| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as purta cu el ca si cum eu as muri maine, ca si cum nu l-as mai revedea niciodata in aceasta viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DAca as fi in situatia ta as sta evident toata ziua cu el.Am merge la o masa in oras, prin parc, si cu siguranta ne-am intalni si cu prietenii nostri.(gradinariu_ionela@yahoo.com)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as duce cu el in strainatate cu el 3 ani de zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din toate lucrurile placute cate putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta toata ziua cu el.....si la sfarsitul zilei as spune ca vio merge cu el in strainatate k nu pot trai fara el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As incepe ziua cu un mic dejun pregatindu-i mancarea preferata, apoi ne-am plimba undeva departe de oras, de zgomote, intr-o zona linistita, cu fanate, aer curat, verdeata, l-as privi mesmeric si l-as asculta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un foc pe suflet daca ea ori plecam in preuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as petrece toata ziua alaturi de ea! Iubire multa! Romantism si implicit tristete! Iar dupa o saptamana, as renunta inclusiv la serviciu si as pleca sa traiesc alaturi de ea! Dragoste invinge intotdeauna, cu sau fara sacrificii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iasi face cel mai frumos cadou. iasi spune ca il iubesc mult de tot si iasi face ultima zi ca fiind cea mai frumoasa zi din viata lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta numai cu el, sa-l fac sa se simta bine si sa am grija sa nu ma uite in strainatate!>winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iasi face cel mai frumos cadou din viata lui. poate un bebe.si o zi can povesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il uiti si GATA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Convingandu-l sa nu se mai intoarca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As merge cu el in toatle locurile frumoase in care am fost.si as face k acea zi sa fie cea mai feumoasa zi de cand suntem impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca as sta q el toata ziua am iesi in oras si as face ce vre el cred ca asta as face. Dar cred ca 3 ani nu as rezista fara el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU AM TRECUT PRINTR-O EXPERIENTA FOARTE ASEMANATOARE CARE SA SFIRSIT DESTUL DE TRAGIC, ERA DE FEL ULTIMA ZI PE CARE O PETRECEAM IMPREUNA PLIMBANDU-NE PRIN PARC DUPA CARE EL A TREBUIT SA PLECE LA AEROPORT IAR EU L-AM CONDUS DAR CIND SA NE DESPARTIM EL MI-A SPUS C NU SE VA MAI INTOARCE NICI ODATA IN TARA CU TOATE CA ERA SI EL ROMAN CA SI MINE SI ERAM IMPREUNA DE 9 ANI.(DUPA O SAPTAMINA DE LA PLECAREA LUI, AM PRIMIT UN TELEFON DE LA EL SI MI-A SPUS CA SE INSOARA SI CA NU A PUTUT SA IMI SPUNA ACEST LUCRU IN FATA PENTRU CA MA IUBEA PREA MULT) SI EU MI-AM REFACUT VIATA DUPA ACEL TELEFON PRIMIT DUPA CARE AM SUFERIT ENORM SI TOTUSI DUMNEZEU A FACUT SA NE REINTILNIM DUPA 13 ANI DIN NOU (EU FIIND CASATORITA CU UN ALT BARBAT ) SI EL DIVORTAT CU UN COPIL S-A REINTORS IN TARA ANUL ACESTA CU GINDUL SA NE FACEM O FAMILIE IMPREUNA, DAR EU NU SINT DE ACORD SA IMI PARASESC FAMILIA CU TOATE CA EU NU POT AVEA COPII SI IMI IUBESC SOTUL FOARTE MULT.
ASA CA TE SFATUIESC SA ITI PETRECI CIT MAI MULT TIMP CU EL PENNTRU FAPTUL CA NU STII CE ITI REZERVA VIATA ASTA DESTUL DE COMPLICATA.
SCUZE DACA AM FOST PREA LUNGA LA SCRIS DAR NU AS
VREA SA PATESTI SI TU LA FEL, CU TOATE CA NU V-A STIU POVESTEA VOASTRA DE DRAGOSTE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apusssssssssssssssssssssssssssul :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SCHIMBA-TI CULOAREA PARULUI! ASA MI-AS PETRECE-O, SCHIMBANDU-TI CULOAREA PARULUI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as petrece aceasta zi achizitionand 2 bilete in loc de unul happy ca sa nu mai fie ultima zi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum mi-am petrecut si celelalte zile. De ce?:
1)3 ani trec repede (parca ieri eram la gradinita, si acu imi duc copii la scoala)
2) Imi place sa calatoresc, si asta ar fi un motiv intemeiat
3) Lamentari, discutii interminabile, etc din ultima zi nu vor folosi la nimic, dimpotriva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As cauta altul, ca 3 ani sunt multi si ochii care nu se vad se uita, ca doar nu sunt Penelopa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA PRIETENUL MEU AR PLECA PT. 3 ANI DE LINGA MINE, AS FI SIGURA CA ULTIMA ZI O PETRECEM IN DOI CU PLIMBARI ROMANTICE, CINA LA LUMINA LUMINARILOR SI NU IN ULTIMUL RIND CU O DISCUTIE DESPRE CIT DE MULT NE IUBIM SI CUM VOM REZISTA IN FATA ACESTUI TEST DE NETAGADUIT, DISTANTA! MULT SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SOTUL MEU A FOST PLECAT 6 SAPTAMINI, POT SA SPUN CA DISTANTA NE-A FACUT BINE, NE-A FACUT SA NE GINDIM LA MOTIVELE PT. CARE NE IUBIM SI AM IESIT CISTIGATORI! RELATIA NOASTRA A DEVENIT MULT MAI SUDATA SI MAI PROFUNDA. DAR DACA AR FI FOST PLECAT 3 ANI...NU SUNT SIGURA CA AM FI REZISTAT, E FOARTE MULT 3 ANI, CU TOATA DRAGOSTEA CARE NE-O PURTAM!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as cauta alt iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as lua de mana si ne-am arunca din avion cu parasuta... daca pleaca fara tine te iubeste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as pleca cu el, deoarece am inteles ca mai presus de toate este sufletul meu. oricat de greu ar fi, as pleca, as gasi un job, si sincer mult mai pare e satisfactia sentimentala, decat cea profesionala, atunci cand iubesti si esti iubita si simti ca traiesti cand te tine de mana si daca tu te simti implinita alaturi de el, pleaca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca in 3 ani sint mari sanse sa uite de tine, asa ca cel mai frumos lucru care ai putea sa-l faci ar fi sa o suni pe prietena ta cea mai buna si sa-i faceti cea mai placuta surpriza in ultima lui zi aici... Cu siguranta nu o sa te uite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugandu-ma de el sa nu plece...si spre seara as folosi arma secreta...( sex nebun )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as sta toata ziua in casa cu el si as face o masa romantica, ca el sa tina minte de mine, apoi stii tu ce urmeaza, el de asta va fi bucuros.