Vad ca ai raspuns pana acum... dar n-ai raspuns la intrebare mea!
Nu-mi place sa citesc marturiile alea ca ma ingrozesc cand vad cate halucinatii pot avea unii! ))
Ei bine nu e corect,dar nici gresit.Cei ce cred in Dumnezeu vor spune ca e total gresit,iar cei ce nu cred vor spune ca ai avut dreptate.Tu trebuie sa faci ce crezi ca e corect, daca nu crezi in Dumnezeu e treaba ta, nu te obliga nimeni sa faci asta, dar de multe ori e bine sa nu arati asta in societate, fiindca de multe ori vei atrage antipatia comunitatii.De fata cu popa trebuia sa pupi icoana, asa de fatada, fiindca nu conteaza ce faci, ci ceea ce gandesti.
Pentru mine conteaza si ce fac... pentru ca eu fac ce gandesc si gandesc ce fac!
Duda ca tu crezi sau nu asta nu conteaza...iti numar pe degete persoanele care chiar cred ca pupatul unei icoane o sa le ajute viata.
Dar ce ai facut tu e o lipsa de respect...nu neaparat fata de popa ci mai ales fata de maicata.
Iti era chiar atat de imposibil sa lasi laptopul pentru 5 secunde si sa asculti balivernele la tipul ala?
Cine naiba te pune sa crezi? dar baremi sa nu o faci pe maicata sa se simta prost.
Bravo bine ai facut popa e un trantor lalaie 2 vorbe si primeste bani nici eu nu cred in nimic daca te informezi pe net observi ca exista 2700 de zei in care dracu sa crezi? ce naiba relitatea este ca nu exista nimic atei=om relist
Salut! Citesc ingrozit cu cata furie scriu unii pe aici!
Si eu sunt in aceeasi postura ca tine doar ca atunci cand a venit popa am stat in alta camera si am invat pentru permisul auto..tot in aprilie fac si eu 18. Degeaba incerci sa le explici oamenilor astia ceva logic dupa parerea mea ..toti te vad k un intrus in lumea asta..ca acum daca nu crezi in dumnezeu cam asta esti:un intrus, un needucat, un ratat.Nu te mai certa cu ei ca nu ajugi nicaieri!
Ftuti este in cur de popa a intrat la mine in casa si avem telefonul pe borou si ajutorul ala de popa s-a bagat in spatele meu si popa in fata mea si mi-a furat telefonul!
Cred ca este bine ce ai facut!
Nu este nevoie sa vorbim acum urat despre parintii ei/lui!
Nu e nevoie sa vorbim urat despre preoti si nici despre parintii ei/lui. daca ei vor sa creada atunci lasa-i in pace
Nici eu nu-s convins de Dumnezeu deoarece este o religie ca toate altele dar raspandita prin povesti dar :
DECAT SA NU CREZI SI SA EXISTE MAI BINE CREZI SI NU EXISTA
Pai oricum trebuia ca matale sa inchizi leptopul cand vine parintele cu, Crucea si sa ii saruti crucea ca ii sfanta pe ea a murit pentru tine Hristos! Si mana preotului se saruta daca vrei dar sunt multi preoti care si daca vrei nu te lasa in semn de smerenie! Dar noi sarutam mana preotului fiindca preotul la Sfanta Liturghie poarta in maini trupul si sangele mantuitorului! De asta se saruta mana pentru ca preotul poarta pe maini trupul si sangele lui Hristos! Nu ai facut bine ce ai facut!
Preotul ii mijlocitorul nostru inaintea lui Dumnnezeu! Cum ai nevoie de telefon ca sa vorbesti cu cineva din alt oras sau judet sau loc tot asa ai nevoie ed preot ca sa vorbesti cu Dumnezeu!
De fapt popa e un obez care s-a ingrasat de la "prea mult post" si care traieste bine pe banii tai sau ai parintilor tai Vad ca ai avatar cu Arsenie, spune totul despre tine asta Cine stie, daca te rogi cu putere, poate ajungi si tu sa te teleportezi ca el. Sper ca totusi sa o faci pe alta planeta...
Zau? Eu ce ________ sa-ti explic tie ceva logic in privinta lui dumnezeu ca oricum esti paralel si n-o sa vezi niciodata adevaraul.
Pai amabilitatea este recomandabila chiar daca suntem de pareri diferite. Din punctul meu de vedere puteai sa lasi laptopul cat popa a fost oaspete si sa nu participi la ritualul sau.
Eu cred ca si mama ta are dreptate...dar daca nu crezi nu te obliga nimeni sa faci asta!
Totul depinde de tine.