| Caddyi a întrebat:

A venit popa azi cu prostii si a intrat in camera mea si cica trebuia sa ii pup icoana si mana si i-am spus mamei mele ca nu fac asta ( si inainte sa vina ala si cand a venit ). Apoi popa se uita la mine si eu la laptop ca aveam treaba. Care a procedat corect? Eu sau mama? Mentionez ca eu nu cred in dumnezeu si alte prostii din astea dar ai mei cred.

211 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mama ta are dreptate si trebuia sa te inchizi in baie sau sa pleci de acasa cat a fost popa la voi, daca eram in loc la mama ta iti luam laptopul si ti-l faceam bucati

| Caddyi explică (pentru mona):

Si apoi cu invata baiatul tau pentru scoala de soferi? Am spus ca am avut ceva mai bun de facut...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, Caddy, te rog mult citeste acest citat si stai un minut singur cu tine si reflecteaza la aceste cuvinte :''Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul.''
Nu e pacat sa-ti pierzi sufletul in loc sa cunosti bucuria mantuirii? Iti doresc din suflet sa cunosti in aceasta viata, cat si in cealalta dragostea si ocrotirea Bunul Dumnezeu!

| Caddyi explică (pentru anonim_4396):

Nu vezi? Aici e problema cu religia, cand vedeti unul diferit incercati sa-l atrageti spre religia in care credeti voi. Raspunde-mi si mie la intrebarea urmatoare : " Cum poti sa crezi in ce nu vezi? "

| yourcrys a răspuns:

Parintii tai au facut o mare greseala atunci cand teau facut.Tu crezi in teoria big bangului, dar aceasta teorie nu poate fi demonstrata.Cum iti explici tu moastele sfintilor care nu putrezesc, cum iti explici ca 90% din omenire crede in Dumnezeu? Cum ziceau si altii Dumnezeu nu bate cu parul daca o sa te inbolnavesti tu sotia ta sau copilul tau sa nu te miri.Fiindca faci parte din acei 10% nimeni nu iti da dreptate si cred ca cei 90% sunt mai importanti de cat cei in care te incluzi tu, in primul rand sunt mai multi si in al doile rand toti gandesc.Parinti tai ti-au lasat prea multa libertate si pot sa jur ca odata o sa ajungi la picioarele lui Dumnezeu ceranduti iertare pentru tot ce ai facuat si poate atunci o sa te realizezi ca toti cei ce cred in Dumnezeu au un motiv.Acum cateva saptamani o echipa de cercetatori a celei mai mari puteri ale lumi au descoperit si au demonstrat stintific ca dupa moartea fiintei umane creierul elibereaza niste microparticule fiecare continand informati, iar acei oameni de stiinta care erau ca tine, au trebuit sa spuna ca omul are suflet.sunt milioane de asemenea exemple.

| Chαяtreux a răspuns:

Ar trebui sa dai mai multa importanta acestiu subiect. Sa te gandesti mai bine. Insa pana nu simti tu cu adevarat ceva pentru credinta, nu ai de ce sa faci lucrurile ce tin de ea, pentru ca oricum sunt egale cu 0 daca tu in sinea ta nu crezi in existenta lui Dumnezeu.

| Caddyi explică (pentru yourcrys):

Milioane de exemple? Spune-mi si mie 1.000.000 de exemple, asta asaaaa... sa vad si eu cat de tampit esti si sa-mi arati ca vorbeste gura fara tine. Si dupa ce ai terminat cu exemplele da-mi si link-ul unde au spus " oamenii de stiinta " ca dupa moarte creierul elibereaza microparticule cu informatii.

| anss23 a răspuns (pentru yourcrys):

"Parintii tai au facut o mare greseala atunci cand teau facut."Te crezi mare crestin si vorbesti cu atata ura despre cei care nu au aceeasi parere ca si tine? Ipocrizia asta a "credinciosilor" ca tine ii fac pe multi sa se scarbeasca de biserica si de religie, in general.Asa cum ai spus si tu,credinta vine din suflet, deci pentru ca cineva sa fie un crestin adevarat, ar trebui sa creada in Dumnezeu fara mii de dovezi, asa ca nu vad rostul mesajului tau, in care incerci disperat sa ne convingi ca Dumnezeu exista.

| yourcrys a răspuns (pentru Caddyi):

Si sa iti fie rusine ca ma faci tampi, asta aata nivelul tau de educatie

Uite link si Esti needucat findca mai facut tampit

| Caddyi explică (pentru Salontanul):

Am si eu sa-ti spun cateva... Dar daca ma cobor la nivelul tau, te fac de cacao!

Citeste de 10 ori raspunsul tau si apoi o sa vezi cine a gresit primul!

Vezi ca ai spus ca sunt milioane de exemple si eu ti-am cerut numai 1.000.000 de exemple. Astept cele 1 milion de exemple pe privat. ( Sper sa le primesc in mai putin de 1 an )

Ok, sa zicem ca nu te cobori la nivelul meu...nu vreau sa ne certam si sfatul meu este sa incerci sa descoper adevarul.

NU TI-AM SPUS TIE AIA CU " NIVELUL... ". Merci pentru sfat. O sa incerc... mai mult.

| MaskOfSanity a răspuns:

Poţi să-i spui popei cât vrei că nu te interesează religia, că nu scapi de el. Ăştia se ţin ca scaiul de tine. Şi mai cer şi bani.
Tu ai procedat corect, că ţi-ai şi avertizat mama că n-ai de gând să pupi icoana. Nimeni nu are voie să-ţi impună credinţa.

| valentino52 a răspuns (pentru Caddyi):

Si daca erai musulman spre exemplu nu trebuie sa ii pupi icoana daca nu esti de acord cu religia respectiva dar nu trebuie sa jignesti sau sa fii nepoliticos. Nu trebuie sa te aprinzi cand altii vorbesc de religie de parca te-ar injura. Eu conform religiei crestine cred ca am incalcat toate poruncile, nu sunt credincios dar din punctul meu de vedere Biblia si restul nu trebuie luate ca atare. Pentru mine Dumnezeu inseamna minune, cum si stiintific viata s-a format tot printr-o minune, o coincidenta in niste conditii foarte specifice zic eu. Daca ma "rog" eu asta imi doresc, noroc sa se intample lucrurile in beneficiul meu, nu sa coboare Duhul sfant sau mai stiu eu ce. Si pentru multi credinta da speranta, fara ea si acea "frica de dumnezeu" multora nu le-ar mai fi frica de consecinte. Un exemplu simplu ar fi: vin sarbatorile si am facut niste pachete pentru copii orfani. M-am simtit bine oferind dar in acelasi timp imi doresc sa mi se intoarca intr-un fel acest bine si mie poate sa mearga lucrurile mai bine la anul. Logic nimic nu poate sa faca acest lucru... poate doar gandirea mea pozitiva si speranta la o "minune".

| aNdRaSkUmPy a răspuns:

Datorita ca ai un acoperiş deasupra capului, ai ce manca, parintii iti sunt aproape. Ştii datorita cui? Lui Dumnezeu! Datorita lui eşti in viata, pentru ca el are grija de toti. O fii `popa` un om simplu... dar el iti aduce in casa (pff. nu ştiu cum sa zic). Oricum straight face Tu acum mai respiri, mai traieşti pentru ca Dumnezeu are grija de tine! Gandeşte-te ca sunt oameni care n-au un acoperiş deasupra capului, n-au ce manca şi in plus unii au ramas fara parinti! Este trist... Dar noi? Aştia care au un acoperiş deasupra capului, au tot ce-şi doresc.

| gfghn a răspuns:

Foarte bine daca nu ai sarutat icoana si mana lui.Eu cred ca ai procedat corect dar trebuia sa ai un pic* de respect si sa-i spui direct ca refuzi sa-i saruti chestiile accelea si gata big grin NU trebuie sa te oblige nimeni sa crezi in ceva sau sa ai o anumita religie doar pentru ca asta e religia familiei tale. Daca convingerea ta despre religie este diferita foarte bine. Trebuie sa ai curajul sa-l cunosti pe adevaratul Dumnezeu si asta nu implica sarutarea maini unui om pacatos la fel ca totii* popa nu este alt ceva decat un om orbit dupa bogatii bani si care induce lumea in eroare si aii sperie cu tot felul de prosti in care nu poti sa-ti gasesti plecere liniste si pace. Deci tu ai procedat corect doar ca trebuia sa actionezi cu respect chiar daca ai avut dreptate in ceea ce ai facut si chiar daca popa este cum este big grin.

| gfghn a răspuns (pentru Generalul):

Ma bucur ca mai sunt oameni care judeca sanatos.Ai foarte mare dreptate.

Răspuns utilizator avertizat
| PinkPanter a răspuns (pentru Caddyi):

Tu vrei sa spui ca tu nu crezi in Dumnezeu pentru ca nu-l vezi?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Caddyi):

Mama ce destept esti! Nici sa scrii nu esti in stare. Nivelul tau este mai jos ne stiind cele mai elementare notiuni de educatie. Si ca sa terminam o sa-ti dau "ignore".

| Wehrmacht a răspuns:

Nu crezi in dumnezeu si chestiile alea, deci ai procedat corect.Nu doar pentru ca nu ai acceptat sa saruti icoana, puteai sa o saruti asa...sa nu iti sara in cap mama ta sau preotu ala.Pur si simplu te gandesti: bai, cate dra*u babe au mai lins icoana asta inaintea mea? Deci, da, ai procedat corect.Si chestia cu puptaul mainii mi se pare un semn de sclavie.

...Cand ma uit la ce raspunsuri sunt aici mi se face rau.

| Caddyi explică (pentru aNdRaSkUmPy):

El mi-a pus pe masa, nu? Parca esti mama. Dumnezeu ne-a dat X lucru, ne-a facut destepti, etc. Gandeste-te si tu un pic inainte de a-mi lasa un raspuns care sa nu ma enerveze. Daca nu esti in stare sa-mi dai un asemenea raspuns, spune direct cine a gresit.batting eyelashes

| StEfan_DAny_1983 a răspuns:

Tu ba bravo

| anonimusarpe a răspuns:

Tu ai procedat corect dupa religia mea (neo protestant).