ți se pare ȚIE inutilă? ok și atunci ce e util in viziunea ta?

Da, ne-ai blocat cu argumentele tale. Tare-mi vine să cred că ai max 8 clase. Corect?

| darrio2007 a răspuns (pentru Lukasssz):

Hagi a muncit pentru acei bani.
Becali a vandut bilete la meciuri, in fata stadionului, pe timpul lui Cească.
Cum s-a descurcat după, asta nu mai stiu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lukasssz):

Oricum, bravo ție.

12 clase terminate anul trecut + BAC-ul

| Lukasssz explică (pentru darrio2007):

Dovada ca nu toti au nevoie de școală pentru a fi oameni de succes

și gata, te-ai oprit?

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Profesori mediocrii? Asta explică de ce majoritatea Romănilor sunt ca profesorii.

Da,ca nu mai vreau sa fac alți 3/4/5/6 ani de școală și pe urmă să mă angajez tot unde sunt acum unde am nevoie doar de BAC

| Lukasssz explică (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

Titularizarea e importanta, nu inteleg de ce toti le plângeti de mila.Tie ti-ar conveni ca virgula copilul tau sa ii predea un mucea care nu stie subiecte legate de materia sa, nu normal ca nu.Si legat de salarii? De ce mama naibii s-au făcut profesori daca știau că nu îi vor rupe cu bani? Iti zic eu, pentru că au vacanțe mari si programul le permite să facă meditatie și câștigă de 2 sau 3 ori mai mult decat salariul actual adica, 6000-8000 de lei doar din meditații plus salariul.Deci profii chiar castiga bani.

| Lukasssz explică (pentru DeMicUnCălător):

Pentru ca au fost educați de acei rechini comuniști care se află încă la catedra si mai nenorocesc si generația asta.De aia suntem mediocri

| Lukasssz explică (pentru alexxxxxxxxxxxxzzzzz):

De acord avocatii/doctorii merita bani multi, dar nu si profii

| pagliaci a răspuns (pentru sierra1):

In scoala aia nu stie nimeni o boaba de franceza. Nu ii intereseaza. Romana si engleza sunt mai utile, cand nu o sa avem 50% populatie analfabeta o sa ne pese si de alte limbi

| LoveSleep a răspuns:

Salariul e mic, ar trebui sa creasca. Dar nu exponential, au prea mult liber, lucreaza prea putin si outputul e oricum irelevant pentru elevi. Ii invata doar putin sa gandeasca, chestie pe care ar face-o un joc de sah si un cu rubick la fel de bine.

Unde mai pui ca te invata unul care stie doar teorie si deloc practica.

Astia care zic ca lucreaza si in vacanta au dreptate.
2 saptamani dupa ce elevii primesc vacanta si 2 inainte sa inceapa scoala. Dar cine mai are 2 luni de concediu vara?
Plus 2 saptamani de craciun, una de pasti, intersemestriala si alte 582837 de vacante?

Nu mai vorbesc ca nu lucreaza 8 ore. Din nou, cei care zic ca pregatesc lectia si alte aberatii iar nu stiu ce vorbesc. Cand faci acelasi lucru de ani de zile, trebuie sa fii redus mental sa ai nevoie sa-ti pregatesti lectia si sa n-o fi invatat odata pe-de-rost.

Deci sa stea in banca lor si sa nu se mai planga.

| LoveSleep a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

99% din "oamenii de succes de maine" nu sunt acolo din cauza profesorilor. Din contra, majoritatea iti vor spune ca scoala e irelevanta.

| LoveSleep a răspuns (pentru sierra1):

Iar aberezi. De ce nu iti gasesti altceva de facut?
Nu ai de gatit nimic? Facut curat? Lasa-i pe altii sa gandeasca.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru LoveSleep):

Dacă nu ai educație și chestii generale la baza, degeaba.
Nu poți pretinde ca un om analfabet poate ajunge " un om de succes'.

| sierra1 a răspuns (pentru LoveSleep):

~ LoveSleep: Iar aberezi~

aha, am ințeles și tu ești unul care sustine că școala te tâmpește, d-aia te ții departe de ea. E limpede că ești neafectat de influențele școlii!

" Lukasssz: nu mai vreau sa fac alți 3/4/5/6 ani de școală și pe urmă să mă angajez tot unde sunt"

ok, e părerea ta (și e strâmbă) dar vorbim de viitorul tău și tu-l decizi. Noroc cu jobul care (acum! zici tu că) te satisface

" pagliaci: In scoala aia nu stie nimeni o boaba de franceza. Nu ii intereseaza."

aș spune - fără teama de a greși - că nu-i interesează nimic!

Nu e deloc stramba.Altii au studii si ajung sa fie vanzatori sau cine stie ce alte meserii care nu au legatura cu facultatea pe care au facut-o.

Cum spuneam: Noroc cu jobul care (acum! zici tu că) te satisface

| CostinAlamariu a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Comentariul tău xenofobic și de auto-ură n-are nicio legătură cu discuția. Profesorii n-ar fi mediocrii dacă salariile ar fi mai mari.

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Elimină cuvăntul DACĂ și rămăi fără argument.
Profesorii sunt mediocrii și PUNCT.
Discuția este despre CEEA CE ESTE nu despre ceea ce-ar putea fi DACĂ Profesorii ar avea salarii mai mari
Nu urăsc Profesorii și nici cetățenii Romăni. Și eu sunt Romăn, născut, crescut și trăit in Romănia.