| BitchInRedDress a întrebat:

E adevărat ca barbatii însurați regreta faptul ca s-au casatorit?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa nu exageram, nu toti barbatii regreta ca s-au insurat, de ex. eu nu am regretat. Si cunosc destui care nu regreta.

| johnnny123 a răspuns:

O fi adevărat și că este greșit să generalizezi?

| Kufu95 a răspuns:

În mare parte da, dar nu trebuie generalizat.

| gabicoo a răspuns:

Depinde de situație. Eu nu! Am avut noroc.

| BitchInRedDress explică (pentru johnnny123):

happy dar cand o femeie generalizeaza atunci ti se pare corect nu?

| johnnny123 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Am spus eu că depinde de sexul celui care generalizează?

| LisaJulie a răspuns:

Multă lume in ziua de azi regreta decizia asta! Nu îi poți blama, este din ce in ce mai greu sa ai o familie stabila și sa nu ai certuri in familie! Și da, trebuie sa recunosc ca și noi femeile suntem cam guralive

| ReddY25 a răspuns:

Unii da, alții nu

| eliancodrut a răspuns (pentru LisaJulie):

Vorbesti prosti. Daca ar rregreta nu ai mai vedea familii. Da, daca da peste una ca tine, regreta.

| eliancodrut a răspuns:

Da, sunt momente in viata cand regreti: regreti ca te-ai insurat; regreti ca nu ti-ai ales alta meserie; regreti ca n-ai adus-o in pat pe vecina, ca-i tare buna de asa ceva; regreti ca nu ai facut nu stiu care lucru. Dar vorba poetului (Puskin, ca tot e vorba de rusi astazi in spatiul public) "Smatri v'period i ne smatri nazad. (priveste inainte si nu privi 'napoi." Dar toate au logica, avantajul si dezavantajul lor.
Oricum, a fi casatorit si a avea si copii este mult mai placut si te simti mult mai implinit decat nu.

| LisaJulie a răspuns (pentru eliancodrut):

Asa ti se pare, te anunt ca am o relatie de lunga durata, spre deosebire de tine, care probabil te-a lasat si luat pe altul dupa cateva zile

| StrongHeart a răspuns:

Daca te gandesti la cat de multi apeleaza la serviciile damelor de companie sau cati prefera sa insele, as merge pe ideea ca o relatie de cuplu fericita unde e 100% fidelitate e ceva foarte rar si special.