Mai, tu stii nitica anatomie?!? Vaginul e format dintr-un tesut foarte elastic. E adevarat ca unele sunt mai strimte ca altele, dar asta nu e o problema, gindeste-te ca e atit de elastic incit la nastere, trece un copil prin el.
Dar, ca sa iti satisfac curiozitatea, afla ca m-am izbit de problema asta la inceput. Si totul s-a rezolvat cu o... crema. Vaginul e totusi elastic.
Toata chestia asta cu nepotrivirea e bla-bla. E doar ca sa gasesti un motiv de a o face inainte.
Cum adică, în mod normal, rămânând virgina, ar râde de mine? Nu inteleg! Adică, toți or sa rada! Vremurile s-au schimbat. Dvs faci parte din generatia stră stră stră... acum toți au interese. Nu mai e unul care să te aprecieze pentru ceea ce ești, si eu cu siguranta sunt. Hormonii lor sunt deasupra a orice.
Pana cand voi astepta? Eu astept, dar...mor cu așteptarea.
Aceea cu mașina a fost un exemplu, ceva ca să vă fac să înțelegi cam la ce vreau să mă refer. A fost ceva figurat.
Ba poti stii ce intentii are. Daca cauti sa il cunosti, sa vezi ce e in capul lui, in cateva saptamini realizezi ce vrea de fapt. Si nu te implici pana nu stii ce e in capul lui. Totul e sa urmaresti atenta tot ce face, tot ce zice. In plus, mai aveti voi, fetele, ceva extraordinar, intuitia. Ea te poate ajuta sa iti dai seama foarte bine.
Toți băieții cu care am interacționat, au fost de pe net. Sunt cunoscuți mie, de prin zona, doar ca plecati din tara, la munca de jos. Imi cer să ne vedem când vor veni ei acasă. Din pacate asta e generatia in care traiesc. Relațiile de pe net, nu mi se par deloc bune. Adică nu asa se creează o relație. Sa ne întâlnim ca să ce, până la urmă? Plus ca eu am părinți cam stricti si nu se pune problema să mă duc. O să vină o dată momentul, dar nu acum. Am alte planuri pentru viata. De exemplu, am conturi false. Și topul care imi scrie mie, imi scrie tot mie, dar de pe co.tul fals, nestiind ca sunt eu, crezand ca e o fata random
Concluzia, ca vorbeste cu mai multe. Vorba aia : iti spune puiul meu, si daca te uiti in telefonul lui, vezi o fermă întreagă
Da, sigur. Esti tu mai destept ca indienii aia. Banuiesc ca nici nu ti-ai batut capul sa citesti satanismul ala de Kama Sutra sau altceva de gen. Las' ca merge cu frustrarile si limitarile noastre dubioase...
Acum 6 luni, un tip mi-a trimis mesaj, era cunoscut, i am raspuns, am vorbit timp de 3 luni cu el, dar doar prin mesaje, pe tru ca de întâlnit, nu pot. Nu am făcut acest pas până acum, să mă întâlnesc cu băieții si nici nu cred ca il voi face curând. Am vorbit ce am vorbit, până când într-o duminică, am avut ultima conversatie pe messenger. El nu a mai zis nimic, eu i-am mai dat like uri ca poate si o aduce aminte de mine, în zadar. M-a uitat. Si vorbeam cu el subiecte, eram prieteni carevasazica. Dar el, având 23 de ani, și eu 16, ce il dorea el oare de la mine? Deci nici măcar în 4 saptamani nu poti cunoaste adevăratele intr ții ale unui băiat. Și am suferit mult după el, chiar dacă au trecut 2 luni de când nu am mai vorbit, si inca sufăr. Nu am fost intr o relatie cu el, dar poate el ma consideră o... fostă. Acum, asta e. Vorbele mele, pe care i le am spus, că mă va uita, s au adeverit. Acum, desigur, a plecat undeva unde,, este bine venit". Un om poate să se prefacă până la 6 luni. Acesta a cedat usor, 3 luni.
Deci, ai doua situatii: sa te culci cu cineva, si dupa aceea sa nu mai ai probleme cu risul de tine, sau sa ramii virgina si sa rida de tine. Daca nu mai esti, faptul ca nu ride nimeni nu e o rezolvare. Scapi doar de ris, dar asta e ceva de suprafata. Intrebarea e: daca ai fi ramas virgina in aceeasi situatie, cum ar fi fost? Ar fi ris? Atunci ai fi stiut ca ride. Dar, cu virginitatea pierduta, nu ai cum sa realizezi ca ar fi ris daca te gasea virgina. Stiind ca ride sau nu, afli ce fel de om e. Ride? E lipsit de caracter. Nu ride? E serios. Dar doar raminind virgina poti descoperi asta. Sau, mai pe scurt, raminind virgina, afli doua tipuri de baieti, unii rid, altii nu. Cu virginitatea pierduta, nu va ride nimeni, nici cei care ar ride copios daca te-ar gasi virgina. Asta e beneficiul virginitatii. Desi uneori doare cand ride cate un zapacit. Dar ar trebui sa poti trece usor peste, stiind ca tu esti cea care e OK, nu el. Si atunci poate sa rida cit vrea. Ride de prostia lui si de lipsa lui de caracter.
Un om cu o viață sexuală ponderata? Mda, nu sunt de acord nici cu GabiDumitrescu, dar nici aici cu fraza ta. Adica, o posibilă iubita, când va afla de la el, ca a avut N fete la pat si chestii, ce să mai creadă? Ca e și așa tot asa, o folosință si dupa un ambalaj de aruncat la gunoi, după următoarea!
Poate ca sunt un pic mai destept Pentru ca am primit un pic din intelepciunea divina...
6 luni pe net, da. Nu si in viata reala. Prin mesaje, lipseste tonul, privirea, mimica, gesturile. Hai sa iti spun ceva socant: cuvintele sunt doar 14% din intreaga comunicare. Si in mesaje sunt doar cuvinte. De aceea baiatul a putut sa se ascunda 3 luni. In viata reala ar fi fost altfel. O simpla privire (hai sa zicem una mai jos de mijlocul tau), putea fi de ajuns sa iti dai seama. Ce a pretuit sotia mea cel mai mult la mine la prima intalnire a fost faptul ca am privit-o mereu in ochi, nu ca toti ceilalti barbati, care se uitau la bustul ei. A stiut din start ca sunt serios. Mai apoi, restul comunicarii i-a confirmat.
Dacă are intenții serioase,băiatul îți va spune ceea ce caută,nu te poartă cu vorba,îți vorbește despre căsătorie.Mă dau exemplu pe mine,dacă îmi place fata îi comunic și îi spun exact ce apreciez la ea. Poți și în online să îl prinzi cu minciuna, dar în realitate cum ți-am scris nu se va putea abține să nu te pipăie.În online îl poți testa, nerăspunzând imediat la mesaje, uneori chiar și a doua zi, iar aceia care nu au răbdare și caută doar distracție ai să vezi că o să-ți răspundă urât sau nu o să îți mai scrie deloc.Voi fetele sunteți mai sensibile și vă atașați de un băiat doar dintr-o simplă conversație.Nu este bine să îi îndrăgești așa de profund.Adică când mergi la magazin,sau pe stradă sau la școală,fiecare băiat pe care îl vezi îl placi și îndrăgești și te simți legată de el? Nu cred. Oricum,mai bine suferi pentru faptul că nu mai vorbește cu tine, că te ocolește, că nu te mai bagă în seamă, sau că nu îți mai scrie, decât să ai parte de adevărata suferință și dezamăgire datorată faptului că te-ai culcat cu el.Concentrează-te pe școală, după 18 ani ai toată viața înainte pentru relație.
Am zis eu cit mai repede? Am zis sa nu tii cont de parerile ei samd? Dar si astea care isi fac un scop in viata din a tine un fraier cit mai mult pe uscat ca sa se simta ele printese... eventual in timp ce si-o trag cu altul. P.S. Ai omis sa detaliezi despre ce intervale de varsta discutam aici...
Virginitatea nu are nici un beneficiu, poate doar ala ca poti minti ca nu esti si sa fii. Mare fis. Hai sa punem acum etichete stupide ca e ok sau neok sa fii virgin. La mama draq, e optiunea ei personala, sa fie sanatoasa cu ea!
Păi, un alt băiat cu care vorbesc acum, imi trimise tot asa, bună, azi dimineata, dar nu mă mai uitai fiindcă el nu stie sa vorbeasca deschis, adică stie sa spuna doar bună și cf, eu deschis subiectele. Plus ca îl testați după un cont fals și răspunse, deci vorbeste tot asa, cu mai multe. Stiu de el ca nu a avut relații serioase. Imi dete bună,, să spunem că îi răspund mâine, dar și el mâine sunt sigura ca o să îmi spună,, cf", si nu ca de ce nu am raspuns. Este cam prostuț sincer sa iti zic. Asa e ca fetele când primesc un mesaj si zâmbesc, băieții in schimb, nu.
Sau nu. De ce ar crede asta? Important e sa fii cel mai bun/buna cu care ai fost si sa nu fii intr-un triunghi sau alta forma geometrica dpv amoros - nu am nimic cu poligamia sau relatiile poliamoroase, doar ca eu personal ma consider destul de monogam. Ar fi cazul sa mai lasam mentalitatile astea medievale si sa gindim un pic - a fost cu nspe gigei inainte, a ajuns cu fiecare in punctul in care a descoperit o hiba peste care nu a putut trece, a ajuns la mine, ce pot face eu ca sa fiu cel mai bun si, eventual - de ce nu, ala cu care isi va petrece restul vietii. Asta cu folosinta si ambalajul... depinde de ambii implicati acolo.
Exista totusi si niste limite. De aia uneori se recurge la cezariene, iar pana mai recent se murea la nastere din greu. https://indiansexuality.wordpress.com/......atibility/
DEX-ul sunt eu! Putem sa inventam cuvinte cand vrea muschiuletzul nostru. E o activitate foarte misto si reconfortanta. Ca si un Scrabble sau o integrama. Contrar parerilor unora, am interese mult mai vaste decat pare.
Pai pana la urma care e scopul relatiei? O eterna frustrare? OK, petreci timp, cunosti omul, povestiti, va mai giugiuliti, dar directia catre care va indreptati e aceeasi. Ca la unii dureaza o saptamana si la altii o luna - 3 - 6, asta e partea a doua. E vorba aia celebra din batrini, valabila cam la ambele sexe... "*** nu ***, vremea *** trece"
Poate nu ai bani de nunta. Poate esti constient ca totul moare, inclusiv relatiile, si uneori inainte sa moara persoanele din relatia respectiva. Daca te uiti un pic in jur si mai ales la alea cateva statistici privind asta, majoritatea mariajelor de la noi dupa 5-10 ani sau mai bine, sunt MOARTE.
Mai bine ia si perfectioneaza-ti o limba straina, un limbaj de programare, ceva. Faptul ca stai la povesti pe net cu niste unii e fix zero. Omu' il cunosti in viata reala. Nu iti dai seama de pe net daca nu e in stare sa iti deschida o usa, sa te apere de un ciine, sau sa ia un pumn in gura pentru tine. De montat un bec sau de batut un cui nu mai zic.
Ei, nah. Prostii. Sintem suma alegerilor noastre. Inclusiv pasivitatea in anumite situatii tot alegere e.
Da dar... o zici de parca am spus eu contrariul sau ceva. Nu am spus ca nu este asa...
Asa e. În viața reală nu am cu cine să vorbesc, de ieșit nu mai zic. Asa cred, ca sunt prea mica. Nici 16 ani nu am. Ii fac peste 2 luni. Poatè de la 18 în sus, după ce iau bacul, ma voi ocupa. Dar după cum spuneam, colegele si vecinii, vor rade, zicând că nu am gasit pe nimeni
Mai nou asa se cunoaste lumea, pe net, nu stiai? Dar e adevarat ce zisesi.