Buna eu o votez pe NOname deoarece este de admirat.
In primul rand raspunsurile ei sunt mereu folositoare si inteligente. Da raspunsuri amuzante, dar totusi inteligente.
Este mereu foarte activa si nu judeca oamenii.
Mereu impartaseste bucurie si intelepciune orin raspunsurile ei.
Chiar si intrebarile puse de ea sunt inteligente.
Merita aceasta onoare de a fi Utilizatorul Anului 2010.
Un vot grandios pentru NOname
Eu il votez pe NONname are raspunsuri foarte utile si folositoare si mai ales cu intelect el merita acest premiu
Si pentru ca trebuie sa aleg pe cineva, o aleg pe NOname.
De ce?
Sunt FOARTE sigura ca ar continua sa ne ajute si daca nu iese userul anului. Da sfaturi bune, vorbeste respectos. Etc.
@Nicotine nesimtita mai esti. Te propui singura? La cate funde ai( 16) nu vrei si o statuie. Uita-te la profilul lui NONAME sa vezi cate funed are.si app Noname sa castige.
Eu consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului 2010
Deoarece este mai mereu activ(a), raspundurile ei(lui) sunt mereu corecte si incearca sa ii ajute pe toti dupa TPU in continuare
NOname pentru ca mi-a raspuns la aproape toate intrebarile si raspunsurile ei m-au ajutat. Ea este in general cea mai activa si cea mai prietenoasa.Raspunsurile ei au ajutat pe multi si niciodata nu foloseste ceva de pe internet si dimpotriva, iti spune ce crede!
Succes la toti!
Eu o votez pe NOName.Au spus si ceilalti utilizatori care au votat-o motivele lor.Sunt de acord cu ei si nu cred ca are rost sa mai spun si eu
Eu una consider ca NOname ar trebui sa fie userul anului pentru ca este foarte activa pe acest site dand dovada de seriozitate si ajutand oamenii, are foarte multe raspunsuri dar mai mult conteaza continutul lor
Nu imi traiesc viata in spatele calculatorul ca sa pot primi o statuie din partea TPU, dar cred ca noname is perfect for this!
Eu o nominalizez pe NoName
Este foarte activa si am observat ca da numai sfaturi bune:d
Il propun pe NOname... a ajutat foarte multi useri; plus ca are undeva pe la 1100 funde
Avand in vedere ca are sustinerea multor utilizatori il voi sustine si eu pe Noname si sper ca ma va ajuta si pe mine
După părerea mea, NOname este indicată pentru acest titlu. Îmi place că este foarte implicată, îmi place faptul că îşi menţine părerile şi totuşi este flexibilă în a accepta şi alte păreri. Răspunsurile ei, din ce-am observat eu, sunt bine balansate, echilibrate. Mulţumesc.
O nominalizez pe NOname deoarece da mereu raspunsuri folositoare care ajuta pe toata lumea nu numai pe cel care a pus intrebarea
NOname deoarece da raspunsuri inteligente si chiar ajuta oamenii cu raspunsurile date de ea
Eu votez pentru NoName!
Deoarece are mereu un sfat pentru noi, si nu are conflicte cu ceilalti utilizatori!
Este un om care merita stima!
Deci votez din tot sufletul!
NoName
SatanaInIzmene întreabă: