anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac o fată foarte mult(o colegă de liceu),sunt sigur că nu mă place pentru că niciodată nu m-a băgat în seamă(deși ea știe că sunt foarte timid).Nu i-am spus niciodată că o plac si nu cred că o voi face,ar fi bine să încerc sa o uit? Îmi va fi greu dar m-am săturat sa sufar si chiar să plâng uneori. Vreau doar să iubesc și sa fiu iubit, cer prea mult? Și eu sunt om...

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu stiu daca are sens sa incerci sa o uiti, ca vorba aia, tot dai de ea la liceu.
Recomandarea mea e sa cauti alta fata daca tot "vrei sa iubesti, si sa fii iubit".
Dar vezi sa fie totusi o fata care da semne ca te place.

79 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Cine să te înțeleagă dacă tu ești diferit de ceilalți?

| Mosotti a răspuns:

Da, ceri prea mult de la cineva care nu te place.
Daca nu te baga in seama, nu te place, deci nu are nici un sens sa insisti. Daca te placea, chiar daca nu ii ziceai nimic, vedeai ca se uita macar asa frumos la tine, ca incerca sa se bage in seama cu tine.
Normal ca trebuie sa uiti pe cineva care nu te place.
Sa fi iubit de cineva care te place. Sunt destule fete, nu se invarte lumea doar in jurul la aia.

Ce sa plangi? S-au terminat fetele? Ce dracu ma, esti barbat sau ce?
Plangi cand moare un parinte sau cineva drag, ca, ca aia nu mai gasesti, dar nu asa.

| anonimuIl a răspuns:

Ai probleme mari cu adaptarea în societate și într-un colectiv.

| MyNameisEduard a răspuns (pentru Mosotti):

Mersi de încurajare! Si eu sunt o persoană sensibilă de felul meu.

| MyNameisEduard a răspuns (pentru anonimuIl):

Mersi de încurajare, chiar m-ai făcut să ma simt mai bine...

| Mosotti a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Pai asta e, ce sa zic, nu poti face pe cineva sa te iubeasca daca nu te place.
Alta la rand care te va place.

După liceu chiar vei fi singur.

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Nu e, trebuie cineva sa-l placa cum e, ca doar nu se imbraca jerpelit si murdar, e cuminte, stie sa se comporte.
Ce, o fata misto trebuie sa-si faca o imagine atragatoare? Daca se imbraca normal si se comporta normal, e placuta asa cum este.

Nu trebuie sa incerce nimic, el oricum activeaza printre fete destule, daca e sa-l placa se va vedea de la sine.
Nu stii ca baietii bine sunt cam vanati de cel putin juma de liceu sau scoala?! Si culmea, unii se poarta arogant si urat.
NU scapa de acolo neagatat, sau daca agata, agata la sigur 1000 %.

| Mosotti a răspuns (pentru OldSoul):

Pai si baietii bine cum de-s placuti de gramada de fete si de la alte clase?! De ce e greu asa? Depinde si cum arata.
Iesi in evidenta cu, cum arati, nu zi ca, cu comportamentul, ca aia pica, din contra, multi din astia mai bine au caracter mai urat.
Un baiat cu aceiasi nota fizica ca o fata acolo, are succes egal la partenerii de ssex opus.

Iesi in evidenta pentru cum esti tu, fara sa faci ceva pentru asta. Ce, o tipa face ceva sa iasa in evidenta? Daca se imbraca decent, automat e placuta daca arata bine.

| Mosotti a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Exact, asta inseamna relatie:

"Eu văd diferit lucrurile, îmbrățișări, sărutări, mângâieri, vorbe dulci", nu doar ssex.

| MyNameisEduard a răspuns (pentru anonimuIl):

Am impresia că ești un negativist, tu nu știi să înțelegi un om, nu ti-am cerut sfatul si nici nu ti-am cerut să-mi spui tu cum îmi va fi viitorul(oricum nu cred nimic din ce spui).Eu doar am pus o întrebare, n-am cerut sa vii tu să ma cerți că așa îmi va fi viitorul dacă nu fac ca tine.Si am prieteni, chiar dacă nu-s mulți sunt prieteni adevărați(nu doar simple cunoștințe).

