Sa nu exageram, nu toti barbatii regreta ca s-au insurat, de ex. eu nu am regretat. Si cunosc destui care nu regreta.
dar cand o femeie generalizeaza atunci ti se pare corect nu?
Am spus eu că depinde de sexul celui care generalizează?
Multă lume in ziua de azi regreta decizia asta! Nu îi poți blama, este din ce in ce mai greu sa ai o familie stabila și sa nu ai certuri in familie! Și da, trebuie sa recunosc ca și noi femeile suntem cam guralive
Vorbesti prosti. Daca ar rregreta nu ai mai vedea familii. Da, daca da peste una ca tine, regreta.
Da, sunt momente in viata cand regreti: regreti ca te-ai insurat; regreti ca nu ti-ai ales alta meserie; regreti ca n-ai adus-o in pat pe vecina, ca-i tare buna de asa ceva; regreti ca nu ai facut nu stiu care lucru. Dar vorba poetului (Puskin, ca tot e vorba de rusi astazi in spatiul public) "Smatri v'period i ne smatri nazad. (priveste inainte si nu privi 'napoi." Dar toate au logica, avantajul si dezavantajul lor.
Oricum, a fi casatorit si a avea si copii este mult mai placut si te simti mult mai implinit decat nu.
Asa ti se pare, te anunt ca am o relatie de lunga durata, spre deosebire de tine, care probabil te-a lasat si luat pe altul dupa cateva zile
Daca te gandesti la cat de multi apeleaza la serviciile damelor de companie sau cati prefera sa insele, as merge pe ideea ca o relatie de cuplu fericita unde e 100% fidelitate e ceva foarte rar si special.