| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

461 răspunsuri:
| XoMihaiRomanXo a răspuns:

Schimba subiectul cand vine vorba de controlul temelelorwinking

| IDaniel a răspuns:

Asa facea si cu mine da deja cand am ajuns in luceu nu mai avea deloc treaba cu mine tongue

| Voinea_Diana_1990 a răspuns:

Asa arata ca ii pasa de tine! mie mama nu ma controlat niciodata la temepentru ca nu prea se interesa de mine!

| lc13cm3 a răspuns (pentru dorin1990):

Asta voiam sa zic si eu!

| Alina570 a răspuns:

Voi doua petreceti mult timp impreuna in afara de controlul temelor? Poate in acest fel ea vrea sa fiti putin timp impreuna in fiecare zi si in acelasi timp sa descopere daca din neatentie ai facut vreo greseala. Nu consider ca este ceva rau, dar inteleg ca uneori poate fi agasant. Ai putea-o intreba deschis de ce vrea atat de mult sa-ti controleze temele, pe un ton calm, ca sa-i arati ca doresti o discutie serioasa pe aceasta tema. Eventual cu un zambet pe buze, in timp ce o imbratisezi si o pupi pe obraz. Vezi ce-ti raspunde.

| Despot a răspuns:

Pai mama ta doreste sa te ajute, dar daca nu doresti asta, vorbeste cu ea si spune-i ca, esti mare si ca ai nevoie sa-ti verifici singura temele, ca ai nevoie sa iti dai tu seama unde gresesti! Sigur te va ajuta asta si te va intelege.

| Brokenbone19 a răspuns:

Pai ai putea spune mamei tale ca, nu ai teme sau cand intreba de teme sa te prefaci ca nu ai auzit ce ti-a spus.

| DarkRedSmoke a răspuns:

Fa un discurs lung... poate o impresionezi!

| Muffin123 a răspuns:

Cred ca daca ii spui ca ti lea verificat altcineva (tata, bunica, bunicul etc.) ea nu le-ar mai verifica. Sper ca te-am ajutat!

| Delia272 a răspuns:

Si mie mi se intampla...Eu zic sa fii smechera si sa o rogi sa mergeti in oras dupa ce termini temele (doar daca nu le termini peste ora 6:00)winking Nu ma supar daca nu primesc funda!

| Jurcan_Georgiana_2000 a răspuns:

Invata mai bine si de la un timp daca vede ca iei numa note mari o sa te lase inpace...noroc

| KATARAandAANG a răspuns:

Încearcă să-ți faci temele regulat și cît mai corect ca ea să înțeleagă că nu mai ai nevoie de verificările ei. Poate funcționează.La mine a trecut cu timpul, BAFTĂ!

| Gilca_Madalina_1975 a răspuns:

Încearcă să schimbi subiectul fără ca mama ta să-și dea seama, de exemplu spune că îi vei da să verifice temele după ce mănânci, sau după ce bei apă, sau spune-i că vrei să te uiți ceva la calculator mai întâi. Poate așa va uita de teme.

| StarAlex a răspuns:

Daca nu te verifica nu mai inveti

| Joanabibuz a răspuns:

Daca ai carti cu raspunsuri, scrie repede raspunsurile. Sau nu scrie tema, adica atunci cand proful zice : Tema, ex :2 pag 34, tu nu scrii, asa nu va sti ca ai tema. Eu nu fac astea ca am un examen de luat, dar prietenii mei asa fac. Succes!

| Ovidiu_Herta_1990 a răspuns:

Incearca sa o ajuti la treburi si mai intreab-o de alte treburi ce mai are de facut va uita complet de teme si se va concentra asupra terburilor

| AndreeaAndro a răspuns:

Spune-i ca esti destul de mare incat sa fii pe cont propriu.Adica,vrei sa fii responsabila in tot ce faci si ar fi bine sa te lese macar ceva timp sa vezi daca iti faci temele. Eu cred ca, nu are suficienta icredere in tine incat te-ar lasa fara sa iti controleze tema :* Funda?

| warn304 a răspuns:

La partea cu parintii... ei bine, trebuie sa le dai peste nas, fa-ti temele de 2-3 ori cand te verifica ea, gen... fa-ti 2-3 zile temele, ea o sa vada ca ti le faci, apoi probabil doar o sa te intrebe daca ti le-ai facut iar tu cand o sa-i spui ca da, o sa te creada, sau poate ca nici n-o sa mai intrebe happy

| CoDaTu098 a răspuns:

Buna fa ce fac si eu laughing ia o tema mai demult stergi data si gata laughingasa scap eu.Sau explica-i clar si raspicat ca nu mai ai nevoie sa iti verifice temelewinking

| alexam23 a răspuns:

Hmm...fa-ti temele! tongue

| Ani_Ani_1992 a răspuns (pentru picard20):

Spune-i mamei tale ca ar trebui sa aiba incredere in tine si ca te simti oribil ca propria mama nu are incredere in tine ca poti scrie corect 3 cuvinte pe o foaie, crede-ma merge

| yukio16 a răspuns:

Probabil profele i-au zis că nu le faci.

| AliMiha a răspuns:

Fa-ti temele si cateva zile la rand in care v-a vedea ca totul este facut de la a la z se va plictisii sa te mai verifice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are motive sa te controleze? Dca da, stii tu de ce! Daca nu, atunci vine din fricile ei interioare in ce te priveste.una peste alta iti vrea binele! Ai face bine sa nu o mai superi si tu, banuiec ca are destule pe cap oricum, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti controleaza temele. Ca sa vada unde te situezi tu in ce priveste scoala.
De ex: cata atentie acorzi orelor, cat te implici, ce ai inteles in urma orelor la scoala etc.
Din tema ta pot reiesi absolut tot ce mama ar dori sa stie in ce te priveste (asta daca are ochiul format; daca nu, se multumeste sa stie ca iti faci temele si sa stea cu inima impacata ca fiica ei este constiincioasa si va ajunge departe in viata. Nu asta isi doreste orice parinte?). In concluzie mama ta iti tot vrea binele din lume. Ar trebui sa-i multumesti ca se implica si iti acorda atentie.

| Apokales a răspuns:

Ei bine... daca ii spui ca n-ai teme n-are la ce sa te verificewinking. Ai grija sa nu ai notat pe caiete chestii gen : TEMA pagina 16 ex. 1, 2, 3 si 4. Si atunci cand te intreaba daca ai teme sau ti-ai facut tema?
Ai grija sa ii raspunzi repede deoarece multi isi dau seama daca minti dupa viteza de reactie si alte gesturi care -ti sunt caracteristice cand minti gen :
rasul, ii ocolesti privirea sau mai stiu eu ce. Ia toate posibilitatile in considerare ca sa nu te demaschezewinking si ai grija sa te astepti la orice intrebare si orice actiune din partea ei ( gen : sa te intrebe de ce brusc n-ai teme?! ...la faza asta ai putea spune ca este sfarsit de an scolar si nu-si mai bat profesorii capul cu temele.) Deci i-a totul in considerare.

| nOangel1259 a răspuns:

în cazul în care ai 11-12 ani, eu aș zice să o lași să ți le verifice. dacă ai scris ceva greșit, tu nu ai de unde să știi. dacă ești mai mare, eu zic să porți o discuție privată cu ea și să îi explici. sper că te.am putut ajuta. ( :

| TheRealDaniel a răspuns:

Deduc ca mama ta nu are incredere ca iti faci temele, un timp o sa trebuiasca sa le faci pana ce o sa aiba incredere ca ai sa continuii sa faci asta. Sper ca ti-am fost de folos.

| Rusenzy a răspuns:

Dar tu iti faci temele? Daca nu, e normal sa se enerveze, asa face si cu mine. Uite ceva folositor, vezi-ti incontinuare de scoala ta si o sa te obisnuiesti. Asa sunt mamelewinking laughing

| DanielaViio a răspuns:

Probabil mama ta tine asa mult sa-ti verifice temele deoarece vrea sa ajungi cineva in viata. Ca orice parinte, normal. Si pe mine ma verifica. Dar doar pana in clasa a5a. Demonstreaza-i ca nu mai esti un copil happy