anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din experiența voastră, care sunt șansele ca după o perioadă de neînțelegeri și răutăți să revină într-un final totul la cum era înainte?

Răspuns Apreciat de Editori
| Florin9Florin9 a răspuns:

Cam spre 0

Pe logica că nu mai putem face să arate ca nou un bibelou pe care tocmai l-am spart.

Uneori nici nu e bine să încercăm asta dacă vedem că cealaltă persoană nu e dispusă să facă și ea anumite schimbări, gen e bine să încercăm să nu fim certați cu nimeni dar nici să pară că renunțăm la demnitatea noastră.

Dar depinde de la caz la caz, de caracterele acelor persoane, de motivele care au dus la neînțelegeri și răutăți, de schimbările pe care fiecare e dispus să le facă, deci pot fi și cazuri mai speciale big grin

Am pățit ceva asemănător cu o fată, vorbeam mult zilnic și la un moment dat legăturile s-au răcit, nu pot zice că ne-am certat, dar pentru mine a fost un sentiment ciudat să știu că "am scăzut în rang", câteodată se pare că e un defect să cunoști pe cineva prea bine big grin, sunt convins că dacă nu aș fi vorbit așa mult cu ea mi-ar fi fost mai ușor pentru că e mai ușor să cazi de la o altitudine mai mică.

Eu am ales să aplic chestia aia că uneori nu e bine să forțezi lucruri și să pari fără demnitate sau penibil și am lăsat lucrurile să meargă de la sine.

Acum dacă îmi reproșez ceva e că nu am reușit să gestionez mai bine lucrurile înainte de acea răcire, dar nu-mi reproșez decizia de a nu forța un lucru care era evident că n-o să mai poată fi ca înainte.

Evident nu a fost simplu, știi cum se zice, "în viață cele mai mari bătălii se dau între ceea ce știm și ceea ce simțim "

În fine, cred că am deviat puțin de la subiect big grin

18 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa zicem 20%.

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Zero.

| chuckmanson a răspuns:

Din experiența mea zero. Dacă ești prea moale lumea o sa te calce în picioare.

| Frank51 a răspuns:

La fel nu va mai fi niciodată, dar este normal să apară neînțelegeri și dacă se trece peste este o dovadă de consolidare. Depinde mult și de principiul fiecăruia, unii nu pot ierta, alții iartă mai ușor.

| Legion7X a răspuns:

Depinde orgolii și inițiativă.

| Catrice a răspuns:

Neînțelegeri și răutăți unde? În familie, cuplu, intre prieteni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

Sună, cam așa " x: cum vă întelegți cu ea acasă"? Y: mă în înteleg bine, uneori mă muscă și se scarpină.

X: poate o fi și ea obosită, sau are anumite probleme. laughing unul întreabă de nevastă, altul răspunde de propria lui pisică.

| Ofiintă a răspuns:

Din experiență personală?
0, 000001 %
Ce este după virgulă, este din oficiu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de cei implicați, de puterea lor de a ierta, de a lăsa de la ei înșiși...fie că este vorba de prietenii, fie de relații de iubire dintre persoane de gen opus. În cel din urmă caz cred că totul poate deveni ca la început, mai puțin în cazul trădării. În această situație poți doar ierta.

| Apokales a răspuns:

0% sanse. Ori se fortifica relatia, ori ramane o umbra de rautate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

Din propria experiență îți spun că sunt toate șansele să nu devină!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine zis.

| Freya1 a răspuns:

Se poate sa se schimbe situația, doar ca nu ai cum sa uiti lucrurile rele si atunci tot va exista o oarecare constrângere si stare nașpa.Asa ca, mai bine nu speri ca lucrurile vor fi altfel daca nu a fost asta de la început sau pe parcurs.

| Lukasssz a răspuns:

0%

| Zuzu1991 a răspuns:

In general cand se inradacineaza puterea obisnuintei, SINGURA solutie e un soc, cu cat mai puternic, cu atat mai bine, altfel NU AI NICI O SANSA, decat extrem de vaga (sa isi schimbe mentalitatea din senin)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oriunde vei merge în viață să lași loc de bună ziua.
Oriunde mergi în viață să te comporți în așa fel încât după ce pleci să își dorească să mai treci pe la ei. Să nu fie o bucurie că au scăpat de tine și să nu își dorească să mai treci vreodată pe la ei.
Ce implică să lași loc de bună ziua?
Înseamnă să te comporți frumos și dacă pierzi sau ești nedreptățit. Înseamnă că dacă nu te potrivești cu cineva, atunci cel mai bine este să dai o mână de pace și să faci o despărțire frumoasă, fără drame și fără scandal și fără seriale de telenovele.Ce ție nu îți place altuia nu-i face.Tratează oamenii cum vrei tu la rândul tău să fi tratat.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu are cum sa mai revina la normal o relatie toxica. E timp pierdut daca astepti sa revina la normal.