| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| Simyx a răspuns:

Eu il votez pe onutzu deoarece el m-a ajutat foarte mult la cea mai importanta intrebare a mea este foarte realist, este activ si ar merita sa fie userul anuluihappy

| Miuriel a răspuns:

Brigaela da cele mai bune raspunsuriwinking ea merita:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu

| seboy a răspuns:

Decii...se stie pe sistem ca NoName ar trebui sa castige chiar daca nu o cunosc nu stiu cine e.deci ori suntem golani ori nu mai suntem golani? nu? ori votam la vrajeala ori nu mai votam la vrajeala nu? deci ori suntem corecti ori nu mai suntem corecti nu?"?~oriii rolling on the floor))P big grin bye

| MeMyseIf a răspuns:

NOName, chiar merita! votul meu -pentru ea!
motivele sunt exact ca acelea date de persoanele care tot voteaza pu ea!
P. S:Cu toate cu probabil nu se va lua in considerare votul meu, oricum sa fie!laughing

| TheLadyWasTaken a răspuns:

Eu votez pe NOname

| Jeremy1 a răspuns:

Il votez pe Bacemi pentru ca face parte dintr-un grup restrans al persoanelor ce dau raspunsuri eficiente, fara sa se astepte sa primeasca ceva.

| amanda33 a răspuns:

Eu il aleg pe bacemi, este un user cu adevarat folositor siteului, linistit si raspunsurile lui sunt intr-adevar utile

| pauladrian a răspuns:

Votez pentru ioandelasal. Este mereu obiectiv, raspunsuri inteligente si folositoare.

| marrr a răspuns:

Nu am nimic cu NOname, ba chiar m-a ajutat mult de cand am ajuns pe site. Il voi nominaliza pe Bacemi, deoarece mi-a fost de mare ajutor mereu si il apreciez mult. Sunt sigura ca si in realitate este un om foarte puternic si in masura sa dea sfaturi la fel de bune si nu ne-ar strica un barbat ca si user al anuluihappy.

| bellaisabella a răspuns:

Eu consider ca Reea ar trebui sa fie utilizatorul anului deoarece da raspunsuri bune si chiar folositoare. Sunt noua pe acest site dar am avut marea placere de a o intanli. Poate ca parerea mea nu conteaza indeajuns.

| gigiro a răspuns:

E foarte greu de stabilit de catre noi cine e utilizatorul anului, pentru ca fiecare dintre noi are subiectele lui preferate(eu, de exemplu, sunt interesata doar de 6 subiecte din 26? ). Mi se pare incorect sa premiem doar pe cei care dau raspunsuri elegante doar la rubricile adolescenti, conversatii si dragoste si sex.Probabil,ar trebui sa vedem cine a avut cea mai bogata activitate anul acesta, cine a dat cele mai multe raspunsuri premiate cu funda, cine a apreciat raspunsurile, cine a avut o reactie fata de intrebarile si raspunsurile obsene.greu de spus. Din partea mea, merita toata lauda Bacemi, Brigaela, harciog, onutzu, si inca multi altii.

| aliyna a răspuns:

Buna, o nominalizez pe NoName pentru felul ei de a fi si pentru ajutorul oferit.

| aaaa12345 a răspuns:

Eu zic sa fie Mirunica1.
E o fata care are cam trei luni de cand e pe TPU si a ajutat multe persoane eu as dori dar parerea voastra.

| Bacemi a răspuns:

Votul meu merge catre utilizatorul @kongeriket, un om deosebit, conflicto-maniac in aceeasi masura pe cat este si inteligent si capabil sa inteleaga adevaratele valori. Este una din putinele persoane care stiu sa isi trateze orice interlocutor incepand de la egalitate. Cel din urma este singurul care poate schimba asta in apreciere sau dispret.

| KimK a răspuns:

@smilerz19 si eu cred la fel. NoName e foarte priceputa si sa raspunsuri bune. la toate intrebarile mele a raspuns happy e activa

| Orton35 a răspuns:

Eu consider ca april ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca daca pui o intrebare da raspunsuri corecte si ajuta foarte multa lume.

| andrei a răspuns:

Votez pe NOname happy

da sfaturi utile si e destul de activ/a

| Georgii a răspuns:

NOName! M-a ajutat mult cu intrebarile mele sid a raspunsuri utile.
Votez NOName! happy

| AndaWest a răspuns:

De ce neaparat cei care sunt deja experti trebuie sa fie nominalizatithinking eu il votez pe ben.batting eyelashese unul dintre cei mai simpatici utlizatori

| dudu13 a răspuns:

Eu a trebui sa fiu utilizatorul anului 2010.Si iata acum motivatia mea : Nu am mult timp de cand am intrat pe site sa ajut comunitatea, dar am dat aproape 200 de raspunsuri din care 20 au fost castigatoare.Am ajutat destul de multa lume pe aici, zic eu, deci as fi un candidat bun.Bafta!

| fabiola a răspuns:

Bacemi! De ce? Pentru altruismul de care da dovada, pentru bun simt, modestie si implicare!

| DeyvDavid a răspuns:

O numinalizez ne NOname pentru ca:
-nu face doar copy/paste
-are o caligrafie foarte buna [spre deosebire de amea]
-ajuta si ajuta multe persoane (si pe mine)
-este activa...
Si ce sa mai zic este un ajutor ideal!

| RaR a răspuns:

NoName este foarte activ/activa si da raspunsuri foarte folositoarea deci consider ca NoName merita sa fie utilizatorul anului

| Isabelamaria21 a răspuns:

Noname eu pe ea o votez

| stefan31 a răspuns:

Eu cred ca tot Brigaela ar trebui sa fie utilizatoarea anului 2010, deoarece dupa parerea mea este cea mai activa in continuare si da cele mai folositoare raspunsuri.

| BiBILiKaMica a răspuns:

Salut StelaTPUro.
userul anului ar trebui sa fie Brigela.
Deoarece:
- A fost userul anului 2008-2009.
-Are 2287 raspunsuri castigatoare.
-Merita sa isi pastreze titlul de userul anului!

| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Legiuitoare deoarece ea da mereu raspunsuri bune si de folos chiar daca nu sunt castigatoare te ajuta intr-un fel sau altul.happy

| Rallu a răspuns:

Si eu sunt tot pentru NoName

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NOname - da niste raspunsurii fooarte folositoare happy.