Nu stiu daca are sens sa incerci sa o uiti, ca vorba aia, tot dai de ea la liceu.
Recomandarea mea e sa cauti alta fata daca tot "vrei sa iubesti, si sa fii iubit".
Dar vezi sa fie totusi o fata care da semne ca te place.
Ar fi bine sa-i spui, altfel te va macina mult timp, vei pica in obsesie.
Vei suferi și te vei îmbolnăvi.
E mai bine sa știi una și buna, vrea sau nu vrea.
Astfel eviți o mare suferință.
Pai sunteti în același liceu, mai greu sa o uiți. Spune-i ce simți. Măcar încearcă.
Muncesre pentru asta dui in fiecare zi la liceu un sandwich pentru ca dragostea trexe pein sromac
Mancati imoreuna niste merdenele
Ocupate
Dai niste bomboane ciocotof
Cumparai inghetata
Asa o sa iti aloce tino
Cat costa o înghețată
In unele zile poti sa ii dai cateva inghetate in plus sa mai dea si pe la prietene
Mai dale si la preietenele ei cate xeva si nu le acapa pemprietenele ei din ochi
Cerele adresele cerele numerele de telefon cerele Facebook-ul
Cele adresele de e-mail la prietenele ei
Nu contează ca ea nu te place cu ocazia ca te faci ca te interesează persona ei de fapt poti aa plangi in poale la o prietena comuna
Care aia onsa iti dea tor ce veei tu.
Hai sa iti zic un secret.
Cu fetele mai urate ales sunt de treaba si sufletiste si darnice in feneral.
Acum m-am intalnit cu o fata din 5-8 si mi-a spus ca ma iubeste dupa o gramada de ani.
Asa ca tine legstura stai la pânda si nu le icoli nici pe cele mai urate
Lasale sa se xonfeseze la tine
Poate aia cea mai urata are un tata care te a gajeaza la armata
Poate ca are o sora beton
Poate ca dupa ce stingi lumina nu mai contează cum arată dacă vă sintiti bibe impreuna
Asta urata te poate duce in clubul ei de prietene si te poate recomanda la alta mai frumoasa.
Nu sta focusat numai pe una.
Cel maai important este sa nu pierzi datele lor de contact
Iesiri la o bere
Iesi lw o prăjitură un mic o bere o pastrama de oaie la gratar si cu uratele
Ca pe urate le dai usor pe spate
Oricum iti sunt de folos in viata
Nici nu stii cate am dat pe spate in decurs de 10 ani dupa ce am terminat liceul
Dar nu neaparat atunci in primi ani
Ci asa una acum una peste 7 ani doar pentru ca am tinut legatura cu ele si am ami vorbit din cand in cand si am stat la pânda chiar si ani de zile pana cand a fost momentul.
Si nu neapwrat ca teebuir sa ajungi cu ele la dragoste.
Ci poqte ca una sjunge judecatoare
Poate xa uba ajunge jurist
Poate ca una ajunge avocat
Paote ca una are mare firma si iti da un job
"IE GRELE VETILE AN ZELILE DE AZI FRATELE MELEU" glumim bro, dar nu banii ci mai degrabă iubirea
Ce incerci sa faci pentru a fi iubit?
Ai putea sa iti faci o imagine atragatoare, va fi mult mai usor sa apara o tipa care te vrea.
Sau ai putea sa cauti tot felul de grupuri noi unde sa te prezinti, sa cunosti oameni noi, poate apare o tipa care te vrea, si nu mai visezi la tipe care nu te baga in seama.
Eu aș lua-o prin tudfe pe cea mai urâtă din clasa
Ru mereu am făcut trebă cu urâtele
Mai repede sa accepte una dinasta mediocră de cât cea mai râvnită
Ot că cea mai râvnită licitează
Scoate la licitație
Am avut și femei frumoase dar am oierdut pe ele 41 000 euro risipiti aiurea am vandut un apartament si am dat toti banii pe una pe alta ca sa am femei feumoase.cand sau terminat banii
E ca la licitatie
Nirmal ca au mers dupa oferte mai bune.
Asa ca acum am ajuns la concluzia xa trebuie sa o iei pe cea mai bogata dintre urâte
Sau cea mai desteapta dintre urate si sa oretinzi sa fii inteetinut ca doar de ai luat maimuta
Daca spui ca nu te baga in seama inseamna ca nu ai nici un fel de legatura emotionala cu ea, deci daca ii spui direct ca o placi, o sa te refuze 100%.
Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa te apuci de sala si de un sport de contact, pentru ca in timp o sa ti se dezvolte si corpul, si mintea, o sa fii mult mai frumos, o sa ai si incredere in tine, iar lucrul asta atrage fete pentru ca oamenii sunt atrasi de lucrurile frumoase si puternice.
O sa dureze cativa ani, cam in jur de 3, dar lucrurile bune vin greu, si din cate bine stii si tu, timpul trece fie ca faci ce ti-am spus eu, fie ca nu, asa ca de ce sa nu fii o versiune mult mai buna a ta peste tot acest timp?
Asculta ceea ce zic si baga la cap pentru ca asta este cel mai util sfat pe care l-ai putea primii vreodata, daca vrei sa ramai mic, bleg si slab treaba ta... in cazul acesta ignora-mi recomandarea.
Nu-i cea mai frumoasă din clasă sau din școală dar mie mi se pare foarte drăguță, o să ma gândesc, îmi e greu sa mă decid dacă să-i spun sau nu.
Asta înseamnă dragoste pentru tine? Eu văd diferit lucrurile, îmbrățișări, sărutări, mângâieri, vorbe dulci dar totul se rezumă doar la un singur lucru la voi.
Poate alții fumează în pauze dar eu nu fumez, nu beau si nu consum alte droguri, nici nu ies afară în pauze pentru că n-am ce face.
Nu ești genul ei, nu îi spune nimic că va râde de tine cu colegele ei.
Știu că sunt un prost și cred că nu o să-i spun.Dar îmi va fi greu s-o ignor aproape zilnic...
Schimbă-te ca ăia și poate te va băga în seamă ea singură.
Cum ești acum în liceu timid și rușinos cu fetele așa vei fi și după liceu mulți ani.
E ușor de spus dar asta spun doar cei care nu sunt sau n-au fost timizi.Nu-i ceva ce poți schimba de unul singur, unii sunt timizi din fire și nu se pot schimba, s-au pot dar cu ajutor, documentează-te și afli singur.
M-am săturat sa sufar. Cum suferi?
cer prea mult? Da.
Și eu sunt om... Nu este suficient. Trebuie să fii bărbat. Iar un bărbat acționează, chiar dacă îi este frică, adică timid.
Încerc dar n-am curaj să mă bag mereu în seamă, vreau doar să fiu înțeles și să nu mi se mai spună mereu să ma schimb...
Pe atunci era altfel, acum stăm cu toții separați, fiecare in banca lui.
Nici o fată nu dă semne ca mă place, o să încerc sa o uit oricum. Poate o să fie mai ușor după liceu, poate în societate o voi găsi.
In liceu, ca baiat, e cam greu cu iubirea daca nu iesi in evidenta
De fapt, in general e cam greu in ziua de azi.
Insa, sa zicem, ca dupa liceu, incepe sa le vina mintea la cap, unora din ele