| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| SERIOUX a răspuns:

Eulaughing am glumit. cel mai bun. adica recentul...happy

| Aysa19 a răspuns:

Noname happy

| Lavynya95 a răspuns:

Cred ca NOName, adica este expert TPU, da raspunsuri corecte si care ajuta multi oameni!winking
Asa ca eu sincer asta cred.ne-ai cerut parerea am spus-o, ramane la altitudinea tawinking

| YoYoUtZa a răspuns:

NoName cu siguranta, da raspunsuri foarte bune, si este serios/serioasa cand este vorba de ceva grav happy

| andreeamitoi a răspuns:

Buna! Imi place foarte mult acest site si va felicit pe toti care ati contribuit la asta si care ati avut ideea. De cand sunt pe acest site am remarcat cum userul "Abh" a ajutat foarte multe persoane si m-a impresionat foarte mult felul in care pune problema la fiecare raspuns. Sper ca Abh o sa fie userul dorit si de voi, va multumesc si la revedere!

| Digital112 a răspuns:

EA eluveitie pentru ca imi place poza de la profilu ei

| Seвi a răspuns:

Desigur NoName, pentru ca da foarte multe sfaturi utile si raspunsuri bune, si din propria experienta big grin un sfat de-al ei m-a ajutat ff mult

Votez NoName

| denisuku a răspuns:

Denisuku

| Dymytros a răspuns:

Dymytros m-a ajutat de multe ori si ajuta pe toata lumea nu-l cunosc personal dar cred ca el ar trebui sa castige laughing serios

| alecs871 a răspuns:

Valei, ce de voturi aici... Aveti toti buletine de vot?
Hmmm, si aici ce vrea sa fie, un fel de guvern? Se da o lege si fiecare voteaza pro sau contra? Eu cred ca aleg abtinere.

| TI a răspuns:

Eu votez cu NoName.
Este foarte activ(a), ne da sfaturi utile si nu se implica in certuri / in problemehappy.
Cred ca toti ar trebui sa fim ca ea/el.
Este inteligent[a] si rapid[a].

FELICITARI NoName!

P. S.:O votez pe NoName pentru Userul anului 2 010!

| Gabi1335 a răspuns:

Noname pentru ca este foarte activ/a

| rapidist a răspuns:

NOname are un vot de la mine

| andrei95 a răspuns:

Cred ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului deoarece este foarte activ/activa si da multe raspunsuri folositoare

| Mjdolhfi a răspuns:

Foarte greu de ales! Multi utilizatori merita acest titlu. Ii apreciez in mod deosebit pe:Brigaela, Bacemi, NoName, Onutzu, Ursulik, Legiuitoarea, april.Consider ca fiecare ar trebui sa primeasca acest titlu, insa nu este posibil acest lucru. O voi nominaliza pe Brigaela deoarece de un an de cand sunt pe acest site, i-am remarcat raspunsurile utile, cu bun simt, folositoare.Multa bafta tutuor si cel mai bun sa castige!:]

| Dorifto a răspuns:

Cred ca utilizatorul anului 2010 ar fi cel care da cele mai utile raspunsuri, cel mai activ

| Lavinia01 a răspuns:

NoName cu siguranta!

| dolshedolcik a răspuns:

Sunt de acord c u alexandrapreda

| Ilovemyboy a răspuns:

As vrea ca castigatorul sa fie NOname deoarece, ajuta foarte multe persoane, inclusiv si pe mine m-a ajutat si ii sunt recunocatoarehappy, este foarte serios(a) in legatura cu raspunsurile, intrebarile si doreste sa ajute cat mai multe persoane, da sfaturi utilehappy... votez NOname sper sa castigehappyhappyhappy

| YUSTY a răspuns:

Eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la raspunsuri si nu-mi vine sa cred. E clar ca nu cel mai bun o sa iasa utilizatorul anului, adica ati uitat de Psiholoaga, Hip Hop, Andraxur, Monika, Zbengu si o gramada suficient de mare din care puteati alege. De Bula sint convins ca nici nu mai stiti ca a activat pe site-ul asta. Sigur ca el nu mai putea candida, pentru ca nu mai posteaza de multa vreme (era si normal, din moment ce s-a transformat in site-ul lui clopotzel), dar nici macar in treacat nu ati amintit numele lui. Bine macar ca o persoana si-a amintit de Mariana. In fine, daca tot este era lui clopotzel, sa iasa cel mai bun dintre clopotei. La multi ani Clopotzel TPU, sa te faci mare si sa-i mai inveti pe astia mici sa scrie, se cam simte nevoia (in special pe unde se folosesc doi "i" si pe unde se pun cratimele, virgulele si semnul intrebarii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

dat fiind ca este criza zic sa nu se aleaga anul acesta utilizatorul anului, sa lasam postul vacant pina in vara cind se dau corijentele

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

NoName, este un utilizator care raspunde la intrebari, are un foarte mare bun simt... etcetera...

| andreea1523 a răspuns:

Eu consider big grin Sunt o persoana de treaba sh dau sfaturi utile.tongue
Am multe intrebari puse pe site.
Si Raspunsuri.
Si cateva funditsse.
Va rog alegeti`ma.not worthy

| Ririru a răspuns:

Nu cred ca am un preferat. Vreau sa fie o persoana care se straduieste.Care e activa etc. Imi place foarte mult : NoName, just4fun, Bacemi, Brigaela, I`mPerfect(a)! Persoanele astea m-au ajutat foarte mult, nu neaparat direct [ adica n`am pus eu intrebare, dar le-am citit raspunsurile si am gasit solutii.].

| matadoru a răspuns:

Cred ca NOName merita sa fie utilizatorul anului. A fost activa si a dat mereu raspunsuri utile care au fost de mare ajutor. Dupa ea ar fi onutzu si bacemi.

| Angel_4453 a răspuns:

Eu consoder ca Harciog ar trebui sa fie utilizatorul anului
deoarece
da sfaturi foarte utile

| Geo14 a răspuns:

NOname

Hai NOname vei reusiii!
o nominalizez pe ea pentru ca e activa si atat de binedispusa mereu love struck

| mihaela0205 a răspuns:

Eu...Normal... stiu ca nu o sa fiu dar totusi incerc big grin

| Äđĺĺ a răspuns:

Noname!