Din toate trebuie sa inveti cate ceva! Nu te legi la cap daca nu te doare, fiecare este raspunzator de faptele sale! Dupa mine este corect sa restitui jumatate din suma pentru ca vina se imparte. Daca vroia sa-i aibe pe toti trebuia sa aiba grija personal de ei! Cum nu a facut-o, cere-i macar sa aiba bunul simt sa te astepte pana ii restitui si ceilalti 50lei!
Nu-i mai dai nici un ban. E vina ei ca nu si-a tinut banii in buzunar, Tu ai avertizat-o ca e posibil sa-i pierzi.Vina ai apartine ca nu-si tine banii la ea. Totusi este posibil sa fie si o mica magarie la mijloc, caci e cam aiurea sa-i pierzi asa usor.
Ei bine uite care e treaba, suma de 100 de ron nu e o suma asa mare, trebuie doar sa iti rogi prietena sa mai astepte putin pana faci rost de inca 50 de ron si apoi sa ii returnezi. In cazul in care prietena ta accepta, atunci chiar iti e prietena, daca nu incearca sa te rupi de ea, sa ii inapoiezi bani si sa te descotoroseti de ea. Cat despre problema cu muritul, nu iti hiperboliza sentimentele asa de tare pentru ca nu e cazul, sunt altii care au pierdut imperii financiare si nu s-au mai sinucis. Incearca sa te relaxezi si sa gasesti o solutie cat mai buna pentru problema ta! In fond repet nu e o suma chiar asa mare! Daca te gandesti ii poti face si din alocatie in cazul in care esti la scoala! Nu te mai panica si gandeste la rece!
Daca tot ea ti-a luat...nu ii da niciun ban pana la urma tu i-ai zis sa nu ti dea...
Flacauasule, cati ani ai? Daca esti la scoala, incearca sa te angajezi cu jumatate norma la vara pentru un timp si vei putea sa dai cei 50 lei fetei. Pana atunci sa ai multa rabdare sau daca vei reusi sa-ti gasesti o munca in viitorul apropiat, e bine. Cu bine.
Frate, sunt doar niste bani si nici nu e o suma asa de mare, calmeaza-te, da-ti doua palme imaginare si realizeaza ca nu e sfarsitul lumii, ii vei da fetei banii pana la urma, vei strange tu, nimeni n-o sa te omoare pentru o greseala care se poate intampla oricui
Nu plange. Invata ceva din asta si gata. Toti gresit, si uite ai gresit si tu. E grav, dar nu mortal. Relaxeaza-te putin, iesi la o plimbare, vorbeste cu un prieten si apoi vei gasi o solutie. Vina o ai si tu si ea. Cine a pus-o sa iti dea banii? Analizeaza situatia, rezolva-o si nu mai face aceeasi greseala (sunt convinsa ca nu o vei mai face), Poate ce trebuie sa inveti din situatia asta urata e sa inveti sa spui nu, astfel scapi de responsabilitatea pentru lucrurile altora. Fii linistit. Toate se rezolva. Important e ca ai avut curajul sa vorbeste despre asta, e un pas important. Restul vor veni poate mai greu dar toate trec si ramane doar lectia invatata. Fii linistit.
Stai linistita! dumnezeu a vazut ce ai facut tu. si o sa te rasplateasca, uite : eu am pierdut 10 ron si portofelul unei fete tot dina ceasta cauza mai de mult si cand am inceput anul scolar am gasit pe strada 50 de ron deci... si nu mi i-a mai cerut inapoi daca iti era prietena...
Doamne...imi pare rau ca iti zic, da exagerezi. Pur si simplu ii zici prietenei tale ca i-ai pierdut banii, sa stea linistita ca o sa ii dai tu cand o sa ai(aici nu te pot ajuta...ai pierdut, platesti ) si gata. Se mai intampla sa pierdem lucruri sau sa ne fie furate. Suntem oameni
Nu mai plange...stai linistita, nu e sfarsitul lumii Sarbatori fericite!
De ex eu la scoala ii cer tatalui meu 5 lei, nu ii consumi pe toti si pui deoparte in fiecare zi 1 leu in 50 de zile ii vei da inapoi
te mai poate ajuta si mama ta si poti pune mai multi bani nu neaparat 1 leu poti sa pui ma multi
ca sa ii strangi ma repede
sper ca te-am ajutat
Sorry da eu cred ca tot ea ti i-a sustras cumva din buzunar si a planuit totul ca sa isi inmulteasca banii. A vrut sa-ti dea o teapa, altfel nu insista atat sa i pastrezi tu.
Stai linistita nu e doar vina ta, e si a prietenei tale pentru ca te-a obligat sa ii tii banii, dar gandeste-te ca totul se poate rezolva!
Fruntea sus privirea inainte cum vine asa si trece.nu e o suma foarte mare banuiesc ca esti adolescent/a daca mai ai alocatie daio daca ai un loc de munca dai din salar Nui bai i se putea intampla oricui
Succes;>
Of doamne Ba tu plangi pentru. 100 ron
. Fostul meu prieten era un ametit mult mai mare decat tine.
Intr-o singura saptamana a pierdut vreo 2000 de ron cel putin.Saracu
Luase salariul cica si voia sa isi i-a haine si cand eram noi prin oras si ne plimbam pune mana in buzunar si cand :''nu mai am banii ''
da n-avea o treaba.Cred ca e cel mai obtimist om pe care l-am cunoscut. A zis doar :''Ata ete''
Pe urma sa fie ghinionul si mai mare si-a pierdut si telefonul.de fapt nu l-a pierdut. l-a scapat pe la patinoar si cand si-a dat seama ''saracul tilifon'' era in 2 bucati.
Ai grija data viitoare.
petroneladiva882882 întreabă: