NOname mi-se pare mie cel mai bun plus ca e si expert TPU. Si m-a ajutat de foarte multe ori deci... ea sa fie
NOname cu siguranta... m. a ajutat extrem de mult, stie cum sa raspunda, stie cand, stie cum sa ajute, stie sa formuleze. Am primit raspunsuri gen " cred ca ashta e vydeoclypul mersy pupycy dulcy fundita? " si e un raspuns mega pitsi, si apoi nici nu a fost bun " vydeoclypul " NOname m. a ajutat din prima de cand am intrat pe TPU, de cand sunt utilizator, la majoritatea intrebarilor mi. a raspuns NOname to power!
Din punctul meu de vedere, Brigaela, legiuitoarea, psiholoaga, mariana, Flav, toti merita acest titlu.Raspunsurile cat se poate de obiective ma scutesc de orice alt comentariu.
Eu o nominalizez pe Legiuitoarea, deoarece are cele mai bune raspunsuri dintre toate, si eu am fost ajutat de ea si mi-a folosit foarte mult raspunsul ei.
Eu consoder ca Harciog ar trebui sa fie utilizatorul anului
deoarece
da sfaturi foarte utile
NOName merita sa fie utilizatorul anului deoarece mereu da raspunsuri folositoare.Este o persoana serioasa si isi merita locul in topul utilizatorilor.
Cred ca utilizatorul anului 2010 ar fi cel care da cele mai utile raspunsuri, cel mai activ
Eu consider ca utilizatorul anului 2010 ar trebui sa fie Brigaela deorece are cele mai bune raspunsuri, de asemnea completeNu merita sa castige NOName...Si stiu, pentru ca este al doilea cont al meu...Deci nu sunt noua
BRIGAELA - acestei utilizatoare chiar ii pasa de ceea ce scrie. Uitati-va cate raspunsuri are si cat de BUNE sunt, merita din toate punctele de vedere.
Eu vreau sa ma votez pe mine deoarece eu consider ca am dat sfaturi utile, sunt activa si fac parte din familia TPU
CRETAKER BINEINTELES! fiindca e amzant, inteligent, face poante bune si are talent la benzi desenate
Eu zic ca merita foarte mult NOName.Merita foare mult, da raspunsuri mununate si merita.
Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca toate raspunsurile ei sunnt foarte bune si folositoare.
NOName pentru ca se baga peste totda raspunsuri bune nu face misto si este destul de activ sper sa castige FORTZA)
SatanaInIzmene întreabă: