| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

442 răspunsuri:
| Fotografcameraman a răspuns:

Sa le faci bine mereu

| anda727575 a răspuns:

Iti faci temele de fiecare data si te duci tu la ea sa i le arati. Asta inseamna ca ai devenit o persoana responsabila si astfel ii castigi increderea mamei, nu o sa te mai verifice si nici nu o sa se mai enerveze.

| liza5 a răspuns:

Eu zic ca e normal.
Pana la urma e mama ta.
Dar stiu, e enervant.
Si pe mine ma verifica! oh go on
Dar acum, a incetat brusc, fara sa ii spun nimic sau sa fac nimic.
Uneori imi ascundeam caietele in carti de benzi desenate. laughing
Daca nu cand imi spunea plecam repede la baie si ieseam cand era in alta camera.

| Găbytzzu_Gaby_1977 a răspuns:

Simplu laughing, Fa-ti temele repede, bagi caietul in ghiozdan apoi il pitesti smug
si ii zici ca nu sti unde e
a doua zii zi ca l-ai gasit laughing
Repeat laughing

| Vladrg a răspuns:

Te comporti normal te duci mananci, te prefaci ca citesti, te uiti pe telefon. Fara contact vizual te dai de gol, dar nici nu te uiti in alta parte.Stai departe de ea, in alta camera, dar sa nu observe ca o ocolesti, gaseste un motiv. Daca nu joaca-te fa ceva ca si cum ti-ai facut tema. Orice detaliu te poate da de gol

| Neaga_Dragos_1997 a răspuns:

Daniela poti sa ii zici mamei ta ii pui o intrebare ''Mama tu ai incredere in mine '' si astepti raspunsul sa vezzi ca ramane blocata

| Alexandra220 a răspuns:

In locul tau as face temele si masi duce la ea sa ii arat ca le-am facut.Iar ea vazand ca ti ii arati temele nu o sa te mai verifice. Vazand ca esti mandra de cea ai scris in caiet. happy SUCCES

| Sentimental_Adrian_1985 a răspuns:

Spuni co yubesti si date cu buna pe lhnga ia si o sa scapi

| Dani85422 a răspuns:

Fa-ti temele fi responsabile pentru o vreme sau cum se spune...udo..adica las-o sa vada ca te-ai schimbat o sa prinda incredere si tu dupa o vreme o sa poti sa zici Mai are rost? Oricum mi le fac dar asta nu inseamna sa no ai facuta daca insista trebuie so ai... dupa scapi usor(propria experienta)

| andrada1234andrada a răspuns:

Pai cand zice sa.i areti caietu de teme.ori ii areti ceva din urma la tema

| FL_Flory_1990 a răspuns:

Fa-ti-le si va avea usor usor incredere in tine!winking

| AnaMoza a răspuns:

Deci. Incepe cateva zile sa i le arati tu inainte sa ti le ceara ea. ca sa inceapa sa aiba incredere in tine. Atat, :3

| Lari12345 a răspuns:

Pai ea te controleaza sa vada daca le-ai facut bine s-au nu poate daca nu le-ai facut bine te ajuta sa le faci desi ea nu iti vrea raul ea iti vrea binele ca sa poti trece scoala. Sper ca te-am ajuta.Mult noroc si o zi superba iti urez.

| emylyca28 a răspuns:

Intreab-o daca are incredere in tine, si de ce vrea sa te controleze.

| Kita_Camelia_1995 a răspuns:

Draga mea poti sa ii spui ca daca nu vede profa de... ca ai greseli v-a spune ca ai luat tema de pe net... si asa poate se iti dea un 4

| Raulynyo99 a răspuns:

Prima data ii zici mama hai sa mergem sa cumparam niste haine noi. dupa ce ati iesit din magazin ii zici ca iti este foame si sa mergeti la fast food sa luati ceva de mancare, cand ajungeti acasa o ajuti la niste treburi si gata a uitat de teme la mine a mers. funda?

| gabrielaantoni a răspuns:

Laso mai este mama ta si bucurate cat o mai ai

| Ovidiu_Herta_1990 a răspuns:

Incearca sa o ajuti la treburi si mai intreab-o de alte treburi ce mai are de facut va uita complet de teme si se va concentra asupra terburilor

| nOangel1259 a răspuns:

în cazul în care ai 11-12 ani, eu aș zice să o lași să ți le verifice. dacă ai scris ceva greșit, tu nu ai de unde să știi. dacă ești mai mare, eu zic să porți o discuție privată cu ea și să îi explici. sper că te.am putut ajuta. ( :

| Andrasexy123 a răspuns:

Pai draga Daniela spnei mamei tale ce simti si te va intelege

| Andreea_Bianca_1997_aDyT a răspuns:

Simplu :
Daca pleaca undeva si cand vine este tarziu gen ora 5-6-7 te faci ca dormi si iti ascunzi cartile si caietele...
Sau poti sa ii explici ca esti destul de mare pentru a nu mai fi verificata la teme.

| like0me a răspuns:

Pai,cand iti dai seama ca ti-ar putea cere temele, nu stiu, zici ca ti-e somn, sau iti trebuie la toaleta, sau ce-ti mai vine prin minte...eu asa fac.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru like0me):

De ce o inveti să mintă?