Eh, dar si aia mult mai destepti vor oameni destepti. Poate pentru unu' foarte inteligent, nu sunt ceea ce doreste. Dar na, cine stie
Fizicul conteaza mai ales la femei. La alea urate nici moartea parca nu vine . In ziua de azi si alea urate cauta un Ahile sau un Bruce dar raman singure toata viata.
Eu nu am de ce sa fiu frustrat, ca aia e, fiecare cu norocu lui. Am intrebat asta pentru ca unele femei pretind ca nu conteaza fizicul, desi dupa ce ele fac in realitate, arata contrariu la toate.
Aaa ca mi-a parut rau ca n-am fost ca prietenul meu ala care avea 101 gagici, asta e altceva, dar nu frustrat.
Nu in ziua de azi, de cand e lumea ai barbatii si femeile total neatractive, cauta frumusei si frumusele, ca asa suntem facuti, ce dorim nu e in functie de ce suntem noi, nu e anormal ce se intampla.
Sincer si eu mai bine singur decat cu una care nu ma atrage deloc.
Pai daca nu ma atrage deloc nu simt nevoia sa o iau in brate, sa o mangai, etc.
95% din cazuri amandoi arata cam la fel pe scara frumusetii. Marea majoritate a baietilor si fetelor intra la categoria 5-7, 6 fiind mai mult de jumatate dintre baieti. La femei e pe la 6-7. Mai sus sunt raritati. Orataniile de la 4 sunt de obicei umflate si umflati care ar arata de 5-7 daca nu ar fi obezi. 1-3 sunt deformitati genetice care ar face sa vomite chiar si un vidanjor.
Mi-e cam greu sa inteleg cum poti accepta ca o femeie e "FOARTE frumoasa", dar sa nu ti se para "cine stie ce". Mi se pare un nonsens... daca nu ti se pare cine stie ce, inseamna ca nu o consideri frumoasa. Si da, Kate Upton e absolut superba! Cara Delevingne nu e nici uratica, dar nici frumoasa. E comuna.
Habar n-am ce înseamnă "nu contează fizicul" și pentru ce ar trebui să conteze.
Eu mă cuplez cu cine îmi place mie.
Poate urla oricine că e urât, frumos, strâmb, nasol, marfă, sau oricum ar fi sau l-ar putea vedea/considera altcineva.
Atâta timp cât pe lumea asta pot exista bărbați despre care, în același timp, o parte din femei să zică "vai ce mișto e" iar altă parte să zică "e nașpa", e total anapoda să analizăm chestia asta.
Aberant.
Sunt cât se poate de realist când spun că primele lucruri pe care le observ și le observăm cu toții, la o femeie, sunt trăsăturile fizice, pentru că, ne pot stârni, sau nu, atenția. Caracterul/Personalitatea, inteligența, sufletul și comportamentul sunt elemente distincte, delicate chiar, se reflectă mult mai târziu, sunt următorii factori decisivi în luarea unei decizii în ceea ce privește o posibilă relație "dacă mă atrage și-mi place cu adevărat sau dacă strâmb din nas pentru că e frumoasă, însă nu știe să lege două cuvinte într-o frază coerentă sau mai rău, are un comportament golănesc. Cu greu mai reușești să șlefuiești un om format într-o direcție greșită, dezvățul de obiceiuri e mai greu decât învățul*", vorba vine : "De frumoasă e frumoasă, de deșteptă e frumoasă".
Trebuie să existe un echilibru între aspectul fizic (fizionomie) și caracter, comportament, inteligența, suflet.
De aici fiecare trebuie să să deduca dacă comportamentul, caracterul, inteligența și sufletul sunt în egală proporție cu aspectul fizic. Adică trebuie să înveți să citești oamenii și să-i alegi, să-i alegi "la timp", căci fata n-așteaptă tot timpul "bate fierul cât e cald".
Din perspectiva mea, același lucru și din perspectiva femeilor.
Da. Poate arata in orice fel, exista operatii estetice daca nu-mi place nici mie nici lui cum arata, nu mai suntem in epoca de piatra.
Asta cu " nu conteaza fizicul e chiar absurdă". Contează fizicul pentru femei, în special pentru cele tinere si foarte atragatoare, spun asta din propria experiență, numai ca paradoxul face că o femeie nu prea se compromite cu unu care nu e genu ei, chiar daca arată f.macio.
Treaba e să ai trasaturi fizice masculine, proeminente, chiar daca nu esti asa simetric la față
Inca mai exista visatoare d-astea care se mint singure ca fizicul nu conteaza deloc? Amuzant, imi cam dau seama ca ele sunt rupte de realitate si nu prea ies din casa pentru ca nu s-au lovit de situatiile reale. Respect celor care au raspuns pe sinceritate.
Fizicul face parte din calitati, cand iti faci o relatie iei omul cu totul, fizicul e portita care iti arata si celelalte calitati, faci o retrospectie privind totul si vezi daca te atrage persoana aia cu ce ofera, vezi si tu ce oferi si decideti sa fiti pentru tot restul vietii (exagerez aici). Fizicul cuiva poate fi general valabil sau in ochii privitorului, nu pun extremele urat/frumos pentru poti deveni atractiv/neatractiv daca iti scoti anumite calitati/defecte la iveala, iar ca fizic sa fii fix tiparul unei anumite persoane, tipar ce nu intra si in preferintele altora si tot asa, dar sa zici ca fizicul nu conteaza deloc e deja ipocrizie la care pana si un copil de 5 ani le-ar rade in fata, nu mint pe nimeni altcineva decat pe ele.
Pai la ce iti place tie ma refer. Nu la ce place altora.
Ptr ca la nimeni nu o sa placa o masina fara usi, fara roti si ruginita, ca asta e echivalentul la "total neatractiv", si se generalizeaza in acest caz.
Nu ca sunt 100 de barbati cat de cat, si nu cont care, ca tu placi un anumit tip de figura, alta place alt tip de figura, dar nota la toti e in jur de un 6-7 acolo si e okey.
Nu confunda, insa nici eu n-am precizat ce-i drept.
Un total neatractiv fizic, nu atrage 99 % din femei.
Asa cum unul foarte atractiv rupe inimile la mai tot liceul, chiar si la 60-70 % din fete, dar e f mult.
Din rahat nu facem bici, asta cam clar, si aia e carpeala, nu e ceva sanatos oricum sa te tai.
Exact, ca masculinitatea e frumusetea la barbat, si aia atractivi sau cat de cat atractivi sunt perceputi asa, tocmai ca emit acele calitati.
Da, fara fizic deloc, nu le intereseaza de tine, esti invizibil, oricum te-ai comporta, oricum te-ai inbraca, oricat de destept ai fi, cel mult sa te tina de amic, asta da.
De aia am am zis ca e proba eliminatorie.
In schimb invers merge, daca arati cat de cat si esti mai prost asa, mai merge cu multe femei care-s la fel, tot vei fi iubit, dorit, simpatizat.
Daca ai fizic cat de cat dar esti ceva mai bou la caracter, iar merge, multe femei accepta si asa, si tot vei fi iubit, dorit, simpatizat, placut.
Deci celelalte calitati, nu prea-s eliminatorii mereu.
Iar mergi numai pe extreme.
Câți bărbați sunt total neatractivi și câți sunt superfrumoși?
Probabil vreo 5% din total.
Restul de 95% sunt obișnuiți, comuni, de toate felurile... nu poți generaliza pentru 5%.
Daa... ca la suflet se excita toate . Crezi ca isi spune vreuna: "Mama, mama... ce i-as face personalitatii lui."?
Pai la aia 5 % ma refer, nu ma refer la aia 95 % cat de cat.
Ca 5 % ala ca numar, e mult de tot.
Si sunt mai multi, ca dovada cat de multe relatii pe interes exista.
Crede-ma ca nu e nimic nesanatos in asta Toate vedetele care au inceput in primul rand sa dea standardele de frumusete sunt operate, nu-i o rusine.Carpeala aia iti poate schimba complet fata si corpul. Singurul lucru pe care nu-l poti schimba in ziua de azi e culoarea ochilor, ca in rest exista posibilitati pentru orice, dar lumea inca traieste cu impresia ca e ca acum 20 de ani si cum te nasti asa trebuie sa ramai. Un barbat trebuie sa fie destept, sa isi respecte femeia si sa fie intelegator, ca din punct de vedere fizic il fac Brad Pitt, nu-i problema. Fizicul e ceva ce conteaza in adolescenta, ca dupa in mod normal ar trebui sa ai alte criterii de selectie pentru persoana pe care ti-o alegi pentru toata viata. Am observat si ca baietii care nu sunt atractivi tind sa fie mult mai atenti cu tine si sa te aprecieze mai mult, o metoda de a recupera ceea ce ei la varsta asta considera un handicap. Cel putin eu am iesit si cu baieti foarte frumosi si cu cei mai putin arataosi, iar intotdeauna cei frumosi sunt mai aroganti, te considera ca pe o optiune, fac din aparenta lor cea mai buna calitate pe care o au. La o cearta nu le pasa sa te intrebe ce te-a deranjat, isi cauta pur si simplu alta si o iau de la inceput. Multi nu pot intelege ca aspectul nu inseamna totul, de asta e greu sa gasesti unul care sa arate si bine si sa aiba toate calitatile de mai sus. Daca toata viata cresti stiind ca esti atractiv atunci nu iti mai dai interesul sa dezvolti alte calitati pentru ca femeile oricum se bat pe tine, oricat de magar ai fi. La cata validare primesc zilnic au un orgoliu cat casa, le e si greu sa recunoasca vreodata ca au gresit. Deci da, daca ar fi sa aleg ar fi cu siguranta un barbat care nu arata atat de bine dar tine la mine, as investi oricat in aspectul lui daca si el se simte ok cu asta. Cred ca si asta e de fapt o problema, noi ne asteptam ca partenerul perfect sa ne pice in poala, sa fie destept, amuzant, frumos, iubitor, dar fara ca noi sa facem nimic, sa vina asa direct pachetul complet. O relatie nu trebuie sa fie formata din 2 pachete gata ambalate, trebuie sa cresteti unul langa altul pe toate planurile, sa simti ca in relatia respectiva infloresti pe zi ce trece, cum devii cea mai buna versiune a ta langa persoana iubita. As fi cea mai multumita sa gasesc un barbat urat dar cu toate calitatile astea, insa sunt la fel de rar de gasit cum sunt cei foarte frumosi, "raritatile" de 9-10 de care vorbeati voi.
Frumusețea e trecătoare, la fel și iubirea
Cel puțin eu nu crede că există băiatul ideala
Ași stă cu unul pentru că e serios, harinc și cu bun simț pentru o relație de lungă durată
Nu cred că există iubire, băieți te plac pe o anumită perioadă pe urmă se plictisesc de tine și vor căuta ceva nou
Majoritatea vor doar sex, deci greu sa găsești unul serios care vrea familie
E opinia mea, ași sta cu unul daca îmi oferă respect