Desi sunt sigura ca NOname o sa castige (merita fata, e pusa pe treaba, madame) totusi il nominalizez pe Cretaker, deoarece a luat TPU si fetele lui ascunse (cam prost, ce-i drept. Daca esti nou pe site le gasesti intr-o fractiune de secunda pe multele oi negre de pe site) si l-a transformat in cel mai bun comic, plus ca nu se cearta cu nimeni. E simtul umorului de pe acest site!
(parafrezand, "perversa ca pe TPU", sper ca nu am suparat-o pe Stela cu acest cuvant, sa-mi retraga raspunsul)
Eu o propun pe 3ll3nu stiu... intr-un timp a dat multe raspunsuri folositoare, vorbeste deschis si fara inhibitii.
KryssyCullen. Are multe raspunsuri castigtoare si m-a ajutat cu raspunsuri competente si documentate.
Eu o nominalizez pe NOName, deoarece a dat raspunsuri folositoare si nu in bataie de joc. Consider ca ar fi demna sa fie Utilizatorul Anului 2010!
Eu o propun pe "legiuitoarea" deoarece este experta TPU, iar daca este experta inseamna ca a dat sfaturi foarte utile asa ca eu cred ca ea ar trebui sa fie utilizatorul anului2010
Eu consider ca utilizatorul anului 2010 ar trebui sa fie Brigaela deorece are cele mai bune raspunsuri, de asemnea completeNu merita sa castige NOName...Si stiu, pentru ca este al doilea cont al meu...Deci nu sunt noua
Eu zic ca toti utilizatorii au acelasi merit in a fi utilizatorii anului, e cam diferentiere de utilizatori ca sa fie unul cel mai bun dintre toti, ca de fapt toti suntem uniti, suntem TPU(la multi ani!).
Fara unul n-ar fi altul.
... Dar daca asa se doreste, eu nu ma opun.
Apropo, n-am pe cineva care sa fie, mie mi-au placut TOTI userii.
(: Bafta in continuare.
Votea NoName pentru ca da raspunsuri intregi si asa cum trebuie. Este activa si chair merita
Votez NoName!
April.
Motivele:
-Acordă niște răspunsuri cu o gramatică foarte corectă din punctul meu de vedere
-Răspunsurile sunt foarte bine gândite.
-Dă niște sfaturi foarte folositoare
-Are un mare bun simț
-Stabilă, cu picioarele pe pământ
-Se străduiește să dea răspunsuri cât mai complexe
-Nu utilizează un comportament obscen
Se vede acest lucru din răspunsurile dumneaei(se vede că are mai mult de 18 ani)eu nu am cunoscut-o dar dânsa îmi este un exemplu.
Eu o nominalizez pe Legiuitoarea, deoarece are cele mai bune raspunsuri dintre toate, si eu am fost ajutat de ea si mi-a folosit foarte mult raspunsul ei.
Propun in primul rand pe Legiutoarea, care a avut mereu un sfat bun pentru cei ce l-au cerut, este scurta si la obiect, are mult bun simt si este foarte activa. Apoi ar urma-o indeaproape Bacemi. Lucien.
Îl aleg pe Bacemi. Este într-adevăr unul din cei mai utili de pe site. Sfaturile sale sunt pertinente, ajută total necondiționat iar recunoștința primită îi ajunge ca şi recompensă. Asta nu înseamnă că nu merită mai mult
Eu nu ma cred cea mai buna . voi trebuie sa credeti asta eu sunt o fata plina de mister sunt sociabila ma bucur de viata dar mai am si zile proaste deci cine ma voteaza pe mine voteaza dreptate si multe party-uri
Buna TPU eu as considera ca sunt o persoana buna dar nu vreau sa te oblig sa ma alegi pe mine tu esti TPU dec e alegerea ta succes Stela :* vreau sa te felicit ca e un super saitu TPU de cand sunt pe TPU nu mai am timp de nimica decat de TPU :X
NoName! este cea mai prietenoasa, are multe funde, are niste raspunsuri de te lasa gura casca, adica stie sa ii ajute pe ceilalti utilizatori.MERITA!
SatanaInIzmene întreabă: