Eu votez NOname.
Mi se pare cea mai de treaba persona de pe TPU.
Da raspunsuri folositoare si amuzante.
Merita acest premiu.
SUCCES ''NOname''.
Eu consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro deoarece este o persoana ce mi-a atras atentia in ultima veme. A raspuns la multe dintre intrebarile de pe TPU.ro si este foarte activa. VOTEZ NOname!
Cu siguranta NOname este persoana potrivita pentru acest lucru pentru ca m-a ajuta mereu. Votez NOname!
O nominalizez pe NoName deoarece:
-nu am vazut raspunsuri asa de explicite la nimeni pana acum, si nici la fel de detaliate sau lungi
-este foarte dedicata fiecarui raspuns
-nu doar raspunde la intrebari ci si ridica moralul in diferite cazuri.
Asadar NoName e nominalizarea mea.
Votez NOname, motivul meu este ca da niste raspunsuri foarte folositoare. si are multa activitate
Salutare.
Noname, ppt ca ne ajuta foarte mult! ne da sfaturi bune, ne ajuta, ne raspunde la intamplari ca drag! succes Noname
Eu o votez pe NOName deoarece a dat foarte multe raspunsuri utile ajutand foarte multi useri.Am vazut ca multi dau raspunsuri pentru funda dar NOName nu este asa. ea vrea sa ajute cu adevarat.
Si eu consider ca NOName ar trebui sa fie userul anului, deoarece toate raspunsurile pe care le-a dat au fost intr-un fel sau altul folositoare, si pentru cei care au pus intrebarile si pentru cei care le-au citit.
Eu cred ca multi dintre noi am merita, dar cred ca NOname si Legutoarea ar merita voi ce ziceti?
Consider ca "Pedala" ar trebui sa primeasca titlul de utilizatorul anului, datorita activitatii sale de o valoare inestimabila in cadrul sectiunii Dragoste si sex.
Iti multumim, Pedala, pentru raspunsuri cretine la intrebari cretine!
Eu consider ca Onutzu ar trebui sa fie utilizatorul anului. E foarte activa si da sfaturi bune. Apreciez la ea ca are un simt al umorului bine dezvoltat (in mod bun).
SatanaInIzmene întreabă: