N-am spus nici asta. Am spus ca indiferent ce faci sau ce nu faci, tot o sa-ti para rau.
Poate asa sa fie, dar mie imi e teama sa ma deschid in fata multora, pentru că îmi e frică ca vor rade de mine. Cei mai mulți ca să nu zic toți, asa fac. Sa il astept eu pe cel ce ma va iubi cu adevarat, si sa împlinesc 50 de ani. Ca nu mai vine odata.
Ce filtru? Virginitatea? Daca le spui că ești, pleacă si te lăsa neica.
Multumesc!
Încearcă să cunoști / descoperi o persoană cu principii / idei care să rezoneze cu ale tale!
Poate dacă te rogi lui Dumnezeu vei găsi pe cineva pe / cu astfel de principii!
Nu dispera, fi optimistă!
https://m.youtube.com/watch?v=2SlBLpOkmUY
De ce sa bagi viteza si tu? De ce sa fii ca ei, si nu tu insati?
Un preot ii zicea unei fete necajite ca colegele o tachinau pentru ca ea inca nu avusese partener pana atunci, sa le spuna colegelor asa: "Eu ca voi pot fi oricind, voi ca mine, nu mai puteti niciodata!"
Cind esti luat la rost pentru asta, spune-le la fel. Tu ramii asa cum esti. E mai bine asa, de reusesti pana in ziua nuntii, o vei vedea dupa aceea. Ti-o zice unul care s-a pastrat pana atunci. Relatia cu sotia mea ar fi fost alta daca as fi fost cu alta inainte. Merita din plin sa astepti!
Nu disper deloc! Doar că este o presiune pe mine, oarecum. Si acest HIV, arată că nu ar trebui să ai niciodată contacte. Sau exista preventii
Si daca nu te mai ia nimeni? Adică trebuie să minți ca ai facut, ca să te ia cineva si sa nu te creadă ridicol. Vremurile s-au schimbat. Plus ca sunt de genul feminin
1. Faptul ca sintem programati sa ne imperechem intre noi nu tine de materialism, interese, perversiuni.
2. Sa te pastrezi curat ***... ce e mizeria asta medievala? Exista apa si sapun, exista o gramada de studii mai noi sau mai putin noi care demonstreaza ca in aproape toate cazurile, treaba asta cu pastratul curat pana la... e o mare prostie.
3. Daca nu iti doresti relatii, indiferent de motive... cine te obliga, pana la urma? E viata ta, alegerile tale, poti sa mori fata mare din partea mea. Chiar te doare capul de gura lumii asa de tare?
4. Si mama ta... cam cum se pozitioneaza ea privind aspectul sexual al existentei? Sau e cu icoane, posturi, si alte mizerii sinistre?
5. Ca o sa te dai dupa anturaj... halal motivare si sustinere din partea parintelui care se presupune ca ar trebui sa iti fie alaturi. Nu mai comentez la bucata asta, ca voi incepe sa injur.
P.S. Indiferent de motivele pe care le ai pentru anume alegeri - sa pastrezi supapa intacta pana in viata de apoi, sa mergi/nu mergi in cluburi, sa te apuci sa cultivi lavanda sau sa cresti porci - sunt alegerile TALE iar daca anturajul tau considera ca e adecvat sa te faca sa te simti prost cu alegerile tale, trebuie sa schimbi anturajul, nu sa te schimbi tu.
Eu de exemplu am niste rude idioate si irationale. Cind ii ajut cu o gramada de chestii sunt bun, altfel, datorita opiniilor politice si religioase/spirituale diametral opuse, pe care insa le pot justifica si sustine oricind civilizat, cu argumente, nu sunt deloc bun. In concluzie, incerc sa petrec cit mai putin timp prin jurul lor, pentru ca la faza cu "ce nasol e ala ca e ateu si nu e nationalist stupid si fara minte si pesedeu/aurist ca noi, mama lui de sorosist" mai fac si faze de-alea ca ma cheama sa le rezolv cu ceva, pierd juma' de zi, si imi dau dupa aia 20 de lei. Asta in 2021, nu in 2015 toamna. A nu se intelege ca mor dupa banii aia, dar mi se par efectiv o flegma in ochi. M-as simti absolut ok sa nu imi dea nimic. Ma duc, le rezolv problema, servesc o ciorba-ceva, ii blochez mental dupa ce refuz politicos dar ferm alcool de 2-3 ori - cum adica satanist, ateu, sorosist, progresist, metalist nenorocit, sustinator al drepturilor celor care nu-s ca mine - inclusiv ei - dar sa nu beau alcool? Nu se poate, le da cu virgula, buni crestini ce mi-s ei...
Bottomline, nu te schimba dupa anturaj si in momentul in care te simti prost pentru maxim a doua oara cu o gasca, schimba gasca, chiar cu riscul ca urmatoarea ta gasca sa iti fii tu si-atit.
E o fata care are principii. Lupoaicele si leoaicele sunt cu totul altceva
Daca unul nu vrea ceva si celalalt e mega-frustrat din cauza asta, iar rezervele celuilalt sunt total nefondate, nu discutam neaparat de sex, atunci da, iti bagi picioarele si pleci catre zari mai senine. Simplu!
Restul de 10% sunt gay, cu probleme hormonale, sau zeloti indoctrinati.
Ai primit răspunsuri folositoare din partea lui cristi202, Joey8, LovedbyGrace, AMATTO îi felicit pentru felul lor de a gândii.Fii UNICĂ, în tot.Nu te lua după prieteni, iar dacă râd de tine, atunci nu îi mai băga în seamă.Fă-ți prieteni doar pe acele persoane care gândesc asemenea ție.Hai să îți explic cum poți realiza dacă băiatul este sau nu serios. Dacă el va încerca să te pipăie,va vrea să te atingă pe sâni,pe fund,va da să te sărute,pentru tine ca fată asemenea comportament ar trebui să fie un semnal de alarmă și ar trebui să te întrebi "oare nu face la fel cu toate fetele?"Păi ba da,asemenea băieți nu se pot abține și ei prin asemenea comportament te "încearcă",tu dacă accepți,dacă le permiți,azi să te pipăie,mâine să te sărute,pentru ei este garanția că în următorul pas o să te convingă și să te culci cu el. Există și băieți serioși,ești tânără,ai toată viața înainte,dacă te respecți și nu te lași folosită ai să dai în viață de asemenea persoane.Un băiat cu gânduri serioase,va căuta să afle ce îți place ție,ce nu îți place, va dori să afle visele tale, dorințele tale, planurile tale de viitor și el la rândul său îți va împărtășii planurile lui de viitor și îți va spune ce i-a plăcut la tine și ce îl face să își dorească să faci parte din viața lui, să devi partenera sa.
Asta e altceva . Orice pas in directia buna se numeste progres... oricat de mic ar fi el
Extremele nu sunt bune nicicum, nici sa te culci cu tot cartierul, dar nici sa te pastrezi ca-n Evul mediu, dupa casatorie!
Ce te faci daca sunteti incompatibil anatomic?! Divortati a doua zi?!
Am fost de doua ori in situatia asta, desi nu-s vreun gigolo, n-a fost problema, dar nu-mi imaginez situatia in care am fi fost inainte la primarie! Evident, asta nu era posibil, chiar si o masina o testezi, daramite o sotie.
Asta nu e adevarat, te mai ia cineva oricind. Eu nu am considerat-o ridicola pe sotia mea, nici ea pe mine. Dimpotriva, a fost cadoul de nunta perfect pe care ni l-am facut fiecare celuilalt. Pentru ca acum ambii stim bine ca ar fi fost altfel daca am fi avut vreunul pe altcineva inainte. Ar fi fost si asa extraordinar, dar acum e divin. Asteptarea merita!
Mai ales daca esti fata, poti sa fii sigura ca baiatul care va stii sa aprecieze virginitatea ta e un baiat serios. Poate fi ca un test, i se pare ridicol, e unul ce umbla din floare in floare, daca apreciaza, e serios si te va iubi pentru ce esti, nu doar pentru feminitatea ce i-o poti oferi.
Stai linistita, si nu uita ca pedala de acceleratie e mai mica decat cea de frina. Nu e neaparat sa bagi acceleratia in podea, frina uneori e o necesitate. Lasa pe altii sa bage viteza si nu baga in seama ce zic. Viteza ucide.
Problema la tine e ca crezi ca te faci de ris. Ok. Daca o faci inainte, iei un baiat care te "accepta" asa, dar in mod normal, raminind virgina, ar ride de tine. Crezi ca e OK. Nu e. Problema e acolo, deficienta lui de caracter e acolo, doar ca nu o vezi tu. Virginitatea te ajuta sa o vezi. Scuza-ma, dar cel ce va ride de tine nu e demn de tine, pentru ca va dori doar ce ai sub mijloc. Si atunci va merita sa astepti pe cel ce va stii sa iti pretuiasca privirea, gindirea, zimbetul, modul de a fi. Daca toata lumea a luat-o razna, nu o lua si tu, ramii cu capul pe umeri. Nu iti ridica piciorul de pe frina, si nu vei regreta mai tirziu. Stii cate fete cunosc care regreta amarnic ca au apasat acceleratia? Viteza chiar ucide!
Asa este, daca nu este intelegere... o sa se desparta in cele din urma.
Si inca ceva. Dupa ce am cunoscut-o pe sotia mea, trei luni am avut de lucru intr-un apartament gol, si ea era mai mereu acolo pe linga mine. Unii sigur ar zice ca am fost prost ca avut un loc extraordinar unde sa o facem si nu am facut nimic. Dar ea pe mine m-a cucerit mai mult cu zimbetul decat cu... Ca mai apoi partea cealalta a devenit visina de pe tort, e altceva. Si e pentru ca tortul a existat intii. Visina fara tort e doar o... visina.
Va fi un baiat pe care sa il cuceresti doar cu zimbetul tau. Sau cu oricare alta latura a personalitatii tale. Cei interesati de visina ramin doar cu visina. Si uita ce e mai important, sa construiasca un tort frumos.
Ai omis bigotii aia crestinopati de care geme pe-aici. Astia sintem programati din punct de vedere biologic. Daca iti place sa te autofrustrezi si sa visezi cai verzi pe pereti ca stai cu una ca sa ii citesti poezii si sa ii spui ce ochi frumosi are fara sa ai vreo intentie sa o ***, atunci sa avem pardon, dar ai nevoie de un medic. De fapt de vreo trei, ca ai probleme si cu capul, si cu testosteronul, posibil si cu sanatatea in general. P.S. Nu am zis sa moara romantismul. Da, poate are ochi misto, poate are o voce cristalina care face sa te treaca fiori prin sira spinarii cand vorbesti cu ea la telefon, poate simti ca te inneci in ochii ei albastri ca marea si secundele par secole, dar intr-un final, daca esti cit de cit sanatos fizic si psihic, scopul tau e - si TREBUIE sa fie - sa o ***.
Oare indienii aia cu Kama Sutra si cu potrivirile lor intre barbati si femei dpv fizic sunt chiar idioti? Sa zicem ca tu si nevasta-ta ati avut noroc. Acum gindeste-te ca poate tu erai binecuvintat - sau blestemat, nah, depinde cum o iei - cu o scula de vreo 25 cm si groasa binisor peste medie, iar ea se intampla sa fie mai firava din punctul asta de vedere. Orice ati fi facut, sexul ar fi fost pentru ea un chin. Misto treaba asta cu virginitatea pana la casatorie, nu? Sau poate tu se intampla sa fi tras paiul scurt si sa o ai cit degetul mic de la mina si abia sa o gidili. A, stai, poate ca tu esti de-ala mindru cu cei citiva centimetri de la dumniedzau, ca oricum actul e pentru procreere, nu pentru placere! P.S. Bonus-question: daca tot sintem creati de barbos, de ce mama ma-si a montat femeii clitorisul ala care nu are absolut nici un rol in inmultirea speciei?
Dacă ai plăcerea și se poate să explici cum poți să fi incompatibil anatomic?
Te-ai exprimat atit de frumos in ultima fraza. Si e perfect adevarat! Doar ca acel TREBUIE e IDEAL dupa nunta!
Păi și de unde pot cunoaste eu intentiile lui? Poate sa ma astepte maxim 3 luni, dupa, se termină șmecheria, oboseste să se mai prefacă. Vede ce nu îi merge si placa mai departe! La alta mai...
Asa ca nu știi niciodată ce intentii are