Nu stiu daca are sens sa incerci sa o uiti, ca vorba aia, tot dai de ea la liceu.
Recomandarea mea e sa cauti alta fata daca tot "vrei sa iubesti, si sa fii iubit".
Dar vezi sa fie totusi o fata care da semne ca te place.
Normal ca nu mai erau virgini nici inainte de 90! Doar nu erau prosti sa piarda timpul sa nu se distreze, ce dracu.
Deci erai clasa 12 la revolutie, f tare, eu faceam 12 ani la inceput de 90, tu aveai 18, poate esti nascut in 72.
Nasol ca ai prins admitere dura in 86 la liceu, si in 88 ai dat si treapta doua care si aia auzisem ca era nasoala cu concurenta.
Eu am scapat, ca am inceput liceul in 1992.
Doar ca nu stiu cum se protejau sa nu faca copii pana la terminarea de liceu, acolo e problema.
Frumosii si frumoasele nu mai erau virgini, ailaltii mai asa erau.
Bine, nici toti frumosii si frumoasele, dar multi asa erau deja facuti.
Asa ca astia mai ales baietii neatractivi, or sa tot viseze.
Culmea, fete neatractive-s mult mai putine si alea medii atractive-s destul de frumusele, mai putine decat baieti neatractivi, foarte ciudata treaba.
Si daca pe aia neatractivi o sa-i ia una misto, o sa zica ca aia moare dupa el, nu se prinde ca aia trage pe banii lui luati pe inteligenta lui.
Am luat nota 2 la treapta a 2 dar tot am trecut în clasa a 11 tot în liceul ăla.
Și alții tot nota 2 au luat la treapta a 2 dar și ei au trecut în clasa a 11 mai departe tot în liceul ăla.
În clasa a 9 nu am dat nici un examen să intru.
Când se făcea sex atunci nu existau prezervative.
Se proceda să termine băiatul afară și se făcea SEX atunci cam devreme și des.
Pai de aia cam total neatractivi zic.
Cam asa, nu fac nici sport, nici nimic, macar corpul ala sa fie asa putin lucrat, ca e altceva, desi daca la figura nu atrage, e cam tot aia, dar hai sa zic, ca vorba ta, mai urca nota aia la un 5-6.
Cu imbracamintea e de ajuns sa se imbrace mediu decent si atat, ca orice om.
Pai si notele astea reflecta gradul de atractivitate, nu ca nu conteaza, bine, eu am dat note asa aproximative, ca se vede nivelul.
Si normal ca ala de 5 nu merge cu ala de 7, pentru ca ala/aia de 7 nu-l place pe cel de 5 si are alti 50 de 7 din care sa aleaga.
Sau chiar daca l-o place putin pe ala de 5, ii place mai mult de aia de 7.
Pican, pai ala e cam celebru, ce te miri ca a avut iubite, ala nu e un exemplu, da ex unu de rand necunoscut, banal, anomic daca ai, nu din astia.
Ca unu de rand nu apare pe Youtube asa.
Tu vrei ca omu se la aiba pe toate, nu merge, nici femeia nu le are pe toate, daca arata bine si are un servici mediu, ajunge, nu ii trebuie haine de nu stiu care, masina, etc.
Mergem si cu metroul, macar sa ne placem.
Ai intrat in clasa 11 acolo ca era un liceu mai slab poate, ca altfel nu intrai, si in clasa 9-a la fel pentru intrare la liceu.
In Bucuresti nici la un liceu mediu nu intrai daca nu luai examenu, si nu treceai a 11-a daca nu luai treapta, la noi la liceu era asa dupa cum am vb cu fosti elevi pe Facebook acum ceva ani.
Normal ca nu erau prezervative atunci.
Daca termina el afara era okey, insa se putea face si pettting, frecari de corp, mangaieri, mmasturbari reciproce si gata treaba, mai simplu.
Ai scris
Normal ca nu erau prezervative atunci.
Daca termina el afara era okey, insa se putea face si pettting, frecari de corp, mangaieri, mmasturbari reciproce si gata treaba, mai simplu.
Așa se făcea sex atunci - după ore mergea fata la băiat acasă ca să învețe amândoi ce teme aveau.
Băiatul era singur acasă și stătea aproape de liceu și fata la fel.
Începeau să se sărute și mai departe era ce știe toată lumea.
Și des mergea fata să învețe cu băiatul după ore, era foarte SILITOARE fata.
"Si normal ca ala de 5 nu merge cu ala de 7, pentru ca ala/aia de 7 nu-l place pe cel de 5"
Fals, nu suntem roboti, daca ala de 5 stie sa se faca placut si are carisma, pot fi foarte usor impreuna, vad mereu fete frumoase cu tot felul de urati.
Ai avut vreidata vreo iubita mai puțină placuta la aspect? Tot ti-a placut de ea chiar daca mai aveai alte variante mai bune prin jur,cand te lovește atasarea aia fata de cineva, nu mai scapi.
E ca si cu prietenia, ce prietenii tai cei mai buni sunt toti modele de top? Nu, dar tot esti prieten cu ei datorita personalitatii.
"Tu vrei ca omu se la aiba pe toate" tiate insemnand ce?
"nu ii trebuie haine de nu stiu care, masina, etc." N-am spus ca trebuie sa ai haine scumpe, doar idiotii cheltuie bani multi pe niște țoale infecte, gasesti tinute super misto gen camasi de vara, adidasi, etc la preturi super ok 100-300 de lei și chiar arata foarte bine.
Prin mașina decenta ma refer la un golf 5 de exemplu, acum nici o epava de masina, da nici ceva scump cat o epava adevarata.
Eu ti-am spus trăsăturile unui barbat de top, acelor 10-20% dintre bărbați, astia sunt aia care se pot cupla cam cu orice femeie.
Mda, esti singurul care zici ca nu au dat examen de intrare in liceu in 86, si ca, cu 2 ai trecut treapta doua in 88, te cred, dar ceva a fost aparte acolo.
Ori va stiati cu comisiile, cu ceva.
Normaaaal ca era f silitoare fata, pai f bine faceau, asa si era normal sa faca.
Nu cum zic multi parinti "vaaaai sa nu faca fata mea asa ceva, baiatu meu", de parca ar face ceva rau.
Aaa cu asta sigur ca se pot cupla cu, cam orice femeie adica:
"oameni de succes, oameni puternici, oameni cu o viata interesanta, sa arate bine fizic, psihic, cat si financiar."
Dar ai uitat esentialul, sa arate si bine, atractiv fizic.
Ai dreptate de fapt, dar asta tine si de gusturi, mie imi plac multe fete medii, si multe de top nu, adica din alea la care se uita 90 % din barbati pe strada, ca am o amica asa.
Si nu ma atrage deloc.
Deci imi plac alea de note mai mici, dar nu foarte mici. Din alea de un 6-7 asa. Si daca aveam nota 9, tot de alea imi placea. Adica fete comune la care cand iesi, nu se uita mai nimeni in mod special la ea.
Daca te referi la asta, este corect.
Pai cand ieseam cu amica aia, vaaaai, mergeam pe jos doua statii de metrou, era circ ma, si soferii de autobuz intorceau capul. Si asta imi zice ca avea nota mare, ca na, piata iti da nota.
La prietenii mei nu conteaza fizicu, e altceva, la amicitii nu conteaza, conteaza caracteru, comportamentul, ce au in cap, chestii comune discutii si pasiuni.
Cu hainele, da sa fie unele oket, nu toate aberatiile.
Iar masina am zis, poate sa nu existe. Chiriasu meu castiga f multi bani, e insurat cu una mistocuta, au facut si un copil acu un an (El are 38 de ani), si nu au vrut masina de ex.
Eram născuți, crescuți lângă liceul ăla. Vezi ce cartier e acolo.
Școala generală din cartier a fost demolată și noi clasa a 7 și a 8 le-am făcut în liceul ăla unde am fost mutați.
În clasa a 9 am trecut direct cei care am fost la școala generală care se mutase în liceul ăla.
Eram foarte speciali noi mai ales pe vremea comunismului, puteam să luăm și 1 la treapta a 2 că tot în liceul ăla terminam 12 clase.
Ai avut f mare noroc, in Bucuresti?
Ca uite la noi la Creanga (e pe langa piata unirii), era si scoala generala si liceu unu langa altul, si nu era deloc asa, s-a dat admitere dura la liceu, si la treapta la fel, de aia zic ca ai avut noroc.
Prietenu meu ala de 57 ani a dat la liceu in 1981 si treapta in 1983.
Te inscriai la liceu ca la orice altul, nu conta ca era tot in complexul ala sa zic.