Sigur știi tu mai bine ce să faci că ești destul de mare dacă ești la liceu.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimuIl):

Exact! Bine zici, daca aia arata bine, o sa-l aleaga pe cel frumos (desi o sa vina acum Rosalia, acum PandoraV) si o sa zica ca delirez eu, cum ca fizicul conteaza, si ca tot zic asta, pai daca asa e, asta e, chiar daca am mai zis in alte parti initiatorul de aici nu stie, si de aia zic iar, pentru el nu ma repet).
Nu il alege pe ala destept si cu caracter, si nu il va alege nici la 25 de ani, ca nu ca alege in liceu pe ala frumos de proasta, nuuu, asa va gandi si la 35 de ani.

Ca daca era proasta de ce nu alege un prost neatractiv?!
Si cum se face ca nici fetele destepte cu 10 pe linie care arata bine, nu il aleg pe ala neatractiv.

Si daca aia nu-l place si arata bine de tot, o sa zica "ia uite si asta...incearca sa ma agate cu prostiile lui, crede ce ma vrajeste cu o tigara".

Multe fac asa, asa faceau si cand eram eu la liceu, veneau din aia si tot asa mai neplacuti de fete la general, incercau sa se bage in vorba cu ele, si alea radeau de el, si dupa aia il faceau de ras si la alte prietene, care si alea tot fraier il considerau daca erau din clasa.
Iar cand era unu mai bine, orice zicea ala, era misto, radeau alea de nu se mai opreau dar nu de el, ci de amuzament ca le placea.
Si abia asteptau ca sa ceara prietenie uneia dintre ele, desi ala simtea de mult ca alea se cam uita la el.

Stim reteta, asa e de zeci de ani.

Bine, ca plange sa nu, nu tine de el. Ii place mult aia si aia este. E normal ca lipsa a ceva ce vrei mult, te face sa suferi.
Dar nenorocirea e ca problemele lui nu cred ca se vor opri aici, nu stiu de ce cred ca va mai plange si la alte 10 care arata de nivelul aleia (ca el de ce plange? Plange ca arata misto aia si el o vrea, nu ca se imbraca nu stiu cum, ca e desteapta si ca se poarta frumos, ca aia si daca matura cu el pe jos, el tot o sa o vrea).

| anonimuIl a răspuns (pentru Mosotti):

Cea mai frumoasă fată îl alege pe cel mai frumos băiat și sunt împreună până termină liceul.

Pai da, dar nu vezi ca, colega noastra de forum zice ca nu frumusetea conteaza. Ma acuza ca zic asta unde e un nou subiect (intrebare) pe tema asta. Pai ce sa zic, daca asta e realitatea de sute de ani.

Nu doar pana termina liceul, aia cuplati pot ramane si mai departe impreuna, de ex doi colegi de liceu de ai mei din clasa s-au casatorit au si copii, si era cum zici, ea arata bine, el bine.

Important este sa-ti stii nota fizica! Ca daca o stii nu te faci de cacao sa te bagi in seama cu cine nu trebuie, ca apoi sa fi de rasul clasei ca ai incercat sa o vrajesti pe aia cu toate aberatiile de doi lei.
Si oricum cand 2 se plac mult, dau semnale unuia altuia rapid inainte sa intre in vorba, deci nu stai sa incerci sa tragi de ea sau de el.

Cine se naște frumos trăiește tot cu oameni frumoși pe lângă ei.

| OldSoul a răspuns (pentru Mosotti):

Vad ca ti-ai raspuns singur la intrebare laughing
Nu cred ca am nimic de adaugat in mod special.

De 15 ani nu se mai duce nimeni in armata, deci vor ramane cel mai probabil impreuna si dupa liceu, ca eu de zilele noastre vorbesc, ca inainte era cum zici tu.

Cine se naste frumos traieste asa toata viata pana pe la 45 ani cand se duce frumusetea.
Si femei de 50 de ani chiar, vor barbati bine, pai am eu caz concret.
Si nu doar unul.
Am doua.
Una din ele se uita la prietenu meu de 43 de ani, ca asta arata bine, a tinut-o in gagicareala in prostie din liceu, tocmai din motivul care-l zici tu.

