Nu-i nimic. Ideal nu înseamnă perfect.
Ha ha...se pare că da, înseamnă perfect. Ce ne-am face noi fără dex?
☺☺☺
Dacă o iubești, se va simți femeie. Iar o femeie e frumoasă întotdeauna. Și ideală pentru bărbatul ei.
Ooo! Cuplul perfect?☺☺☺
Nu există decât utopic soț/soție ideală. Și un animal, oricât de blând este, când l-ai enervat e fiară!
O relație serioasă trebuie bazată pe 3 A, pe 3 R, lipsa orgoliilor, lipsa egoismului și ierarhizare!
Mai intai de toate sa ma atraga fizic, mental, emotional incat sa nu ma faca sa regret ca am ales s-o cer de sotie, apoi sa nu ma cicaleasca, sa stie sa respecte spatiul liber al meu,, sa stie sa gateasca, asta daca nu vrea sa manance mancare arsa de la mine (glumesc), sa fie intelegatoare si sa fie coapta la minte incat sa rezolvam amandoi eventualele probleme daca e cazul sa apara, nu se pune problema sa nu o ajut la curatenie, mancare, sa nu-i fiu alaturi daca are ceva.
Mere sa te cicălească dar nu în public.
Sa tachineze e ok, ma refeream sa nu o faca la modul ala de bataie la cap.
Sa ma atraga fizic in primul rand, sa ne intelegem, sa ne respectam, sa comunicam, sa avem si partial chestii comune gen discutii pasiuni, sa ne intelegem si la pat, sa fie si independenta, sa nu doarma cu mine in pat asa cum vreau si eu ca sa fim lejeri noaptea, nu sa ne mirosim vanturile sau sa ne auzim sforaiturile, independenta adica eu ma uit la un film, ea face altceva ce-i place, eu ies cu prietenii la un suc, ea la un film cu prietenele, asta cand nu exercitam pasiunile comune, sa nu sarute pe gura ca nu-mi place, deci sa aiba cumva in mare acelasi sistem de valori ca mine.
Sa ii placa ce imi place mie, sa știe sa spele, gătească, facă curat, sa nu aibă socri sâcâitori, sa fie doamna de fata cu alții si cu*** in dormitor
Ești băiat? :O :O :O
Nu, extraterestru.
Nu mint, așa sa știi
Este oarecum greu să găsești și femei care prețuiesc onoarea. Una cu toate mințile în cap, asta este clar și fundamental în viziunea mea.
Ipotetic vorbind, ca orice alta femeie, dar la nivel mental as dori sa fie diferenta, una chiar considerabila.
În ce constă această diferență?
Nu prea pot exprima in cuvinte, in mare parte acel awareness fata de lume/mediul inconjurator si intelegerea unor concepte abstracte. Evident, daca poseda astfel de aptitudini mentale, celelalte calitati exista automat. Si daca nu stie sa gateasca nu-i problema ca o invat eu
Super, avem aici un bărbat care gătește! :O
Mă refeream la "portretul" ei...fizic, moral...
Este mult prea mult de scris pentru ca eu când scriu asa ceva, o fac de la A la Z. Ce pot sa spun, ma mândresc cu faptul ca știu ce vreau.
Dar 2 mari cuvinte ar fi : intigenta și independenta.
Ce frumos spus!
????
Mi-ar plăcea să fie ateista, sa ii placa aceeași muzica pentru a merge împreună la concerte.
Avand atasata de ea o cratita, o functie de spalat rufele si storcator, sa aiba si o functie pentru "mute" cand sunt sacait destul.
Parerea mea e ca sotia ideala pentru mine ar trebui sa fie frumoasa, sa nu-si doreasca copii si sa fie o fire calma si rabdatoare.
Eu vreau un sot asa ca...
Dar iti pot spune ca e cel mai bine sa fii tu insati, nu incerca sa te schimbi pentru altii(decat schimbari mici care te pot face mai buna)
Dacă are, nu mai e femeie.
1. Virgina
2. Frumoasa (asta e aspect subiectiv)
3. Sa stie sa gateasca
4. Inteligenta
Aha! O vrei doar pentru tine. Nu suna rau. ☺
Imi doresc sa fie Creștină, sa fie împăcată cu biserica, sa fie iubitoare, înțelegătoare, sufletista si deschisa.
Si eu mi o imaginam, apoi mi-am dat seama ca asa cum eu imi doresc toate acele lucruri de la ea, si ea si le ar dori de la mine, iar daca fiecare asteapta ceva de la celalalt, nimeni nu primeste ce vrea. Deci eu trebuie sa fiu pentru sotia mea ceea ce mi doresc sa fie ea pentru mine. E un principiu de viata: Nu pot avea o pretentie mai mare de la cineva decat are acea persoana de la mine.
Wow, ce frumos ai spus!
Sa fie gospodina, frumoasă, sa se îngrijească de soț și de copii.
Sa aibă calități demne de o soție, sa nu umble fleaura...
Sa fie atat de nebuna incat sa facem orice impreuna.
Sa fie atat de frumoasa incat sa fiu nebun dupa ea.
Sa fie destul de desteapta incat sa rad la glumele ei de nebuna )