| perfectgirl7 a întrebat:

Bună deci eu mam despărțit de iubitul meu de câteva zile și acum vreo 3 am început să vorbesc cu un băiat dintr un sat vecin pe care îl cunosc de vreo 5 ani el avea o iubită și un copil dar acum s-a despărțit și el din cauza că a fost înșelat și chestia e că ai mei nu sunt de acord să vorbesc cu un băiat care are copil adică doar i-am întrebat azi dacă ar fi de acord să vorbesc cu el așa în glumă și taicămiu a zis că nu e nimic de capul lui, adică el nu e bogat nu are foarte mulți banii dar chiar și așa să chinuit a mers prin străinătate să aibă grijă de iubitul și copilul lui și aia și a bătut joc de el cum a vrut. Mi-e îmi place foarte mult de el de vreo 5 ani chiar dacă nu are banii și mașini el are un job acolo în sat la el și câștigă destul de bine, eu nici nu vreau acum să mă cert cu ai mei să plec de acasă să mă mut la el pentru că mi ar face ai mei scandal dacă află că sunt cu el oricum află imediat pentru că varămiu stă în sat cu el, eu aș vrea să înțelegem cu toți cum aș putea face să fie de acord pentru că pe ei îi deranjează că are un copil și că e cam sărac și ai lui consumă alcool foarte mult totuși dacă nu ar fi de acord deloc cu el la ș lăsa decât să fac scandal și să mă cert cu ei tot timpul dar nu îmi doresc asta, eu am 23 de ani și el are 26 de ani

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Baiatul nu are bani multi, dar daca are un copil, atunci va trebui sa plateasca pentru cresterea copilului jumatate din salarul lui (pana ce copilul va fi major + pana ce va fi la facultate).
Nu stiu tu cum ai putea supravietui pana atunci, mai ales daca si tu nasti si trebuie sa ramai sa-ti cresti copilul (dintr-un jumat de salar).
Gandeste-te bine, cu cine te combini si in ce conditii!

| sabin89 a răspuns:

Copilul e cu el sau e cu ea?

| perfectgirl7 explică (pentru Bula):

Așa nu îmi convine nici mie adică la el depinde cât câștigă 50-60-70 pe lună și dacă el ia 50 și eu fac cu 25 pe lună atât are și taicămiu pensia și e puțin nici lui nu îi ajunge și e doar el cu maicamea și soră-mea de 18 ani că eu lucrez și mă întrețin și le mai dau și la ai mei că nu le ajunge nici lor cât au dar cu un copil mic ar fi jale

| perfectgirl7 explică (pentru sabin89):

E cu ea

| darrio2007 a răspuns:

Părerea mea este să nu faci asta. Te bagi singură in probleme.

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Daa mi s-a luat și mie acum...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Bula):

¼ din venitul lunar net al părintelui nerezident – pentru 1 copil
Nu mai dezinforma!
Daca si ea ar naste, el ar avea de plata 1/6 pentru copilul din prima relatie.
https://www.nn.ro/......-sanctiuni

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Are 1 copil, nu are ciuma! Copil pe care il creste mama, iar el e liber! Are obligatia sa plateasca pensia alimentara, ¼ din venitul lunar net pentru 1 copil.

Omul munceste, nu bea, nu are vicii (cel putin nu ai spus sa aiba). Cum adica "nu e nimic de capul lui"?
Iar daca se achita de indatoririle de tata, inseamna ca e un partener de o mie de ori mai bun decat ce ai frecventat tu pana la el. Omul asta ti-ar spune "La Multi Ani!" de 8 Martie si ai primi si tu o floare!