S-a dus in armata dar cand a plecat, nu avea pe nimeni, s-a intors, si la 5 luni dupa aia adica la 22 ani, a gasit pe alta de 19, tot frumusica, cu care s-a si insurat si are si copil.
Durere, nu alta, nici n-a contat ca e insurat, a rupt la gagici si dupa.
Trageau la el cum trag eu la dulciuri, si am tot vazut, nu minte.
Asa ca e clar totul.

| Mosotti a răspuns (pentru OldSoul):

La care intrebare mi-am raspuns? Oricum ce am zis, cred ca am zis corect conform realitatii.

Frumosul sau frumoasa tot la alții ca ei se uită.
Ceilalți sunt INVIZIBILI pentru ei și nici măcar nu îi observă nici când trec pe lângă ei.
La fel cum spune inițiatorul că el e INVIZIBIL pentru fata pe care el o iubește.

Perfect corect ce zici, frumusetea rules, dupa aia...conteaza si restul cand faci o relatie serioasa, fara frumusete se aplica:

"Ceilalți sunt INVIZIBILI pentru ei și nici măcar nu îi observă nici când trec pe lângă ei.

La fel cum spune inițiatorul că el e INVIZIBIL pentru fata pe care el o iubește."

Esti baiat destept, bravo. Dar de fapt tu stii realitatea, nu zici asa din imaginatia ta.
Cum o stiu si eu, ca si acum 30 ani tot frumusetea conta prima.

Poti sa fi tu destept, cuminte si cum vrei tu, daca nu arati atractiv, ramai invisibil.

| Together a răspuns (pentru Mosotti):

Nu crezi ca tanarul nostru isi poate imbunatati imaginea?

Crezi ca fetele misto nu fac nimic ca sa aiba o imagine atragatoare?

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Ce fac fetele misto? Ca alea si daca-s in dosu gol, tot se uita gramada la ele, si le-ar f la orice ora oriunde.
Am zis la mare da? in slipi, sutien, nemachiata ne nimic, cu parul praf de la apa, are un succes de rupe.

Iar in societate daca se imbraca curat si decent si stie sa se comporte si sa discute ca orice om mediu banal, ajunge.
Era o vorba pe care si parintii de mult mi-au zis-o "o fata frumoasa e frumoasa si fara sa se machieze sau sa se imbrace special, scump, la moda".

Iar baietii neatractivi, pot sa-si puna si diamante pe ei, ca daca nu atrag, tot invizibili sunt, sau sunt luati pentru diamantele de pe ei doar. Si fetele total neatractive la fel, am o poza de la una care era public pe un site de matrimoniale care... daca o vezi mori de nasoala ce e, avea 25 de ani in 2016.
Si daca ziceam unuia de aia, cand o vedea ziceau "ba, tu-ti bati joc de mine?".

Pai mai erau si aici "am cap, am job bun, ma imbrac f bine, sunt aranjat, stiu sa ma port dar...", si se mira unde e buba.

Tu ai impresia ca in anii 90 erau bani de haine nu stiu cum? Nu erau bani pentru majoritatea, era o saracie lucie, si ca sa-ti dai seama, la salariile de acum gandeste-te ca ai da 24 de lei pe o cutie de cola, cam asa era niv de trai. Cum e sa dai 24 de lei pe o cutie de 330 ml cola?! Si asa erau si hainele fine de calitate si de moda.
Veneau si baietii si fetele banal imbracati, baietii aveau parul mai mic, fetele cum il aveau.
Fetele si baietii misto aspirau parteneri de sex opus (veneau aia la ei sau dadeau semnale fara ca ei sa faca ceva), iar ailaltii stateau si doar visau, se tot gateau, se tot pieptanau, vroiau sa impresioneze cu vai ce bine invata ei, se tot..aia si ailalta si uite asa trecea timpul si nimic.

Mai ales pe vremea lui ceausescu unde erau uniforme si nici atat nu puteai sa te aranjezi, si aceiasi chestie era si atunci.

