Bati campii in stil mare si stai cu limba scoasa la occident, sperand sa-ti arunce ei un os. Nimeni nu vrea sa le ia drepturile de baza ale homosexualilor, sunt liberi sa se casatoreasca cu o femeie cand vor. Cu un barbat nu o pot face in majoritatea tarilor din lume si nici eu nu sunt de acord cu asta. Doar ai deschide o usa spre si mai multa prostie. Dupa homosexuali o sa vina transgenderii si dupa ei, aia cu non-binary ***. In caz ca nu stiai, mai noi in California este penalizat de lege sa ii spui "el" unei femei transsexuale, dar nu mai este penalizat sa transmiti in mod voluntar HIV. Dupa asta plangi? Nu cred. Stai mai bine pe curul tau si lasa-i pe homosexuali sa-si vada de gaura din c ur.
Cat de retardat poti fi. ) Asta dovedeste ca este un copil, fara vreo viata sociala. Crezi ca ma doare undeva ca mi-ai dat "eronat" si "nefolositor" la toate raspunsurile? Iti pierzi timpul, idiotule.
Nu ar trebui sa se casatoreasca ca, copii nu ies de la barbati numai de la femei si de-asta ne imputinam
Tare sunt curios, imi poti arata acele "capitole" dedicate homosexualitatii? Nu sunt mai mult decat niste versete, cam atat. Homosexualii nu ar trebui educati in niciun fel, nu sunt deosebiti de restul lumii. Ca si heterosexualii, sunt liberi sa creada in ce vor. Nu sunt de acord sa se casatoreasca sau sa aiba dreptul la parteneriat civil, ar fi doar un prim pas intr-o directie complet gresita si am ajunge la nivelul americanilor unde incerci sa penalizezi cuvinte si idei prin lege. Nu mersi.
Ca sunt capitole sau niste versete, nu are importanta.Important este ca,religiile abrahamice sunt singurele religii cu frustrati care se intereseaza de genitalele altora.
Patetic,ce sa spun.
Si cu repercursiuni negative asupra umanitatii, la nivel moral si la alte nivele pe care nu ti le mai enumar.
Asta cu primul pas este amuzanta.
"Pas cu pas" cum spune Iohannis, nu?
Mi-ai fi fost simpatic(si funny) dar dupa raspunsurile pe care le-ai mai dat, mi-a ramas doar funny-ul.
Esti doar un pseudo crestin oparit, fara prea multe in cap si cu care nu ai ce sa discuti.
Nu mersi.
Capitole sau versete, e o diferenta uriasa Exagerezi si inventezi cu scopul de a induce o idee si cand ti se cere sa dovedesti, nu prea ai cu ce. Vezi ca te-ai murdarit de engleza in coltul gurii, in romana se foloseste "organe genitale", nu pur si simplu genitale ca in engleza. Inteleg ca esti tipicul SJW, dar ai un pic de educatie macar.
Astept cu interes sa aud aceste repercursiuni negative asupra umanitatii. Lumea religiilor abrahamice cum zici tu a fost mereu cea mai dezvoltata, dar esti liber sa aperi vreo religie africana daca vrei, simplul fapt ca nu condamna homosexualitatea ii face foarte liberali se pare
Fara prea multe in cap cica nu prea ai ce discuta cu mine pentru ca nu prea ai dovezi cand vorbesti. Sunt doar pareri personale de 2 bani ale unui copilas ce se crede in State. Revino-ti si gaseste probleme mai importante cu care sa iti bati capul, decat homosexuaii si cum si-o ia in kur altul. Mie mi-e indiferent, problema mea e cand vor sa anunte intregii lumi ca si-o trag in kur, nu simplul fapt ca si-o trag.
Cea mai mare problema a societatii la ora actuala este, intr-adevar, adoptarea legii privind casatoria intre aceleasi sexe.
Da-le dracului de saracie, de politicieni corupti, de prostie! Mai mult! Ar trebui sa dam vina pe persoanele de acelasi sex care vor sa reinstaureze o institutie ce a murit demult intre sexele opuse, ce a devenit o batjocura. Acum, orice cuplu casatorit isi permite sa isi bata joc de progenituri, divortand, fiind prosti s-a.m.d.
Daca vei avea candva curiozitatea sa iesi din gandirea ta limitata (cat un patratel de doi pe doi), da un ochi pe Youtube unde copiii povestesc cum au fost crescuti de parinti homosexuali. Vei fi socat cat de "normali" si etici au devenit homosexualii in comparatie cu un om ca tine, spre exemplu, care nu poate trece de propriile lui convingeri limitative.
Sa ne traiesti, dragule, dar sa nu procreezi! Te rog eu frumos. Ar fi pacat sa implantezi o mentalitate ca a ta si altora.
Spune-mi: cu ce te face pe tine mai special faptul ca existi si cu ce-i face pe ei mai bolnavi? Vrei o catedrala doar a ta pentru faptul ca te botezi? Cam de cat efort ai nevoie sa te "botezi"? In fine, religios sau nu, de ce nu incerci sa mergi la proteste care conteaza cu adevarat, in schimbul postarii asteia controversate de pe TPU care nu face altceva decat sa inchida mintea celor care o citesc?
Esti intr-una din cele patru stereotipuri de oameni care arunca cu pietre spre ceea ce nu cunoaste: fie esti limitat, fie esti sexist, fie esti homosexual si testezi terenul, fie pur si simplu nu ai lucrruri mai bune de facut. Pe care o alegi?
Cam multi prosti pe metrul patrat in Romania! Poponari, gay samd ...treaba lor, viata lor.Pe voi, daca v-ar framanta grija nu v-ati mai lasa manipulati de polotica si religie.Nu sunteti in stare sa mergeti la o biserica, sa faceti ceva demn de voi, dar vorbiti cu dispret cand e vorba de asemenea oameni, nu-i asa? Barfa cam mare pe la voi? Pfff....va mananca limba de la atatea seminte sparte si barfit pe unul altul.Ce-ati zice voi daca toti astia mai "smardoi" ca voi,s-ar strange si ar protesta impotriva guvernului,nu v-ati mai lua la bataie ca niste fraieri pe stadioane si ati protesta? Dar doua lesbience,banuiesc ca va plac cand se ling ostentativ,nu-i asa, lingailor?! Vedeti-va in *** de viata voastra, fiecare face ce vrea, nu ma doare pe mine ce fac homosexualii, dar nici nu ma deranjeaza, viata lor!
Uite aici o lista de nume ale unor oameni care au doua lucruri in comun, au schimbat sau au facut lumea un pic mai buna si au fost homosexuali:
Alexandru cel Mare
Socrate
Platon
Pericle
Leonardo da Vinci
Michelangelo
Oscar Wilde
Piotr Ilici Ceaikovski
Marcel Proust
Walt Whitman
Tennessee Williams
Truman Capote
Allen Ginsberg
Andy Warhol
Pun pariu ca nu ai habar de nici macar un sfert dintre ei, asa ca, in loc sa pierzi timpul cu intrebari tampite, mai bine cauta pe Wikipedia si vezi cine a fost si ce a facut fiecare.
P.S. Folosesti un computer sau site-ul pe care scrii acum este stocat pe un server. Asta pentru ca, acum vreo 50 de ani, Alan Turing a pus bazele a ceea ce astazi este cunoscut sub numele de "computer". Din pacate, Turing avea si el un mare "defect", era homosexual