Baiatul nu are bani multi, dar daca are un copil, atunci va trebui sa plateasca pentru cresterea copilului jumatate din salarul lui (pana ce copilul va fi major + pana ce va fi la facultate).
Nu stiu tu cum ai putea supravietui pana atunci, mai ales daca si tu nasti si trebuie sa ramai sa-ti cresti copilul (dintr-un jumat de salar).
Gandeste-te bine, cu cine te combini si in ce conditii!
Așa nu îmi convine nici mie adică la el depinde cât câștigă 50-60-70 pe lună și dacă el ia 50 și eu fac cu 25 pe lună atât are și taicămiu pensia și e puțin nici lui nu îi ajunge și e doar el cu maicamea și soră-mea de 18 ani că eu lucrez și mă întrețin și le mai dau și la ai mei că nu le ajunge nici lor cât au dar cu un copil mic ar fi jale
¼ din venitul lunar net al părintelui nerezident – pentru 1 copil
Nu mai dezinforma!
Daca si ea ar naste, el ar avea de plata 1/6 pentru copilul din prima relatie.
https://www.nn.ro/......-sanctiuni
Are 1 copil, nu are ciuma! Copil pe care il creste mama, iar el e liber! Are obligatia sa plateasca pensia alimentara, ¼ din venitul lunar net pentru 1 copil.
Omul munceste, nu bea, nu are vicii (cel putin nu ai spus sa aiba). Cum adica "nu e nimic de capul lui"?
Iar daca se achita de indatoririle de tata, inseamna ca e un partener de o mie de ori mai bun decat ce ai frecventat tu pana la el. Omul asta ti-ar spune "La Multi Ani!" de 8 Martie si ai primi si tu o floare!
silviutza_4359 întreabă: