NoName pe departe, nu cred ca mai avea rost sa faceti sondaj se vede ca NoName e prea imba :X
Eu consider ca NOName este capabila sa fie utilizatorul anului, deoarece ea da cele mai bune raspunsuri. Sunt multe cuvinte de lauda pentru NOName. Pa pa
Eu il nominalezez peNOName___deoarece da cele mai bune raspunsuri si e foarte politicos.Si se implica in de asemenea aproape in toate problemele TPU.
Eu cred ca creatker el a atras multi noi utilizatori spre site pentru ca aceea banda desenata intr-un fel nea aratat cum e Tpu.ro
Noname merita sa fie aleasa pentru ca este activa si cum au spus si coelgi mei de site o gasesti si la 3 noaptea
@Ady00pk cred ca ai dreptate chiar meriti sa fii utilizatorul anului.Am vazut ca esti destul de activ si raspunsurile tale sunt unice.
De ce neaparat cei care sunt deja experti trebuie sa fie nominalizati eu il votez pe ben.e unul dintre cei mai simpatici utlizatori
Eu votez Brigaela deoarece el/ea este mereu activ(a), are multe raspunsuri, dar si intrebari, stie sa raspunda foarte bine(nu scrie chestii de genu:sal, cf, bine etc.), el/ea stie cum e sa fii Utilizatorul Anului.
Eu nominalizez pe NoName.
deoarece da raspunsuri clare, folositoare
nu critica cand cineva are o probleza.
si chiar merita astA
deci.
categoric NOName; x
Eu o nominalizez pe NOName, deoarece a dat raspunsuri folositoare si nu in bataie de joc. Consider ca ar fi demna sa fie Utilizatorul Anului 2010!
O nominalizez pe mumoasa deoarece stie sa dea sfaturi si cum sa ajute oamenii.
NOname ar trebui sa fie Userul anului, pentru ca toate raspunsurile care le-a dat au fost folositoare, da sfaturi si este foarte activ(a). Votez NOname
Cred ca NOName merita sa fie utilizatorul anului. A fost activa si a dat mereu raspunsuri utile care au fost de mare ajutor. Dupa ea ar fi onutzu si bacemi.
NOname...toate raspunsurile pe acre le-a dat au fost de mare ajutor, el a ajutat cel mai mult persoanele de pe TPU(fara suparare)
Eu il nominalizez pe NoName nu a raspuns la intrebarile mela dar la intrebarile la care am vrut sa raspuns eu el deja avea fundita
NOname deoarece da raspunsuri inteligente si chiar ajuta oamenii cu raspunsurile date de ea
Eu cred ca Ourano ar trebui! Sau eu chiar ar fi un cadou minunat de Craciun...sau de ziua mea care e in 18. 12 succes
Eu o votez pe NOName.Au spus si ceilalti utilizatori care au votat-o motivele lor.Sunt de acord cu ei si nu cred ca are rost sa mai spun si eu
Eu desigur. uitati-va la profilul meu.sunt un om foarte de treaba.am raspuns cand am putut si din ce am stiut(sau cat am putut). daca e altcineva treaba voastra. oricum, motto-ul meu este:ajuta-i pe ceilalti si vei fi si u ajutat
Desi sunt sigura ca NOname o sa castige (merita fata, e pusa pe treaba, madame) totusi il nominalizez pe Cretaker, deoarece a luat TPU si fetele lui ascunse (cam prost, ce-i drept. Daca esti nou pe site le gasesti intr-o fractiune de secunda pe multele oi negre de pe site) si l-a transformat in cel mai bun comic, plus ca nu se cearta cu nimeni. E simtul umorului de pe acest site!
(parafrezand, "perversa ca pe TPU", sper ca nu am suparat-o pe Stela cu acest cuvant, sa-mi retraga raspunsul)
SatanaInIzmene întreabă: