Nu, e vorba de o teorie stiintifica azi abandonata. Nu e nimic adevarat din ea.
Iar daca ai fi stiut ceva fizica: energia e o marime care se exprima in kilocalorii. Exprima capacitatea unui sistem de a efectua lucru mecanic.
Energia este o functie de stare. Descrie diferenta intre starea A si starea B.
Energia nu-i un fluid sau o substanta, iar "camp energetic" nu exista. Notiunea de camp energetic nu exista in nicio stiinta, doar in pseudostiinta.
Da exista ai pus-o, o sa cresti copilul altuia daca nu gasesti ofemeie virgina, asa ca ai pus-o de mamaliga
Daca femeia sia traso si cu altul inaintea, nu stii tu ce au facut, fata daca ia luat scula in gura ala esti, spermatozoizi deai aluia vor supravietui in corul fetei in anumite locuri zeci de ani.
Asa, cauta una mica, o iei de crescut, si cand e mare faci copii cu ea
Nu poarta energia fostului, poara sperma altuia cu ea, deci mai naspa de era doar energie era bun, te incalzeai iarna, asa naspa tremuri subtirel
Auzi la tine esti terorizat, e bun, atunci ramai singur cuc, macar stii o treaba, nu o sa mai fii terorizat
Stai linistit ca toti copiii care vor iesi din tine vor purta gena ta, nu a altuia. Si eu am avut de tras pe baza acestei teorii tampite. Eventual in gena copiilor tai se pot mosteni/manifesta gene care nu s-au manifestat la tine sau la mama copilului dar apartine unei generatii (de exemplu, verisoara mea si sotul ei au ochii caprui, iar unul din copii are ochii albastri de la bunicul matern)
"Ma terorizeaza ideea asta."
Un exemplu perfect despre cum oamenii slab pregătiți și prost informați pot fi "terorizați" de orice aberație.
Vrei sa invoci chestia asta pentru un eventual proces de plata a pensiei alimentare