Si aia frumusei s-au distrat, s-au luat cu parteneri ca ei, s-au iubit, ailaltii mai in colo au ajuns mai bine in viata financiar, si au ajuns fie cu parteneri naspeti care oricum nu se plac intre ei, fie cu cineva mai acatarii dar sunt tinuti de prosti si proaste, si niciodata nu au simtit ce inseamna sa fi iubit.
Cam asa, si asta nu stiu doar eu.

| raMLesS a răspuns (pentru MyNameisEduard):

"E ușor de spus dar asta spun doar cei care nu sunt sau n-au fost timizi.Nu-i ceva ce poți schimba de unul singur, unii sunt timizi din fire și nu se pot schimba, s-au pot dar cu ajutor, documentează-te și afli singur."
Da, apucandu-se de salawinking

| raMLesS a răspuns (pentru Mosotti):

Astia care trec pe langa ele nu sunt invizibili decat daca sunt foarte neatractivi, dar in cea mai mare parte din acestia (nu vorbesc de cei cu un defect genetic) sunt neatractivi de ratati ce sunt ca baga in ei toata ziua cipsuri, cola si tot felul de gunoaie, stau toata ziua in pat/la pc, si fac miscare doar cand se duc la wc, apoi mai e si ca se imbraca de zici ca au retard mintal laughing
Atat timp cat te ocupi de corpul tau, faci sport, etc... de la unu foarte urat de nota 2-3, poti ajunge AVERAGE, adica un 5-6.
Ce inseamna asta? Ca ai avea posibilitatea sa atragi fete foarte frumoase, atat timp cat ai papagal si ai incredere in tine.
Nu suntem roboti sa spunem ala e de nota 5 nu e compatibil cu aia care arata de nota 7-8 sau viceversa.
Astia care arata average de la mama natura, prin sport si tot ce am zis eu acolo, pot ajunge sa arate de un 7-8, si din nou, sanse mult mai mari sa iasa cam cu orice fata daca are papagal.
Daca arati deja de 7-8 si faci toate alea... te vrea deja tot liceul happy.
Sunt lucruri simple care te pot imbunatatii.

Sala, sport de contact, haine frumoase care te prind bine si te fac sa te simti bine cand le porti, accesorii (ceas, bratari, colier, chiar si inele), ingrijire de sine(mereu curat, mereu parfumat, mereu aranjat(tuns si sa arate bine pe tine freza respectiva)), bani(nu neaparat bogat, dar cat sa-ti permiti sa iti iei ce iti place, sa iti permiti sa iesi in diferite locuri), o masina decenta, prieteni, viata sociala buna, hobby-uri, cat de cat papagal... deja ai tot pachetul de care ai nevoie pentru a fi un barbat de top dupa parerea mea, iar femeile asta vor, oameni de succes, oameni puternici, oameni cu o viata interesanta, sa arate bine fizic, psihic, cat si financiar.
Ai vazut ce fata de spart pietre are pican? Ai vazut ce iubite a avut? Si nu e cine stie ce frumusete, e chiar uratel, uratel rau.

Pe vremea comunismului la liceu erau fetele cu sarafan și băieții cu costume.

| anonimuIl a răspuns (pentru anonimuIl):

Să mai scriu ceva de atunci - băieții aveau costume și toți aveau buzunarele rupte la pantaloni că li se sculau când le vedeau pe alea cu sarafanele strâmte și scurtate și stăteau în pauze tot timpul cu o mână în buzunarul pantalonului ca să nu se vadă că li s-au sculat sulele.
Fetele ȘTIAU și mai sus ridicau sarafanele.
Ce VIAȚĂ era atunci habar nu au cei de azi care parcă sunt speriați de bombe când văd o fată.

Cum dracu sa nu stiu cum era atunci daca eu din clasa 1 si pana la 6 primul trimestru, le-am facut pe vremea lui ceausescu?!
Si stiu si de liceu din aia mai mari ca mine, trebuia sa vina cum trebuie la scoala, altfel profii nu ii lasau, nu ii primeau la ore, etc.

Dar sigur, poate unele stramtau si scurtau, nu te contrazic, dar nu toate. Daca.le vedea vreo profa din aia a dracu, vai de mama lor era daca vedea profa ca se stramtau. Se mai stramtau cand erau profi mai blanzi, sau nu veneau asa la ore, se destramtau dupa, nu stiu exact, ca de astia n-am intalnit atunci.
Normal ca baietii in pauze, aia si aia cu ele, tocmai asta am zis si eu, ca frumosii si frumoasele se iubeau indiferent de imbracaminte si altele.