Eu as vrea deoarece imi place sa socializez si imi plac oamenii chiar daca am 16 ani lucrez la crucea rosie si de aceia sunt o fire deschisa la nou.
Pai vad ca lumea se imparte intre Bacemi si NoName.
eu as zice Bacemi, dar ma nominalizez si pe mine pentru ca nu ma implic in certuri si zic eu, dau raspunsuri bune. oricum, Bacemi mi se pare un om foarte cumsecade, da raspunsuri folositoare si este si activ. nu se implica in certuri, nu injura etc...
NoName a ajutat foarte multi oameni si a fost foarte activ(a), foloseste un voc frumos deci eu votez NoName
Cred ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului 2010 pentru ca ma ajuta cu raspunsuri bune si e amuzanta, inteleapta, activa(asta dovedind ca e expert TPU)si ne-a dovedit asta bafta! PS:poate si keytao fiind ca el ma ajutat foarte mult
Eu cred ca NOname deoarece toate raspunsurile care le-a dat au fost utile si chiar m-au ajutat si pe mine este foarte activa si chiar doreste sa ajute oamenii ...multumesc!
Ce e baiiiii aici? se autonominalizeaza toti necunoscutii, se voteaza de pe toate cele 1000 de conturi..., parca suntem in lumea reala.
Sfaturile lui NoName mi sau parut foarte activ si sfaturile lui au fost foarte utile
Votez NoName
O votez pe NoName pentru ca e de treaba, ne da sfaturi bune mereu, e mereu pe site
Eu as dori sa ma nominalizez pe mine. De ce?
Pentru ca este o dorinta propie. Sunt la inceput si am incercat sa dau tot ce e mai bun.
Parker, baiete! Se vede bine ca nu prea stii cum a mers site-ul in negurile vremii.
Once upon a time, se alegea userul cel mai inteligent intr. un afisaj promitator in partea stanga a paginii.Numai ca gastile alegeau in masa pe cel/a cu care simpatizau, nicidecum pe cine merita. A fost un scandal teribil, adminii au rectificat si pana la urma s-a anulat "votarea".
Eu cred ca Brigaela deoarece:
1. Deoarece da raspunsurile cu atata dragoste
2. Eu cred ca majoritatea timpului liber il petrece pe TPU.ro!
Va sarut!
Eu tot pe NOname o votez deoarece este un EXPERT TPU si este chiar detrebaSUCCES! 1
NOname are deja atatea voturi, o felicit din suflet, incat o votez binemeritat pe @april. Este inteligenta, romantica, cu mult bun simt, are cultura vasta, raspunde si la intrebarile "speciale" cu multa delicatete si intelepciune, nu se implica in nici o situatie conflictuala intre useri. Este o femeie deosebita, pe care o respect mult si ii citesc cu mare placere toate raspunsurile. Cred ca merita acest titlu de user al anului, mai mult decat oricare dintre useri. Propunerea mea ar fi, sa se infiinteze pe langa userul anului si o sectiune pentru tineret, de pilda cel mai popular si atunci cred ca ar fi corect.
Eu o aleg pe noname deoarece mereu a dat raspunsuri intelepte si nu a gresit nici o data o consider ceea mai potrivita si plus e expert TPU:*
NOname are deja atatea voturi, o felicit din suflet, incat o votez binemeritat pe @april. Este inteligenta, romantica, cu mult bun simt, are cultura vasta, raspunde si la intrebarile "speciale" cu multa delicatete si intelepciune, nu se implica in nici o situatie conflictuala intre useri. Este o femeie deosebita, pe care o respect mult si ii citesc cu mare placere toate raspunsurile. Cred ca merita mai mult decat oricare dintre useri. Propunerea mea ar fi, sa se infiinteze pe langa userul anului si o sectiune pentru tineret, de pilda cel mai popular si atunci cred ca ar fi mai corect.
As dori ca Onutzu sa fie utilizatorul anului 2010. Pur si simplu il ador pe acest user, pentru felul in care raspunde intrebarilor celor mai diverse.
SatanaInIzmene întreabă: