La ce vine si ce meserie ai, sa vad la ce te mai ajuta salariul tau de director. Sper ca ti-ai facut si un buncar buteran.
Trebuia sa raspunzi prima la intrebarea mea, un indiciu iti dau despre locul de munca. Cetatean britanic, in cadrul SAS, am renuntat la cetatenia din RO. Ce vroiai sa zici la o bila cu fetele?
In ce sens ajung la vorba ta? Pai nu, nu abandonezi, iti iei diplomele, apoi te specializezi intr-un domeniu si te angajezi, le arati la fraieri diploma (ca numa niste fraieri iti cer o diploma inutila), si aia e.
Era cu virgula. o bila la biliard, in parc cu fetele altceva.
Si va pregatiti intens pentru ce vine? Sari mai des cu parasutele?
Am avut parte de misiuni cu parasutism, altele au fost cu elicopterul (aterizare in loc strategic) si/sau incursiuni maritime - pe apa. Acum facem prezenta si ne antrenam in baza militara, de moment nu au sarcini sa ne expedieze. E misto alaturi de colegi sa cooperam impreuna, riscurile sant mari niciodata nu se stie cand poate sa iasa naspa treaba. Cand vrei sa faci parte din trupele speciale britanice indiferent comando sau special air services te trimit in jungla o perioada si acolo se invata partea grea, dupa devine mai usor, restul trainingului. De la 22 ani pana la 28 am fost sofer pe tir 3 ani jumate in europa calatorind in toate tarile UE - restul in Spania curse nationale, dupa am venit in UK tot ca sofer. Am avut oportunitatea sa ma alistez in royal navy (nu credeam ca ma accepta) aveau nevoie de cativa soferi pe camion si s-au oferit sa imi ofere cetatenia britanica daca accept si uite asa am aplicat mai incolo in SAS. De la 28 pana acum 30 cat am continui in domeniu, sant zile cand stau 3-4 zile acasa dupa merg 3 zile in baza militara sau 5 zile pe saptamana si noaptea acasa cu 2 libere. Pensia la 45 garantata, salariu e mult mai bun, riscurile sant enorme dar cum nu am pe nimeni stau cu alti soldati in situatii similare, macar UK ne ofera o viata mai buna conditii de trai si capricii, aparam tara la nevoie. In RO nu ai sprijin de la nimeni.
Daca pe timp de pace sunt riscuri enorme nu imi imaginez cu o sa fie mai tarziu.
O poveste de viata misto. Te-ar fi bagat la Surprize surprize
Nu s-a intocmit alerta de razboi din partea rusiei se mentine codul galben, noi avem noroc cu americanii santem prieteni cu ei de cand ne.au ajutat sa scapam de invazia nazista. UK nu are suficient personal militar pentru a face fata lui vladimir.