Eu o nominatizez pe romancuta cum a spus punkgirl.Este desteapta m-a ajutat mult si chiar vreau ca ea sa devina userul anului, pana acum nu si-a putut arata talentul de a ajuta persoanele pentru ca este mai noua pe aici si este tot timpul ocupata
Va rog sa o nomanalizati pe romancuta.
Hall of fame! si ne vaitam de ce nu stim sa scriem romaneste. Dupa barfa constructiva de azi noapte pe care am avut. o cu Psiholoaga si Flav eu l-as alege pe Hep-Hap. O jucarie pe care Mos Craciun trebuie sa o aduca fiecarui copil, adolescent sau persoana matura in noaptea de Craciun.Ioandelasal,kongeriket,psiholoaga,intra si ei in acelasi sac al jucariilor dorite de orice copil care are nevoie de un sut in fund, care are nevoie de un pas inainte.Activitatea intensiva pe site nu denota un ajutor efectiv, sau care se poate aplica. O imagine ampla este data de stadiul etic-moral, cultural, profesional si intelectual al unui utilizator.
In cei 2 ani pe site am ajuns sa cunosc unii useri ca pe propriile sosete. Unii uita de unde au plecat, si este rusinos, altii se avanta in ipocrizie, altii in abis, unii in efemeritate, dau din coate cu ravna si abilitate pentru a primi o funda sau a da un sfat pe care ei nu il urmeaza.Site-ul asta ar trebui sa propulseze un tanar/a capabil/a. Daca tot se face atata tam-tam, macar sa. l facem cu cap.
[Ar fi bine sa nu va mai auto-nominalizam]
Eu cred ca NOname ar trebui sa fie Userul Anului
NoName deoarece :
-da raspunsuri complete
-raspunsuri inteligente si folositore
-este un membru TPU devotat
Eu il numesc pe Bacemi pentru ca pe langa faptul ca este mereu activ pe site si dispus sa ne ajute, acorda multe raspunsuri inteligente, raspunsuri care chiar te ajuta, de aceea cred ca este si printre primii.Prin urmare il nominalizez pe Bacemi.
O votez pe shtephie. Ea chiar da raspunsuri din inima fara copy paste si chiar merita.
Alegerea mea este undeva intre : Bacemi si Ioandelasal.
Sunt bucuroasa ca sunt si eu in poza "Voi sunteti TPU".
Imi plac toate vorbele frumoase ale Stelei despre site si despre ceea ce se petrece in interiorul acestuia.Ma bucur ca sunt TPU.
NOname sau bacemi! dau mereu raspunsri bune
si apropo cei 2 pe cine nominalizeaza?
Personal (din cate am vazut si auzit) mi se pare ca NOName este candidatul ideal pentru titlul de "Userul anului" pe TPU.Motivele :o comunicare armonioasa in orice subiect, raspunsuri ferme, sigure si, nu in ultimul rand, corecte, activitatea.
P. S. As propune sa se infiinteze titlurile de USERUL LUNII, USERUL SAPTAMANII...pentru a face siteul mai atractiv.
NOname mi-se pare mie cel mai bun plus ca e si expert TPU. Si m-a ajutat de foarte multe ori deci... ea sa fie
Hey buna.
imi pare rau ca nu am dat si o motivatie
Dar nu prea stiam ce sa zic
Deci eu as vrea ca NoName sau legiutoarea sa fie userul anului.
De la ele am primit o gramada de raspunsuri foarte bune, dat si la ceilalti. Ele dau sfaturi utile si chiar resprecta regulile TPU si mai mereu sunt active pe site.
SatanaInIzmene întreabă: