O votez pe N0name pentru ca :
1.Chiar se implica in raspunsurile pe care le da;
2.Incearca sa raspunda (si reuseste) cat mai bine si sa-i ajute cat mai mult pe utilizatorii TPU;
3.Este activa!
NOname aleg pentru ca da raspunsuri folositoare si ajuta majoritatea oamenilor.
Cred ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului 2010 pentru ca ma ajuta cu raspunsuri bune si e amuzanta, inteleapta, activa(asta dovedind ca e expert TPU)si ne-a dovedit asta bafta! PS:poate si keytao fiind ca el ma ajutat foarte mult
Desigur NoName, pentru ca da foarte multe sfaturi utile si raspunsuri bune, si din propria experienta un sfat de-al ei m-a ajutat ff mult
Votez NoName
NOName pentru tot ce a facut, pentru bun simt si pentru prietenia de care da dovada.
Votez pentru NoName deoarece este o persoana care isi da interesul pentru site si ne ajuta sa facem o comunitate mai buna.Nu este genul copy-paste de pe google
Il votez pe NOname, in ultima vreme s-a dedicat foarte mult TPU, ajutandu-ne cu sfaturi utile.
Parerea mea esta ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului deoarece am vazut ca multe din raspunsurile ei/lui au fost foarte folositoare si m-au ajutat in multe lucturi.
O nominalizez pe NOname dar cred ca si I like de Real Shit ar fi dar avand in vedere vechimea o aleg pe NOname:X:X:X:X::X:X:X
Eu tot pe NOname o votez deoarece este un EXPERT TPU si este chiar detrebaSUCCES! 1
SatanaInIzmene întreabă: