Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva
Succes :* Funda?
Poti sa-ty inteby yibitul tau sau poti sa iei mamei lui ceva placat cu aur iar tatalui poti say iei ceva mai stilat precum ar fi un parfum de firma eu stiu!? SPER CA LUCRU ACESTA SA-TY FYE DE FOLOS!
Pentru mama bineinteles flori, iar tatalui ai putea sa ii iei o sampanie, vin sau ceva de genu
Pt mama, un buchet superb de trandafiri. Pt tata un pachet de prezervative pentru. amante (doar daca are pana in 45 ani)
Pentru mama lui=un buchetel de trandafiri
Pentru tatal lui=un parfum sau un suvenir de la munte de ex
< fundita>
Mai, nu trebuie neaparat sa le cumperi ceasuri, tablouri, whinsky sau mai stiu eu ce.Eu am fost la prietena mea acasa si am cumparat un buchet de trandafiri pentru mama soacra si pentru tata socru o sticla de vin. Oricum nu am luat ceva scump, asa ca toata cheltuiala m-a dus undeva la 80 lei si am fost foarte apreciat pentru gest.Asa ca iti spun sincer ca nu are rost sa iei cine stie ce, ca doar nu te duci sa te mariti .Te pup! Multa bafta!
PEntru Mama un buchet de flori si ciocolata si pentru tata o sticla de bautura
Ia povesteste-ne ai fost in vizita? Ce ai ales sa cumperi? Cum ai fost primita? Daca inca nu ai fost, eu zic ca cel mai potrivit pentru o fata care se respecte este sa mergi cu un buchet frumos de flori si niste prajiturele.Nu se cade sa duci bautura.Si nici cadouri pompoase.
Un buchet de flori, un lantisor, cercei, pentru doamna iar pentru tatal lui nu pre stiu... poate cineva stie ce le place barbatilor.
Flori si vin, nu ii cunosti, sunt cele mai impersonale cadouri pe care poti sa le faci...
La mama un buchet de flori, clar! Dar sa fie foarte frumos! Apoi la tata, mai nu-i poti lua vin.Adica e buna s ideea asta dar incearca ceva mai...deosebit!? Ii poti da un ceas, dar nu de mana! Nci de perete, un ceas cu lant(imi sta pe limba).E deosebit...stii.Poti lua apoi ceva de rontai sau niste tiramisu.Nu lua ceva foarte luxos,deoarece va spune ca esti bogata, cu fite iar baiatul lor nu au ce sa iti ofere, sau chestii.Succes,iti tin pumnii!
Florile sunt obligatorii, iar daca vrei mai mult, intreaba'ti prietenul despe gusturile parintilor, poate pentru tatalui o "sticla cu ceva ". depinde. succes:* fundita?
Pai incerca cu parfum pentru ambii parinti sau pentru mama flori, iar pentru tata o sticla de sampanie:d
Pai mamei ai putea sa ii dai un buchet de flori superb si o cutie ce ciocolata, iar tatalui o sticla de ceva.
Cadoul clasic de dus unei familii este dupa cum multi au spus... celebrul buchet de flori frumos aranjate pentru doamna :-> si celebra sticla de vin pentru domnul :-> sau depinde ce ii place acestuia :-> pentru inceput este perfect... cu timpul o sa iti dai seama cine ce doreste
Pentru mama ia niste flori si o ciocolata iar tatalui un parfum barbatesc sau o cravata
Nu-ti fa griji (baiat), adu-ti aminte de ce spunea prietenul tau despre preferintele parintilor lui sau fii si tu mai inventiva, flori si parfumuri pentru barbati (daca au mai putin de 40 ani)
Buna1 in primul ran dar fi foarte frumos din partea ta sa ii faci un buchet de flori mamei si un pachet de ciocolata de cari ii place (la acesta varianta intreabati prietenul)si incearca sa il lauzi foarte bine pe prietenul tau fata de ambi parinti si tatalui ii poti sa ii faci niste complimeste frumoase (nu stiu altceva).
Funda? please
Buna...pentru mama lui ar fi dragut un buchet de flori (intraba-l pe iubitul tau ce flori prefera mai intai ).iat pentru tatal sau poate o sticla de vin sau un tablou sau bibelou mai barbatesk...
Poi pentru mamei sale ar trebui sau cred un buchet de flori si pentru tata`l lui poti sa ii ei ceva cum ar fi vip ceva nu stiu. SUCCESSSS!:*
Pentru draga lui mama ai putea cumpara un buchet frumos de flori sau o cutie de bomboane de CALITATE. Pentru tatal sau o sticla de vin. Totusi pentru mai multe sfaturi intreaba-l intr-un mod cat se poate de discret pe prietenul tau. Succes!
anonim_4396 întreabă: