| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| Apy a răspuns:

Eu consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului deoarece este foarte activa da raspunsuri bune este prietenoasa etc si merita

| western a răspuns:

Il votez pe NOname, in ultima vreme s-a dedicat foarte mult TPU, ajutandu-ne cu sfaturi utile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laura alexa

| heise a răspuns:

Dragilor,
S-a mentionat " argumentati " asa ca macar spuneti de ce alegeti acea persoana. Ca asa orcine vine si spune ca il alege pe cutare si cutare si uite asa se poate pierde intreadevar ' utilizatorul anului '. Fiti si voi mai atenti si am observat ca multi va votati ori prietenii ori cei care v-au facut o parare mai buna, gresit. Asa orcine poate sa devina ' utilizatorul anului ' doar pentru ca unuia sau mai multora li s-a parut ca cutare si cutare sunt de gasca.
Eu ma ' votez ' pe mine. Si nu e doar asa.
Nu cunosc multi utilizatori dar doar o persoana doua mi-au facut o parare okay despre ei. Ceilanti... sus si in jos ' fundita, fundita '. Intelegi si voi, dragiilor, ca e doar o fundita unde va puteti sterge si la ( sa nu spun unde ) ca nu va va fi de ajutor. Voi trebuie sa dati sfaturi ca sa ii ajutati pe altii nu sa primiti o biata fundita de ce culoare o mai fi ( nu m-am uitat sa vad ce culoare are ).
Am vazut ca trebuie sa ai 50 de raspunsuri doar ca eu nu sunt sigur daca am atatea. Pentru ca mi-am uitat parola si id-ul si acum cateva zile mi le-am amintit ( adica ieri, mai bine spus ) si am incercat sa fiu activ cat am putut. Eu ma votez pe mine pentru ca nu dau la toata lumea raspunsuri fara sa ma iformez. Daca e un domeniu la care eu ma pricep cat de cat atunci incerc sa dau un raspuns cat de cat bun.
Sunt calm, iar daca ai ceva cu mine orcand se poate rezolva ori cu injuraturi ori printr-o coverastie calma, lejera despre nemultumiriile sau altceva.
Sunt si dur dar pot sa imi ofer cam 50% la suta din timp pentru a da sfaturi si a le asculta. Cum e cu scoala, tezele, alte nimicuri, multi sunt ocupati, iar eu nu fac exceptie.
Mai sunt lucruri de zis dar acum chiar nu mai am nici un chef sa imi irosesc cheful pe care nu il am.

ps. imi dedic 50% mai mult sau mai putin unui lucru care chiar imi place sau imi face placere.

| theradu a răspuns:

Fara nici o indoiala il nominalizez pe NoName

| andyanimefan64 a răspuns:

Noname

| Alëxąndŕą a răspuns:

Eu cred ca multi dintre noi am merita, dar cred ca NOname si Legutoarea ar merita voi ce ziceti?

| 1Q a răspuns:

NoName: pentru ca stie sa dea raspunsuri utile chiar daca nu stie toate intrebarile cauta pe google si da raspunsuri lungi asa imi place la NoName, cred ca ia ar merita s afie usseru anului 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il nominalizez pe Bacemi deoarece este un user serios si precis in ceea ce face si intotdeauda intrebarile puse de el au fost bine gandite!

| hamham_1461 a răspuns:

NOName

| Deea_2581 a răspuns:

NOname

| Andrei_2426 a răspuns:

. madutzu. ๑•ิ.•ั๑ mi-a atras atentia in ultima vreme cu raspunsurile si activitate sa pe TPU!

| Sofffie a răspuns:

Daca toata lumea a zis NOname, cred ca a dat raspunsuri folositoare.

| Popcorncubranza a răspuns:

NOName are votul meu.

| Fan7a a răspuns:

O votez pe NOname pentru ca da raspunsuri concrete si precise si nu isi bate joc de TPU si fiind expert TPU dovedeste ca e activa. 80% din raspunsurile ei au fost de foarte mare ajutor. La fel si pentru Legiuitoarea

| elyssa20 a răspuns:

NOname pentru ca merita din toate punctele de vedere... da raspunsuri utile si merita din plin acest titlu!

| Diana_7451 a răspuns:

NOname

| Dannyjj a răspuns:

Foarte grea alegere, deci dintre persoanele: Brigaela, Legiuitoarea, Bacemi, Abh, Elianna, NOname, care mi se par cei mai buni, o aleg cu greu pe Elianna, cu greu pentru ca toti cei mentionati sunt extrem de buni.
Deci m-am uitat peste raspunsurile si intrebarile lor si mi-am facut o idee despre fiecare in parte, adevarul este ca toti se aseamana(sunt activi, au dat raspunsuri folositoare, au ajutat etc) dar unul dintre ei trebuie sa iasa utilizator al anului.
Dupa cum am zis, am ales-o pe Elianna.
De ce am ales-o pe Elianna?
-in primul rand este un utilizator foarte activ,
-a dat mereu raspunsuri inteligente, folositoare(nu ma refer la acele voturi), ma refer la raspunsuri care chiar au fost inteligente si ajutatoare.
-are cont pe acest site din 12 Feb 2010, are 6537 raspunsuri, dintre care 674 au primit funda(poate altii au mai multe, dar ea are mai putine dar inteligente si ajutatoare), a devenit expert TPU pe 30aprilie2010, in numai 2 luni jumate de la activarea contului,
-Din cateva raspunsuri date de ea am aflat ca este experta in tot ce tine de pisici.
Este destul de cunoscuta pe acest site din cauza activitatii sale pe acest site precum si pentru faptul ca a dat raspunsuri ajutatoare.

| Deea_2581 a răspuns:

NOName pentru ca:
1. da sfaturi foarte bune si complete
2.Este prietenoasa
3.Este foarte activa
4.pe deasupra e si ExpertTPU
si multe altele care au fost deja mentionatebig grin

| Ballet a răspuns:

Eu o votez pe NOname pentru ca este o utilizatoare care pune suflet in raspunsurile sale. Si imi este si model, sper sa reusesc sa devin asa de profunda ca ea in raspunsuri.
Si sarbatori fericite, si copiii sa-si pregateasca ghetutele caci maine seara vor fi umplute! happy.
Seara frumoasa.

| 3ntzz a răspuns:

NoName loogic... De ce? pentru ca cele mai bune raspunsuri din toate miliardele de TPU-isti ( in vreo 5 zile a putut acumula peste 55 de funde ) NA! acum am argumentat laughing deci NoName, succeswinking

| asdf123456123456 a răspuns:

. thinking toti meritam big grin

| andreyusnice a răspuns:

Bacemi, dar si No Name.Cred ca s-au spus multe despre No Name. Dar nu foarte multe despre Bacemi. kongeriket a spus destule despre el si sunt 100% de parere cu ea/el.Imi place ca spune lucrurilor pe nume si ca citeste cu mare atentie.

| ExTaZy_7517 a răspuns:

NoName pe departe, nu cred ca mai avea rost sa faceti sondaj se vede ca NoName e prea imba :X

| BBelivee a răspuns:

Salut! eu o aleg pe NOname deoarece
-stie mereu ce sa raspunda, nu raspunde la misto, e fffffffffffff draguta, raspunde din inima, si se vede ca ii place foarte mult sa ii ajute pe ceilalti...incearca sa'i ajute, nu sa le reproseze...si macar atat sa putem face pentru ealove struck NOname iti multumim toti din tot sufletul ca esti alaturi de noi! si sper sa fii cat mai mult timp>:d

| Diana_7451 a răspuns:

Eu o nominalizez pe NOname. (am mai scris asta o data dar nu am argumentat) Este un utilizator de exceptie. Ii ajuta mereu me toti, fara sa astepte ceva in schimb. Mereu dornica sa ajute.

| Deniisze a răspuns:

Consider ca NoName sau Legiuitoarea ar trebui sa fie userul anului pe TPU! happy

| dorin694 a răspuns:

Brigaela e cea mai buna!

| amy_3939 a răspuns:

Softcristi deoarece tot timpul da raspunsuri foarte bune si eu cred ca are experienta. Votez Softcristi

| Punk_1161 a răspuns:

Eui o aleg pe Romancuta, este desteapta, si niciodata nu a jignit pe nimeni, este si amuzanta.

Va rog din suflet sa o nominalizati pe romancutawinking [-O