| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

E greu de ales doar unul singur.Sunt multi utilizatori foarte utili si prietenosi.Aleg cu greu pe NOname care s-a dovedit a fi un bun, util si prietenos utilizator TPU intelegand ca scopul site-ului este de a ajuta si a fi ajutat. A ajutat multa lume intr-un timp foarte scurt.Cred ca e unul dintre cei ce merita. Dar mai sunt multi astfel de useri buni ca sa zic asa.Numai bine si felicitari TPU pentru tot ceea ce faceti!

| DamnedShadow a răspuns:

Bacemi, e un utilizator vechi care da raspunsuri potrivite si inteligente atunci cand trebuie. E unul dintre cei care fac asta pentru a ajuta oamenii, nu numai pentru titlul asta.

| mispis a răspuns:

Pe NoName pentru ca da raspunsuri folositoare, amuzante si mi se pare si de treaba. Sper sa iasa ea:*.

| AndutzaAndu a răspuns:

Mamă ce repede a trecut timpu'...straight face parcă numai ieri alegeam userul anului sadhee hee.
Păi, eu o nominalizez pe NOname big grin. Este un ajutor de nădejde, îmi plac răspunsurile ei de la bun început pentru că le răspunde scurt şi la subiect celor ce pun întrebări şi îmi place simţul ei al umorului. laughing big grin
Şi şi Bacemi ar merita titlu' ăsta din plin pentru că le dă, cred, răspunsuri sincere la toţi şi ce să mai zic, este super de treabă tongue.
Dar o votez pe NOname, totuşi...

Apache
| Apache a răspuns:

Votati-ma pe mine si promit ca o sa scot Romania din ****! ...sau mai bine votati-o pe noname big grin

| Alex0194 a răspuns:

Bacemi... nici nu ar trebui sa mai zic de ce; daca vreti sa stiti de ce uitati-va la el la profil la raspunsuriel lui si veti vedea de ce. Pentru ca merita, da raspunsuri de folos, este simtit nu ca altii cu mistouri, nu copy paste, se implica mult si chiar a vrut si vrea sa ajute comunitatea si facerea ei mai buna

| fataroz a răspuns:

Cea mai buna este NOname

| LoveYouR a răspuns:

Pai eu cred ca NOName

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Bine fie.aleg pe N0Name

| GyeBaek a răspuns:

NOname, merita cel mai mult dupa parerea mea.

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Consider ca SoL merita cel mai mult sa fie Userul Anului 2010 deoarece are 5259 de raspunsuri, dintre care 438 castigatoare, si 337 de intrebari, iar ea intra foarte des pe TPU, din cate am observat.
Cine este de acord cu mine happy?

| Adoniaa a răspuns:

NOname
raspunsurile ei sunt de mare ajutor

| cosmin2221 a răspuns:

Votez NoName

| KatherineSparks a răspuns:

Vreau să-l/s-o propun, la fel ca majoritatea de aici, pe @NOname. Înainte de a motiva alegerea făcută, vreau să spun că nu observ multe lucruri în jurul meu. Asta se aplică şi pe internet. Dar, pe acest utilizator l-am observat răspunzând la întrebări care necesită informaţii exacte, la care răspunde folosinduşi cuvintele proprii. Fie o ea, fie un el, este demn sau demnă de a fi numit ori numită utilizatorul anului.

| yopancini a răspuns:

NOName

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Eu consider că Legiuitoarea trebuie să fie Utilizatorul Anului 2010.
Muncește din greu! Este hărnicuță rău!

| RoxAnana a răspuns:

Bacemi sau eubig grin

| Dan a răspuns:

Eu nominalizez pe Bacemi. happy

| Th3eo a răspuns:

NOname cred ca ar trebui sa fie user-ul anului pentru ca da multe raspunsuri bune si utilebig grin

| AlexandruJohnson a răspuns:

Votul meu merge la NOname dar şi Brigaela e o fire excelentă, felicitări.

| Alisa a răspuns:

Votez @Bacemi, un baiat cum rar intalnesti in zilele noastre, foarte calm, rabdator si mereu te ajuta cu un sfat bun din inima fara niciun interes.

| MysticWayz a răspuns:

Votez pentru NOName deoarece :
1. a ajutat pe foarte multi useri
2. a dat raspunsuri foarte utile, elaborate, nu a dat doar raspunsuri la intamplare
3.este foarte activa

| mihhay a răspuns:

Eu-------- daca vreti votati-ma!
Daca nu, votati-ma!
Oricum nu va dau nimic

| cretudaniel99 a răspuns:

Scuze am gresit numele de fapt o nominalizez pe NOname

| change12 a răspuns:

Cretaker-aduce o raza de llumina in monotonia site-ului daca nu iese va invadez cu chilotii portocalii

| AcidCuSange a răspuns:

Eu ma consider o persoana destul de serioasa si pe care va puteti baza in orice moment. Oricum, eu stau toata ziua pe TPU.Site-ul meu preferat.Sincer,eu as vrea.

| JeSa a răspuns:

Mulţumesc pentru invitaţie, StelaTPUro: sper să încerc să fiu totuşi, corectă.
Aşadar, optez la nominalizarea ''Utilizatorul Anului 2010'', pe userul Bacemi.
Deoarece, este un user foarte activ, foarte isteţ/priceput, foarte răbdător, mărinimos, binevoitor/săritor şi, nu în ultimul rând, foarte politicos; ce-i drept, implicându-se, în comunitatea TPU.ro - de ceva vreme... happy
Numai bine şi succes tuturor.

Răspuns utilizator avertizat
| Sconcsiş a răspuns:

Desi NoName a castigat de mult, votez harciog. Simply the best!

Raspunsuri amuzante, scurte, dar la obiect, folositoare...

| Deddu a răspuns:

@ NoName
de ce? pentru ca da raspunsuri folositoare mereu, are un bun simt de apreciat, multumeste resplatirea raspunsurilor castigatoare, nu stiu ce sa mai zic.in principiu ar fi multehappy
nu am nimic rau de zis la adresa eihappy e potrivita pentru acest "loc"
deci. draga noastra @NoNamehappy. ar mai fii si altii care sunt de asemenea utilizatori de respectat pentru ceea ce fac happy