| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| Name2 a răspuns:

Utilizatorul anului ar trebui sa fie NOName pentru ca:
1. da raspunsuri utile, amuzante si inteligente
2.formuleaza raspunsurile elaborate
3.nu da copy paste
4. faptul ca este expert TPU arata ca este foarte activa(numai daca va uitati la ea pe profil si vedeti cate medalii, raspunsuri si intrebari are va inchinati)
5.are un simt al umorului bine dezvoltat
6.nu se leaga de nimeni
7.este linistita si de gasca
8.nu are nici un vot nefolositor sau stupid spre deosebire de mine
9.are o exprimare foarte corecta
10. cred ca o cunoaste toata lumea de pe site

P. S Mai sunt multe lucruri bune spuse desprea ea dar as scrie prea multe pagini. Votez cu NOName

| Shery a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa fie o distinctie si pentru cel mai amuzant user al anului big grin

| Annitu a răspuns:

Annitu big grin

| SentimenteColorate a răspuns:

Eu consider ca as da reguli mici pe TPU ca cum ar fi 1 nu injurati
2 nu vb urati
3 distrativa :X
mie imi place TPU ma ajutat mereu si sunt alti care vb foarte urat si de aia as vrea niste reguli mici sa le pun si mi-am facut foarte multi pr pe TPU :X doar la TPU apelez la cazuri :X :X:X mereu sunt pe el si imi place mult TPU de cand am descoperit TPU sunt doar pe el imi pierd timpu lucrand pe TPU :X
mereu TPU mi-a dat ajutor :X
succes la alegere Stela :*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu o propun pe Abh. Fiindca este obiectiva, echilibrata, ofera informatii valoroase si valabile. Are marea calitate de a nu isca conflicte (cel putin asa am observat eu) si nu prin faptul ca isi pleaca capul, ci prin faptul ca este inteleapta, impaciuitoare. Are un comportament elegant pe care eu il apreciez.

| Paty_1222 a răspuns:

Eu cred ca NOName pentru ca mereu da raspunsuri folositoare

| Eff a răspuns:

Cretaker tongue
ha ha

| actrita a răspuns:

Votez pentru Bacemi, este cel mai sensibil baiat, chiar daca il cunosc doar prin intermediul acestui site, este un baiat exceptional si merita sa fie userul anului, cati dintre voi nu ati fost ajutati de raspunsurile sale, sau ati trecut peste o perioada mai dificila fiind incurajati de sfaturile sale
baiatul acesta este un exemplu pentru noi toti
asadar votati bacemi

| BlueSummer a răspuns:

Eu cred ca NOName ar trebui sa fie utilizatorul anului. Mi se pare ca a dat si da raspunsuri coerente, care chiar ajuta. Nu s-a implicat in nici un conflict si chiar merita sa fie utilizatorul anului.

| 100SweetSmile4you a răspuns:

NoName pentru ca da raspunsuri foarte utile, de folos, dar in acelasi timp si complete, cu toate detaliile necesare.
Merita! happy

| SnicK a răspuns:

SnicK big grin e cel mai tare.

| stefi9325 a răspuns:

O mai nominalizez pe NoName

| Turquoise a răspuns:

NOname,
Da dovada de foarte multa maturitate si seriozitate, toate raspunsurile ei [nu stiu exact varsta, imi cer scuze ca imi permit sa vorbesc la per tu]sunt interesante si complete. Dupa parerea mea, chiar pune suflet in ceea ce face.Chiar ar merita sa aiba titlul de 'Userul anului'.

| CosteaVlad a răspuns:

Desemnarea "Utilizatorului Anului" în funcţie de nominalizările utilizatorilor mi se pare irelevantă, mai ales în cazul în care aceasta ar conta în proporţie de 100%. Oricât de verticali am încerca să fim în desemnarea celui mai bun user, tot va exista puţin subiectivism din partea fiecăruia dintre noi; e normal, şi e inevitabil...
Teoretic, ar trebui să fie Bacemi, deoarece în clasament se află imediat după Brigaela, care implicit este pe locul 1. Plus de asta acel loc 2 este destul de justificat raportându-ne totodată şi la calitatea răspunsurilor sale.
Dar în altă ordine de idei, ca să mă leg totuşi şi de subiect, eu votez cu NOname. De ce? Pur şi simplu pentru că încerc să fiu obiectiv. Este o utilizatoare care s-a implicat şi se implică extrem de mult pe site, dă răspunsuri utile tot timpul, şi cel mai important, este printre puţinii useri care activează pe o arie foarte extinsă de domenii, spre deosebire de mulţi alţii din top care s-au axat doar pe anumite categorii. Ce să mai zic, o utilizatoare de nota 10 cu plus, care a dovedit constant de-a lungul timpului seriozitate, maturitate, inteligenţă, şi nu în ultimul rând, bun simţ.
O seară frumoasă! happy

| lol1232 a răspuns:

Cred ca NOName

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Dupa parerea mea. Noname happy

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Bacemi, clar! Merită, toate răspunsurile lui au bun simţ şi chiar ajută site-ul asta!

| N3rvos a răspuns:

Vot Noname! Categoricbig grin

| Ady00pk a răspuns:

Eu cred ca sunt multi useri care merita sa fie "utilizatorul anului" si cred ca ma numar printre eihappy majoritatea timpului mi-l petrec pe TPU ajutand persoane.

| pwp a răspuns:

Eu o nominalizez pe NOname pentru ca, dupa parerea mea este utilizatoarea cea mai activa, care stie cand e de gluma, si cand e serios.
care ajuta fara sa ceara fundita.
care si-a castigat ranqul fara sa cerseasca voturi

sper sa castige NOname love struck

| Brook a răspuns:

@Ady00pk cred ca ai dreptatehappy chiar meriti sa fii utilizatorul anului.Am vazut ca esti destul de activ si raspunsurile tale sunt unice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votul meu pentru @elasexygagica! pentru ca e inocenta tongue si aveti grija sa nu votati de doua ori, byebatting eyelashes

| Dance_1650 a răspuns:

NOName merita acest statut deoarece raspunsuriile ei au fost foarte utile si este foarte activa pe site...deci cu siguranta merita asta:X

| Sab is my name,dude! a răspuns:

Cu siguranta, NOname \dancing

| RainDrop a răspuns:

Onutzu! Mi se pare foarte activ si da raspunsuri utile, diplomatice, si are caracter!

| Jadis a răspuns:

Buna.de asemenea o nominalizez pe NOname. Nu doar ca mi-a raspuns foarte util si frumos la intrebari, m-a ajutat atat pe mine cat si pe restul lumii, dar e si foarte activa pe TPU si tot timpul dau de raspunsurile ei care sunt extraordinar de utile. Te pup :*

| Frau a răspuns:

NoNamebig grin

| Beatrice a răspuns:

Noname pentru ca :
-este activa pe TPU.
-raspunsuri foarte bune, foarte folositoare happy
- sincer thinking chiar as vrea sa fie ea, merita! happy

Răspuns utilizator avertizat
| xdDx a răspuns:

Eu cred big grin pentru ca mi-as dori foarte mult puppy dog eyespuppy dog eyes va rog frummos acum vine mosi nicolae si...va raman datoarebig grin