Vreau sa castige deliutza... e cea mai tare adica eu... va rog ar fi cel mai frumos cadou de craciun e inspirata si nu isi bate joc de ceilalti ci chiar ii ajuta
Eu consider ca NoName a fost foarte ACTIV si a dat multe raspunsuri extrem de folositoare, deci votez NoName
NOName merita acest statut deoarece raspunsuriile ei au fost foarte utile si este foarte activa pe site...deci cu siguranta merita asta:X
Noname. oricum sper sa nu alegi pe cineva care sa zica : "Pe mine ar trebui sa ma alegeti!"
As vrea ca castigatorul sa fie NOname deoarece, ajuta foarte multe persoane, inclusiv si pe mine m-a ajutat si ii sunt recunocatoare, este foarte serios(a) in legatura cu raspunsurile, intrebarile si doreste sa ajute cat mai multe persoane, da sfaturi utile... votez NOname sper sa castige
Eu vreau sa-l(sau sa o) votez pe NOname... deoarece da niste raspunsuri utile si in acelasi timp si amuzante BFT NONAME SUNTEM ALATURI DE TINE X:X:
Eu votez pentru NoName!
Deoarece are mereu un sfat pentru noi, si nu are conflicte cu ceilalti utilizatori!
Este un om care merita stima!
Deci votez din tot sufletul!
NoName
KryssyCullen. Are multe raspunsuri castigtoare si m-a ajutat cu raspunsuri competente si documentate.
. madutzu. ๑•ิ.•ั๑ mi-a atras atentia in ultima vreme cu raspunsurile si activitate sa pe TPU!
Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca este inteligenta si da raspunsuri folositoare, niciodata rautacioase .
Buna!
Mai are rost sa votam? Deja stim ca NOname a fost de cele mai multe ori nominalizata, deci propun ca sa spunem StopVot!
Cu siguranta NoName merita
deoarece ea da intotdeauna raspunsuri bune.si nu degeaba este si Expert TPU
NoName cu siguranta, da raspunsuri foarte bune, si este serios/serioasa cand este vorba de ceva grav
As prefera-o pe NoName.pentru ca in ultima vreme chiar mi-a atras atentia pe site si ajuta foarte multi utilizatori dand rapunsuri folositoare si inteligente.pe cand sa fiu sincera.pe Brigalela nu prea am vazut-o pe site...deci o nominalizez pe NoName.
SatanaInIzmene întreabă: