Pai eu i-am cumparat mamei sale un buchet superb de flori de care s-a bucurat foarte mult! Mi-a spus iubi ca a spus " e o fata foarte educata, ma bucur ca ai ales o fata ca ea " Deci, prima oara pune-te bine cu "soacra"! Vorbeste frumos, lauda-i baiatul si nu refuza daca te serveste cu ceva
Succes :* Funda?
Pai mamei ar trebui sa-i iei un buchet de flori da nu dala la 7 lei si tatei o sticla de Ballantines ceva, orice fel da dala de firma.SUCCES la intalnire
Pentru mama un buchet de trandafiri rosii, iar pentru tata un fular cu echipa de fotbal care-i place funda?
Hmm. Pai mamei ar fi frumos sa ii iei un buchet de flori si o bomoniera. Iar tatalui o sticla de Vin. Sigur ii vei incanta cu asta. Si comportate frumos. Prima impresie canteaza cel mai mult asa socri te vor simpatiza. Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai daca mamei ii plac florile, daca are multe flori iei un ghiveci pentru tata ai putea sa.i iei un ceas sau un obiect nu stiu. oricum ei se vor uita mai intai la tine adica cred ca o sa aprecieze mai mult o fata imbracata decent, cat mai naturala care stie ce e ala respect decat o pitipoanca cu machiaj strident. Sper sa.i castigi :*
Pai,pentru mama lui:un parfum,o bratara,niste cercei, farduri...
Pt tatal lui:Un ceas, tot un parfum...
Nu mai stiu dar sper ca te-am ajutat
Pai mamei lui i-ai un buchet de flori frumos si sump, un bibelou fain si o cutie de ciocolata, iar tatalui i-ai o sticla de vin sau de whisky.
Sper sa-ti mearga bine.
In primul rand ar trebui sa discuti cu prietenul tau si sa-l intrebi ce gusturi au iar dupa uite niste variante:mama:un bibelou; o floare intr-un ghiveci; tata:un parfum. sper ca te-am ajutat. funda plss?
Poo! Un buchett ff frumos d flori:-s.cred ca iar face mare placere {Mamei} She tataluii:-s. O sticaa d Vinp:-s.
Pentru mama lui eu as lua un buchet de flori si pentru tatal lui o sticla de whisky. Funda?
Sallut! eu zic sa-i iei mamei lui un buchet de flori, si tatalui o sticla de vin rosu sau alb. sper ca te-am ajutat
Pentru mama sa ar fi bun un buchet de flori sau un bibelou.Pentru tatal sau... Nu stiu, o sticla de bere?
Eu sunt d parere ca ai putea s`i iei "soacrei" un buket d flori si "socrului" o sticla d bautura, buna. multa bafta!
Cel mai bine ar fi sa duci mamei un buchet de flori foarte frumoase si colorate! Sau o bijuterie splendita. Tatalui ar fi bine sa ii cumperi ceva mai de barbarti dar care sa il bucure si sunt sigura ca vor fii bucurosii si vor spune ca esti educata.Si trebuie sa-ti lauzi prietenul in fata parintilor lor nu? Sper ca te-am ajutat:X
Daca ai ginduri mari cu el si vrei sa-l respecti pe asa zisul tata socru cumpara-i un ceas, iar pentru mama, soacraun lantic finut si nu de mare valoare pentru ca nu asta conteaza ci intentia.si sa ma scuzi daca am exagerat cu mama soacra si cu tata-l socru dar asta ca sa ma fac inteles si doamne ajuta cred ca am raspuns la timp
Pentru tata sexy braileanca, iar pentru mama john clod vandame... lear placea la amandoi poate cine stie o fac in patru.
Te ajut eu pissy myk. Pt EA cartea "BUCATARIA MEA "! iar pentru. EL cartea " SOMNUL si SANATATEA "! El te va pofti in casa. Ea iti va arata usa...dar tu incearca...ce-ai avut si ce-ai pierdut!
Pentru mama o partida se sex
iar pentru tata invita-l si pe el
glumeam
deci
pentru mama lui un bichet de flori si o prajitura sau o ciocolat tatalui i-ai o sticla de vin sec sau rosu depinde de florile doamnei totul trebuie facut ca la carte si trebuie sa se acorde
Mamei:un buchet superb de flori si un ceas de mana(nu prea scump).
Tatei:o sticla de wisky si o camasa/cravata.
Funda?
Mamei ai putea sa-i iei ceva artizanat. in bamboo gasesti lucruri frumoase gen bibelouri fantanele...sau un tort frumos, chiar si un buchet de flori, iar tatalui ceva de baut un vin bun.un whisky... sper sa te ajute cu ceva
Pentru mama poti lua cadoul asta http://mydecogift.ro/......ima-.html, iar pentru tata ceva de genul asta http://mydecogift.ro/......ru-Sticle/
Sau ca sa scapi mai ieftin, desi nu e bine sa mergi cu ceva ieftin la prima impresie lasata, poti lua ceva pentru amandoi cum ar fi cadoul asta http://mydecogift.ro/......casei.html
Pentru mama,un buchet de flori,iar pentru tata o sticla de vin rosu, un parfum etc. Atentie! Sa nu cumva sa uiti pretul pe produse, E FOARTE IMPORTANT!
Eu cred ca un buchet de trandafiri rosii pentru mama si pentru tata un parfum de barbat ceva de genu'
Ca sa te pui bine cu mama lui, vezi intai cei place, de exemplu eu m-am dus la soacra mea cu o floare frumoasa si nu i-a placut nestiind ca nu-i plac floriile... ea se astepta la vase de bucatarie . asa ca tragel de limba pe prietenul tau
Pentru mamica un buchet de flori, iar pentru tatal lui, o sticla de vin incearca sa vb si cu prietenul tau despre asta...ori cum bafta
anonim_4396 întreabă: